PRODAJA BMW-OVIH VOZILA ZA JAVNE SLUŽBE.

Dio svakidašnjice.

BMW Vozila za hitne službe prodaju se u cijeloj državi svim javnim ustanovama i organizacijama koje vrše zaštitarske usluge. BMW-ova vozila i motocikli uspješno upotrebljavaju policijske snage i vatrogasne i hitne službe diljem svijeta. Razlog tome su inovativna rješenja vezana uz sigurnost i tehnologija te kvaliteta i pouzdanost. Te značajke zajedno sa sofisticiranim sigurnosnim konceptom jamče spremnost u bilo kojem trenutku.

Pročitajte više

BMW SERIJE 3.

Pokretačka snaga da svaki zadatak obavite do kraja – BMW serije 3 je zapanjujuće pokretljivo vozilo. Glavni razlog tome je šasija uz specifičan omjer raspodjele mase od 50:50 sprijeda-straga i pogon na stražnje kotače. Kako pogonski sklop ne može ometati upravljanje, reakcije su točne i trenutačne. Tražite li poboljšano držanje na cesti i trakciju, većina modela u ponudi ima opcijski pogon xDrive, inteligentni BMW-ov pogon na sva četiri kotača.

BMW SERIJE 5.

Savršen spoj svestranosti i dinamičnih performansi. BMW serije 5 i dalje je korak ispred vremena i hitne službe će se posve okoristiti jedinstvenim osobinama serije 5. Primjerice, dizelski motor poput onog u modelu BMW 520d postavlja nove standarde u svojoj klasi svojim spojem niske potrošnje goriva i trenutačnih reakcija gasa. To je postignuto zahvaljujući mnoštvu inovativnih tehnologija iz lepeze BMW EfficientDynamics. Usto, osim iznimne ekonomičnosti, BMW serije 5 ponosi se i vrlo niskim troškovima održavanja.

BMW X1.

BMW X1.

BMW X1 je višenamjensko vozilo koje se može nositi sa svačime. Brzina, svestranost, reakcije i mogućnost postizanja maksimalnog učinka uz minimalna sredstva ono je što se očekuje od hitnih službi na terenu. Usto, sve to navedeno kvalitete su koje razlikuju BMW X1. Redni četverocilindarski benzinski i dizelski motori BMW TwinPower Turbo spoj su visokih performansi s iznimnom ekonomičnošću. Sjedala su visoko, no težište vozila je nisko. A mogućnost preklapanja stražnji sjedala u omjeru 40:20:40 jamči iznimnu fleksibilnost unutrašnjosti. BMW X1 vozilo je kojem niti jedna zadaća nije prezahtjevna.

BMW X3.

Posvuda bio, svašta obavio. Pokretljivi BMW X3 načinjen je za izvršavanje zahtjevnim zadaća na svim vrstama terena. Inovativne tehnologije poput BMW-ova pogona na sva četiri kotača xDrive standardna su oprema koja vozaču pomaže da nadzire svaku situaciju. Unutrašnjost je spoj izvrsne preglednost (zahvaljujući niskoj liniji prozora i povišenom vozačkom sjedalu) uz maksimalnu fleksibilnost.

BMW X3 je također i pozitivan primjer za okoliš. Zahvaljujući svojoj višestruko nagrađivanoj tehnologiji BMW EfficientDynamics, performanse su bolje no ikad, a potrošnja goriva i emisija štetnih plinova dodatno smanjeni. Osmerostupanjski automatski mjenjač sa Steptronicom u BMW-u X3 po prvi je put uparen s funkcijom Auto Start/Stop čime je dodatno smanjena potrošnja goriva bez kompromitiranja zaštitnih BMW-ovih reakcija u vožnji.

BMW X5.

Sloboda kretanja na svim terenima. BMW X5 je najprostranije od svih BMW-ovih Vozila za hitne službe. Ne samo da obiluje mjestom za putnike već ima i dovoljno prostora za opremu putnika zahvaljujući prtljažniku obujma 620 litara. Usto, inteligentni pogon na sva četiri kotača xDrive jamči optimalnu trakciju i prianjanje na i izvan ceste.

BMW MOTORRAD.

BMW MOTORRAD.

BMW Motorrad je vodeći ospkrbljivač svjetskih i posebno skrojenih rješenja za potrebe mobilnosti javnih službi. BMW-ovi motocikli za hitne službe i njihova oprema dizajnirani su, razvijeni i koordinirani od strane samo jedno izvora i zadovoljavaju sve BMW-ove standarde. To sve-u-jednom rješenje savršeno pristaje pojedinačnim zahtjevima kupaca i obuhvaća tehničku podršku, poslijeprodajnu pomoć te obuku za vozače i tehničare.