ZAJAMČENI ZIMSKI UŽICI.

Uz BMW Service, originalne BMW dodatke i BMW Lifestyle.

ZAJAMČENI ZIMSKI UŽICI.

Uz BMW Service, originalne BMW dodatke i BMW Lifestyle.

ZAJAMČENI ZIMSKI UŽICI.Uz BMW Service, originalne BMW dodatke i BMW Lifestyle.

Radujte se opuštenom početku zime i uživajte u zavoju za zavojem zahvaljujući našim atraktivnim sezonskim ponudama. Od zimskog pregleda do širokog asortimana dodatnih proizvoda, nudimo sve što srce želi. Zato ugrijte zimu i opremite svoj BMW s elegantnim kompletima kotača, kako biste osigurali da vaš automobil postane pravi mamac za poglede. I za izrazito impulzivan izgled mimo vožnje BMW M Lifestyle kolekcija nudi obilje proizvoda.

BMW SERVICE. FOKUS NA VAŠE ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

Uvjeti ceste i vremena zimi zahtijevaju najbolju izvedbu vašeg BMW-a. Zato je osobito važno da se vaše vozilo temeljito provjeri kako bi uživali u opuštenoj i sigurnoj vožnji u hladnoj sezoni. Stoga možete, primjerice, koristiti BMW zimsku provjeru ili BMW aktivni servisni prijem kako biste dobili sveobuhvatan dojam o stanju vašeg vozila.

 • BMW aktivni servisni prijem

  Upotrijebite BMW aktivni servisni prijem i omogućite jednom od naših stručnih radnika provjeru vašeg BMW-a u 360°. Na taj način dobit ćete sveobuhvatan dojam o stanju vašeg vozila i odlučite zajedno s nama koji će se popravci poduzeti.

  Saznajte detaljnije informacije.

BMW TRANSPORTNI SUSTAVI. SVE DOBRE STVARI SE STAVLJAJU GORE.

Stvorite više mjesta za svoje avanture u hladnoj sezoni uz BMW transportne sustave. Zahvaljujući originalnoj BMW krovnoj kutiji ili držaču za skije i snowboard, oprema je savršeno pohranjena - tako da unutrašnjost ima dovoljno prostora za vaše voljene.

 • BMW krovna kutija 420

  Tom se krovnom kutijom prtljažni prostor vašeg automobila povećava za 420 litara. Kutija se lako i jednostavno postavlja i skida dvostranim sustavom zabravljivanja. Raspoloživa sa sjajnim crnim poklopcem, titanijskosrebrnim bočnim dijelom i BMW znakom. Prikladna za sve sustave BMW krovnih nosača.

  Ponuda, bez montaže: 6.885 kn

 • Držač skija i snowboarda, s mogućnošću zabravljivanja

  Inovativni BMW nosač skija i snowboarda kompatibilan je sa svim originalnim BMW posebnim sustavima nosača dodataka. Vrlo je jednostavan za instalaciju i rukovanje te sprječava krađe kroz sustav zabravljivanja. Pogodno za transport do 6 pari skija, 4 pari skija s štapovima ili do 2 snowboarda zajedno s 1 parom skija.

  Ponuda, bez montaže: 1.237 kn

 • BMW krovni nosač

  Krovni nosač za vozila s krovnim vodilicama osvaja svojim lakim rukovanjem. Poprečni elementi izrađeni su od jako čvrstih profiliranih aluminijskih cijevi i mogu se kombinirati s raznovrsnim BMW transportnim rješenjima. Nosač ispunjava najviše standarde kvalitete i sigurnosti zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i sustavu zabravljivanja koji štiti od krađe.

  Ponuda za BMW X3 (G01), bez montaže: 2.295 kn

PRAKTIČNI POMOĆNICI ZA ZIMU.

Zima nosi puno izazova za vaš BMW. Stoga ste spremni za sve eventualnosti i moći ćete uživati u najboljoj udobnosti u vožnji, nudimo obilje proizvoda počevši od pomoćnog grijanja BMW-a do samoprijanjajućeg sustava snježnih lanaca. Zahvaljujući našem LED svjetlu za maglu jednostavne ugradnje, zajamčeni su najbolji pregled i vidljivost.

 • Pomoćno grijanje

  Pomoćni grijač dopušta zagrijavanje putničkog prostora na ugodnu temperaturu bez pokretanja motora. Na početku putovanja nema zaleđenih ili zamagljenih vjetrobranskih stakala. Grijač se može udobno pokrenuti s opcijski dostupnim daljinskim upravljačem.

  Zatražite odmah atraktivnu ponudu, savršeno prilagođenu vašem BMW-u.

 • Punjač akumulatora

  Punjač akumulatora ima automatski 8-satni ciklus punjenja koji može napuniti čak i duboko ispražnjene akumulatore.
  Jednostavno korištenje i zaslon statusa jedinstveni su za praćenje cijelog procesa punjenja. Osim toga, punjač je zaštićen od iskre, kratkog spoja i obrnutog polariteta, kao i prašine i prskanja vode.

  Ponuda: 909 kn*

 • Lanci za snijeg Easy-Fit

  BMW Easy-Fit set je sustav samoprijanjajućih snježnih lanaca. Nakon jednostavne montaže, Easy-Fit snježni lanac pravilno se stavlja na gume vozeći preko njega. Daljnje zaustavljanje, ponovno zatezanje ili podešavanje lanca za snijeg više nije potrebno. Zahvaljujući specijalnoj pomičnoj lančanoj mreži, nema potrebe za raspetljavanjem lanca za snijeg prije postavljanja.
  Dostupno u setu po 2.

  Ponuda npr. za BMW X5 (F15/E70) i BMW X6 (F16/E71), bez montaže: 3.512 kn

 • LED svjetlo za maglu sa svjetlom za skretanje

  Vidite više kad je vidljivost loša: LED svjetlo za maglu osvjetljava cestu u širem rasponu od uobičajenog i smanjuje odsjaj u magli i tijekom loših vremenskih uvjeta. Omogućuje bolju bočnu osvijetljenost u usporedbi s halogenim svjetlima i povećava sigurnost i udobnost. Zbog više svjetla prilikom okretanja, manevriranja, parkiranja i vožnje na iznimno zavojitim cestama, značajno se poboljšava sigurnost u mraku i prilikom vožnje u lošim svjetlosnim uvjetima. Raspoloživo u kompletu po 2 komada.

  Ponuda za BMW serije 1 do serije 4 (F2x/F3x): 2.938 kn

BMW INFOTAINMENT. NAJBOLJA ZABAVA U AUTU.

Putujte potpuno opušteno i lijepo do dolina duboko prekrivenim snijegom. Pomoću naših pametnih Infotainment rješenja, kao što je integrirana navigacija, pouzdano ćete stići na odredište.
Ili osigurajte dobru atmosferu tijekom vožnje, zahvaljujući dodatnim priključcima za različite pametne telefone. Nadalje, oprema za bežično punjenje omogućuje jednostavno punjenje i bolju mrežnu pokrivenost. Uvjerite se u naše proizvode i vozite se prema hladnoj sezoni u vrlo dobrom raspoloženju.

 • Integrirana navigacija

  BMW integrirana navigacija savršeno je rješenje za automobile bez navigacijskih sustava. Zahvaljujući BMW-ovom integriranom navigacijskom sustavu, moguće je prikazati informacije na zaslonu automobila visoke rezolucije ili na dodatnom Head-up zaslonu dok se za audio izlaz koriste zvučnici u vozilu. Činjenica da je ugrađena u pretinac za rukavice i nevidljiva izvan automobila, daje joj visoku razinu sigurnosti.
  Dostupno za mnoge modele od datuma proizvodnje 07/2012.

  Ponuda, bez montaže: 6.921 kn

 • Dodatni priključci za pametne telefone

  U rasponu osobnih komunikacijskih mogućnosti i mogućnosti zabave na mobilnom telefonu može se uživati u automobilu uz samo jednu akciju. Kao i brzo punjenje mobilnog telefona, dodatni priključak također pruža sigurnu i stabilnu pohranu. Induktivna spojka na vanjskoj anteni osigurava najbolji mogući prijem mreže - čak i u područjima s lošom mrežnom pokrivenošću. Dostupno za iPhone 6™/6s™/7™ i za pametne telefone s Micro-USB ulazom.

  Ponuda za iPhone 6™/6s™/7™, bez montaže: 1.754 kn

  Ponuda za pametne telefone s Micro-USB ulazom: 1.295 kn

 • iPhone 6™/ 6s™ kućište za bežično punjenje

  Kućište za bežično punjenje omogućuje bežično punjenje vašeg iPhone-a 6™/6s™. Vaš mobilni telefon stoga mora biti postavljen u jednostruko crno original BMW kućište. Kućište je kompatibilno sa svim BMW opcijama za punjenje ili s opcijskom ladicom za punjenje.

  Ponuda: 561 kn

BMW UNUTRAŠNJOST. DOBROBIT IZNUTRA.

Vani zima, unutra wellness. Da bismo vaše zimsko putovanje učinili ugodnijim, nudimo vam brojne praktične proizvode dodataka za unutrašnjost BMW-a.
Zaštitite podnožje od prljavštine i habanja s savršenim podudarnim podnim ili prtljažnim prostirkama - ili objesite svoju zimsku odjeću na praktičnu vješalicu za BMW Travel & Comfort sustava.

 • Ugrađena prostirka za prtljažni prostor

  Ugrađena prostirka za prtljažni prostor napravljena od tvrde crne plastike daje izvrsnu zaštitu za prtljagu novog BMW-a serije 5 Limuzina (G30). Odlično se uklapa u prtljažni prostor automobila. Nepropusna površina sprječava klizanje predmeta i time sprječava oštećenja. Kako bi odgovarala unutrašnjosti BMW-a serije 5, ugrađena prostirka za prtljažni prostor se isporučuje u modernoj crnoj boji s umetkom od nehrđajućeg čelika (broj 5).

  Ponuda za BMW serije 5 Limuzina (G30): 1.102 kn

 • Podne prostirke za sve vremenske uvjete

  BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete štite ulazni dio automobila od prljavštine i habanja. Moderan, crni dizajn antracitnim rubom savršeno odgovara podnim letvicama i modeliran je na protok vode. Stoga može napraviti ispust kroz utore u sredini podne prostirke, odakle se može isprazniti po potrebi. Za prednji i stražnji dio vozila, kompleti od 2 komada.

  Podne prostirke sprijeda za BMW serije 3 (F30/F31): 519 kn
  Podne prostirke straga za BMW serije 3 (F30/F31): 376 kn

 • Vješalica za Travel & Comfort sustav

  Ova klasična crna vješalica sa svojom modularnom utičnom spojnicom lako se može pričvrstiti na osnovni nosač Travel & Comfort sustava. Nosač se može lako postaviti između dva nosača naslona za glavu i ostaje stabilan zahvaljujući automatskom mehanizmu zabravljivanja. Vješalica može biti korištena i obješena izvan automobila s vješalicom za izvlačenje.

  Ponuda uklj. osnovni nosač: 739 kn

BMW M KOLEKCIJA. UBRZANJE PULSA.

"M" čini razliku: Ostavite dojam za ekskluzivnu dinamiku s Lifestyle proizvodima BMW M kolekcije koja osigurava sportski i snažan izgled kroz crni, jedinstven dizajn. Ugrijte zimu s članovima moćne BMW M kolekcije.

 • BMW M sunčane naočale, unisex

  Ove visokokvalitetne BMW M sunčane naočale izrađene od nehrđajućeg čelika, acetata i karbonskih vlakana jamče savršen pogled. S fleksibilnim opružnim ručkama i blago zrcalnim lećama s 100% UV zaštitom. Ona svakako ostavljaju dojam kroz sportski dizajn s ugraviranim, sjajnim logom M na okviru.

  Ponuda: 1.285 kn

 • BMW M kronograf

  Muški kronograf sat premazan nehrđajućim čelikom. Okretni okvir s M tipografijom, Swiss Ronda kvarcni okretaji s prikazom datuma. Uključuje poklon kutiju s odvijačem za podešavanje veza remena. Materijal kućišta: PVD-obložen nehrđajućim čelikom, mineralno staklo. Materijal narukvice: PVD obložen nehrđajućim čelikom. Crni, promjer 43 mm.

  Ponuda: 15.607 kn

 • BMW M termo šalica

  BMW M termo šalica savršen je suputnik za hladnije dane. Leži udobno u ruci, zahvaljujući ugodnoj mekoj dodirnoj površini. Šalica svakako privlači poglede zbog BMW M natpisa na prstenu zatvarača, kao i M logotip kao sjajni gumeni print.

  Ponuda: 229 kn

 • BMW M šalica

  Crna BMW M šalica također ima mekanu dodirnu površinu poput BMW M termo šalice i kroz ručku se ističu obojane BMW M trake i ugravirani logotip.

  Ponuda: 275 kn

 • BMW M novčanik

  BMW M kožni novčanik ima jedanaest mjesta za kreditne kartice i dva odjeljka za novčanice. Crni kožni dizajn s ugraviranim M logom iznutra i BMW M prugama izvana pruža visokokvalitetan i sportski izgled.

  Ponuda: 817 kn