BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Jedinstven dizajn počinje praznim listom papira.

BMW je uvijek težio proizvodnji najboljih automobila. Međutim, nijedan BMW ne može ispuniti baš sve želje naših kupaca. A u iznimnim slučajevima čak i kolekcija BMW Individual ima svoje granice. Kako biste ostvarili svaku svoju želju i stvorili posve jedinstveno vozilo, na raspolaganju vam je BMW Individual Manufaktur. Bilo da je riječ o vanjskom izgledu, unutrašnjosti ili odabiru materijala, ta vam usluga omogućuje da sami budete dizajner i inženjer svojeg vozila. Nakon što izrazite svoje želje, specijalisti BMW Individual Manufaktur nenadmašnom će ih preciznošću i stručnošću ostvariti, pod uvjetom da nisu u suprotnosti sa sigurnošću, obilježjima marke ili zakonskim zahtjevima.

BMW Individual Manufaktur

VANJSKI IZGLED BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Rijetki su proizvođači automobila vješti poput BMW-a u uporabi upečatljivih oblika i dinamičnog dizajnerskog izričaja kako bi stvorili napetost i uzbuđenje. Oni koji taj efekt žele dodatno istaknuti mogu se osloniti na dodatnu opremu BMW Individual Manufaktur. Odaberite svoju boju iz široke palete boja − od žute Phoenix do pepeljastosive boje Ash. Ponuda uključuje i upečatljive dvoboje kombinacije. Individualnost svojeg BMW-a možete istaknuti i ručno postavljenim umetcima. BMW Individual Manufaktur vaše će zamisli pretvoriti u stvarnost.

Unutrašnjost BMW Individual Manufaktur

UNUTRAŠNJOST BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

UNUTRAŠNJOST BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Individualnost je zbroj sloboda svakog pojedinca. BMW Individual Manufaktur nudi iznimno suptilno i luksuzno uređenje unutrašnjosti koje drugi možda neće ni primijetiti. Ponuda elemenata za personalizaciju uključuje odabir impresivnih dvobojnih kombinacija, kontrastne šavove prema izboru, čak i jedinstvenu dodatnu opremu usklađenu s odabranom merino kožom. Premium ozračje možete pojačati dodavanjem više kože u unutrašnjost. Usto se na naslone za glavu i druge elemente mogu izvesti grbovi i monogrami. Svi su radovi premium razine kvalitete kakva se očekuje od BMW Individual Manufaktur.

Pretvaramo ukrasne umetke u izraz individualnosti

PRETVARAMO UKRASNE UMETKE U IZRAZ INDIVIDUALNOSTI.

Površine u unutrašnjosti vašeg BMW-a nude neograničene mogućnosti za dokazivanje kreativnosti i vještine BMW Individual Manufaktur. Tehnološki materijali poput ugljikovih vlakana, plemenitih metala i oni iz posebne ponude: BMW Individual Manufaktur nenadmašnom preciznošću obrađuje veliku paletu materijala. I radovi na finim detaljima, poput monograma i drugih ukrasa izvode se profesionalno i stručno.

PROJEKTI BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Posljednjih godina BMW Individual Manufaktur uvijek je iznova dokazivao svoje sposobnosti u suradnji s poznatim proizvođačima te u stvaranju ograničenih serija vozila ili jedinstvenih primjeraka. Ti su projekti istaknuli vrijednosti marke BMW i istodobno izrazili beskompromisnu potragu BMW-a Individual za privlačnim, kvalitetnim i ekskluzivnim.

BMW Individual Manufaktur M4 Coupé.

Jörg Schödel svoju je 25. obljetnicu kao vozač BMW-a M obilježio BMW-om M4 Coupé dorađenim u BMW Individual Manufaktur. Posebna plava boja Macao BMW-a Individual potpuno je jednaka boji njegova prvog BMW M modela.

BMW Individual Manufaktur M4 Coupé.

Unutrašnjost je presvučena mekom merino kožom u kombinaciji crne i bijele boje Silverstone. Nasloni za glavu s različitim izvezenim detaljima donose dodatni dašak individualnosti.

Posebna serija „30 Jahre M5“.

Ovaj model, nastao u sklopu obilježavanja 30. obljetnice postojanja BMW-a M5, nudi posve novu razinu snage i ekskluzivnosti. Tu ograničenu seriju, izrađenu u 300 primjeraka obojenih u prekrasnu mat tamnosrebrnu boju za tržišta diljem svijeta, proizveo je BMW Individual Manufaktur.

Posebna serija „30 Jahre M5“.

Letvica praga s natpisom „30 Jahre M5“ nagoviješta posebno intenzivan doživljaj vožnje.

BMW Individual serije 7 Composition nadahnut tvrtkom Steinway & Sons.

Lepeza boja koja podsjeća na tipke glasovira odražava kontrast između crne i bijele. Lijepe pojedinosti poput precizno utkanog motiva lire ističu izgled i osjećaj iznimnog luksuza.

BMW M5 Nighthawk Edition.

Ograničeno izdanje načinjeno isključivo za japansko tržište. Pojedinosti na karoseriji i lakometalnim kotačima uključuju metalik crnu boju iz palete BMW Individual dopunjenu s vanjskim pojedinostima kromirane crne boje.

BMW Individual Pearl Edition.

BMW serije 6 Gran Coupé metalik bijele boje karoserije iz palete BMW Individual nadahnut je jedinstvenim sjajem najljepših bisera pronađenih u Perzijskom zaljevu.

BMW Individual Pearl Edition.

Stražnja ukrasna letvica BMW-a serije 7 ukrašena je natpisom od bisernih umetaka koji svjedoče stručnosti BMW Individual Manufaktur.

BMW Individual 760 Li Sterling.

Ovaj se projekt odjela BMW Individual Manufaktur ističe metalnim i srebrnim umetcima posebne sive boje Singapur iz kataloga BMW Individual, koje je proizvođač ROBBE & BERKING izradio Marteléovim postupkom.

BMW Individual 760 Li Sterling.

Meka merino koža smeđe boje Amaro s kontrastnim obrubima opalnobijele boje sa srebrnim izezenim grbom u naslonima za glavu iz kolekcije BMW Individual i srebrni umetci samo su neke od značajki BMW-a Individual 760 Li Sterling izrađenog u suradnji s tvrtkom ROBBE & BERKING.
Vaš kontakt za BMW Individual

VAŠ KONTAKT ZA BMW INDIVIDUAL.

Za više informacija ili upite o programu BMW Individual obratite se svojem BMW trgovcu. Rado ćemo vam ponuditi detaljne i pravodobne odgovore na sve posebne upite o mogućnostima BMW Individual Manufaktur. Točne informacije možete saznati od vašeg BMW trgovca.