BMW Intelligent Personal Assistant ekran na kontrolnom zaslonu

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Vaš osobni asistent i automobilski stručnjak kamo god krenuli.

"Hej BMW, odvezi me kući." S BMW Intelligent Personal Assistant uvijek imate svog osobnog asistenta uz sebe. S njim možete razgovarati intuitivno, postavljati pitanja ili prenijeti svoje raspoloženje i potrebe. Istodobno, omogućuje vam interakciju s vašim BMW-om na potpuno nov način: neka objasni funkcije automobila, pita za stanje automobila ili glasovnom naredbom daje upute. BMW Intelligent Personal Assistant zna tko ste i razvija se kako bi vremenom sve bolje i bolje učio vaše sklonosti i zahtjeve - omogućujući vam savršeno povezivanje sa svojim BMW-om i pružajući ugodnije iskustvo vožnje.

Pročitajte više
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.Vaš osobni asistent i automobilski stručnjak kamo god krenuli.
BMW Intelligent Personal Assistant funkcije i prednosti objašnjeni u tutorial videu

SAZNAJTE VIŠE O BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT-U I NJEGOVIM FUNKCIJAMA U NAŠEM TUTORIJAL VIDEU.

FUNKCIJE BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Osobni asistent, stručnjak za vozila, pažljiv suputnik - BMW Intelligent Personal Assistant podržava vas tijekom vašeg putovanja mnogim pametnim značajkama.

BMW Intelligent Personal Assistant auto stručnjak žena vozi BMW

Auto stručnjak.

BMW Intelligent Personal Assistant ne ostavlja pitanje bez odgovora. Vrhunski je stručnjak za vaš automobil i zna sve detalje vašeg BMW-a. Od zahtjeva za servisiranje do razine goriva do funkcija vaših karakteristika: Što god trebate znati o svom BMW-u, kad god vam zatreba pomoć: tu je za vas i pomaže vam da bolje upoznate svoj automobil.
BMW Intelligent Personal Assistant osobni asistent

Osobni asistent.

Razumijevanje vaših potreba i pružanje najbolje podrške u svakom trenutku - to je ono što BMW Intelligent Personal Assistanta čini tako jedinstvenim. Potrebno je samo brzo "Hej BMW, vozi se kući" i pronaći će put do kuće, ili "Hej BMW, gladan sam" za preporuku restorana - čak i onaj s najboljim kritikama, ako želite. Također može aktivirati grijanje sjedala ili pustiti vašu omiljenu glazbu. BMW Intelligent Personal Assistant pamti vaše osobne preferencije i tako vas sve bolje upoznaje.
BMW Intelligent Personal Assistant Automate My Habits ekran na kontrolnom zaslonu

Automate My Habits.

Uključujete li uvijek grijanje sjedala pri podešavanju tri kad je hladno? Ili spuštate prozor na putu do posla da otvorite kapiju parking garaže? Pomoću Automate My Habits možete postaviti pravila za željene postavke, tako da će se oni automatski naučiti i aktivirati. Tada možete uživati u putovanju dok se vaš BMW brine o vašoj dobrobiti. U budućnosti će se dodati više opcija automatizacije.
Žena priča BMW Intelligent Personal Assistantu dok vozi svoj BMW

Prirodna interakcija.

BMW Intelligent Personal Assistant - jednostavno počnite razgovarati s njim. Ovo je sama duša vašeg BMW-a, spreman vam je pomoći u svakom trenutku. Da biste komunicirali s asistentom, ne trebate pritisnuti gumb ili čekati ton potvrde. Ne trebate praviti ni pauzu, on vas odmah sluša. Pitajte ga na primjer: ‘Hej BMW, tko si ti?’ Ili biste pomoćniku možda htjeli dati drugo ime? Ako je tako, recite: ‘Hej BMW, promijeni riječ za aktiviranje.’

TEHNIČKI ZAHTJEVI ZA BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Tehnički preduvjet za korištenje BMW-ovog inteligentnog osobnog asistenta je BMW-ov operativni sustav 7 (ili noviji) s prepoznavanjem i upravljanjem glasom, kao i opcija BMW Live Cockpit Professional (6U3) ili BMW Live Cockpit Plus (6U2).

Da biste osigurali da je raspon funkcija vašeg BMW Intelligent Personal Assistanta aktualan, softver za automobil treba redovito ažurirati.

Pročitajte više

BMW CONNECTED DRIVE: VIŠE INFORMACIJA I POVEZNICE.

BMW ConnectedDrive korisnička podrška

BMW KORISNIČKA PODRŠKA.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije o aplikaciji My BMW ili o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive, jednostavno kontaktirajte BMW korisničku podršku.
BMW ConnectedDrive FAQ najčešća pitanja žena sa pametnim telefonom na prozoru

FAQ.

Naš odjeljak s čestim pitanjima nudi vam odgovore na često postavljana pitanja o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive.
BMW Driver’s Guide aplikacija digitalne upute za automobil pametni telefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide digitalni je priručnik za automobile za odabrane modele BMW-a - uključujući detalje i opremu o vozilu, pretraživanje slika i animacije s objašnjenjima.
BMW ConnectedDrive digitalne usluge pregled ženska osoba sa pametnim telefonom ispred BMW-a

NATRAG NA PREGLED.

Želite otkriti više usluga i proizvoda BMW ConnectedDrive? Kliknite ovdje za povratak na pregled.