BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Jedinstven dizajn počinje praznim listom papira.

BMW je uvijek težio proizvodnji najboljih automobila. Međutim, nijedan BMW ne može ispuniti baš sve želje naših kupaca. A u iznimnim slučajevima čak i kolekcija BMW Individual ima svoje granice. Kako biste ostvarili svaku svoju želju i stvorili posve jedinstveno vozilo, na raspolaganju vam je BMW Individual Manufaktur. Bilo da je riječ o vanjskom izgledu, unutrašnjosti ili odabiru materijala, ta vam usluga omogućuje da sami budete dizajner i inženjer svojeg vozila. Nakon što izrazite svoje želje, specijalisti BMW Individual Manufaktur nenadmašnom će ih preciznošću i stručnošću ostvariti, pod uvjetom da nisu u suprotnosti sa sigurnošću, obilježjima marke ili zakonskim zahtjevima.

BMW Individual Manufaktur

VANJSKI IZGLED BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Rijetki su proizvođači automobila vješti poput BMW-a u uporabi upečatljivih oblika i dinamičnog dizajnerskog izričaja kako bi stvorili napetost i uzbuđenje. Oni koji taj efekt žele dodatno istaknuti mogu se osloniti na dodatnu opremu BMW Individual Manufaktur. Odaberite svoju boju iz široke palete boja − od žute Phoenix do pepeljastosive boje Ash. Ponuda uključuje i upečatljive dvoboje kombinacije. Individualnost svojeg BMW-a možete istaknuti i ručno postavljenim umetcima. BMW Individual Manufaktur vaše će zamisli pretvoriti u stvarnost.

Unutrašnjost BMW Individual Manufaktur

UNUTRAŠNJOST BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

UNUTRAŠNJOST BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Individualnost je zbroj sloboda svakog pojedinca. BMW Individual Manufaktur nudi iznimno suptilno i luksuzno uređenje unutrašnjosti koje drugi možda neće ni primijetiti. Ponuda elemenata za personalizaciju uključuje odabir impresivnih dvobojnih kombinacija, kontrastne šavove prema izboru, čak i jedinstvenu dodatnu opremu usklađenu s odabranom merino kožom. Premium ozračje možete pojačati dodavanjem više kože u unutrašnjost. Usto se na naslone za glavu i druge elemente mogu izvesti grbovi i monogrami. Svi su radovi premium razine kvalitete kakva se očekuje od BMW Individual Manufaktur.

Pretvaramo ukrasne umetke u izraz individualnosti

PRETVARAMO UKRASNE UMETKE U IZRAZ INDIVIDUALNOSTI.

Površine u unutrašnjosti vašeg BMW-a nude neograničene mogućnosti za dokazivanje kreativnosti i vještine BMW Individual Manufaktur. Tehnološki materijali poput ugljikovih vlakana, plemenitih metala i oni iz posebne ponude: BMW Individual Manufaktur nenadmašnom preciznošću obrađuje veliku paletu materijala. I radovi na finim detaljima, poput monograma i drugih ukrasa izvode se profesionalno i stručno.

PROJEKTI BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Posljednjih godina BMW Individual Manufaktur uvijek je iznova dokazivao svoje sposobnosti u suradnji s poznatim proizvođačima te u stvaranju ograničenih serija vozila ili jedinstvenih primjeraka. Ti su projekti istaknuli vrijednosti marke BMW i istodobno izrazili beskompromisnu potragu BMW-a Individual za privlačnim, kvalitetnim i ekskluzivnim.

BMW Individual Manufaktur M4 Coupé

BMW Individual Manufaktur M4 Coupé.

Jörg Schödel svoju je 25. obljetnicu kao vozač BMW-a M obilježio BMW-om M4 Coupé dorađenim u BMW Individual Manufaktur. Posebna plava boja Macao BMW-a Individual potpuno je jednaka boji njegova prvog BMW M modela.
BMW Individual Manufaktur M4 Coupé

BMW Individual Manufaktur M4 Coupé.

Unutrašnjost je presvučena mekom merino kožom u kombinaciji crne i bijele boje Silverstone. Nasloni za glavu s različitim izvezenim detaljima donose dodatni dašak individualnosti.
Posebna serija „30 Jahre M5“

Posebna serija „30 Jahre M5“.

Ovaj model, nastao u sklopu obilježavanja 30. obljetnice postojanja BMW-a M5, nudi posve novu razinu snage i ekskluzivnosti. Tu ograničenu seriju, izrađenu u 300 primjeraka obojenih u prekrasnu mat tamnosrebrnu boju za tržišta diljem svijeta, proizveo je BMW Individual Manufaktur.
Posebna serija „30 Jahre M5“

Posebna serija „30 Jahre M5“.

Letvica praga s natpisom „30 Jahre M5“ nagoviješta posebno intenzivan doživljaj vožnje.
BMW Individual serije 7 nadahnut

BMW Individual serije 7 Composition nadahnut tvrtkom Steinway & Sons.

Lepeza boja koja podsjeća na tipke glasovira odražava kontrast između crne i bijele. Lijepe pojedinosti poput precizno utkanog motiva lire ističu izgled i osjećaj iznimnog luksuza.
BMW M5 Nighthawk Edition

BMW M5 Nighthawk Edition.

Ograničeno izdanje načinjeno isključivo za japansko tržište. Pojedinosti na karoseriji i lakometalnim kotačima uključuju metalik crnu boju iz palete BMW Individual dopunjenu s vanjskim pojedinostima kromirane crne boje.

BMW Individual Pearl Edition.

BMW serije 6 Gran Coupé metalik bijele boje karoserije iz palete BMW Individual nadahnut je jedinstvenim sjajem najljepših bisera pronađenih u Perzijskom zaljevu.
BMW Individual Pearl Edition

BMW Individual Pearl Edition.

Stražnja ukrasna letvica BMW-a serije 7 ukrašena je natpisom od bisernih umetaka koji svjedoče stručnosti BMW Individual Manufaktur.
BMW Individual 760 Li Sterling

BMW Individual 760 Li Sterling.

Ovaj se projekt odjela BMW Individual Manufaktur ističe metalnim i srebrnim umetcima posebne sive boje Singapur iz kataloga BMW Individual, koje je proizvođač ROBBE & BERKING izradio Marteléovim postupkom.
BMW Individual 760 Li Sterling

BMW Individual 760 Li Sterling.

Meka merino koža smeđe boje Amaro s kontrastnim obrubima opalnobijele boje sa srebrnim izezenim grbom u naslonima za glavu iz kolekcije BMW Individual i srebrni umetci samo su neke od značajki BMW-a Individual 760 Li Sterling izrađenog u suradnji s tvrtkom ROBBE & BERKING.
Vaš kontakt za BMW Individual

VAŠ KONTAKT ZA BMW INDIVIDUAL.

Za više informacija ili upite o programu BMW Individual obratite se svojem BMW trgovcu. Rado ćemo vam ponuditi detaljne i pravodobne odgovore na sve posebne upite o mogućnostima BMW Individual Manufaktur. Točne informacije možete saznati od vašeg BMW trgovca.