UVIJEK U POKRETU. NA ELEKTRIČNI POGON.

BMW-ova elektromobilnost.

Elektrizirajući užitak u vožnji na svim cestama za sve vozače: to je BMW-ova elektromobilnost. Tehnologija eDrive jamči održivu mobilnost s niskim emisijama. BMW-ova ponuda obuhvaća vozila na električni pogon i priključne hibride koji jamče neograničene vozačke užitke sa svim prednostima vožnje na električni pogon.

Pročitajte više
BMW eDrive

BMW eDRIVE.

BMW eDrive pojam je revolucije mobilnosti. Inovativne tehnologije BMW EfficientDynamics pretočene su u vizionarski koncept vožnje na električni pogon. Vrhunske vozne značajke u kombinaciji s izvanrednom učinkovitošću. Nadahnjujuća agilnost bez emisija u gotovo posvemašnjoj tišini. Saznajte više o BMW-ovu sustavu eDrive i paketu napredne tehnologije za ekološki održiv užitak vožnje.

Pročitajte više

BMW eDRIVE.

MANJA POTROŠNJA GORIVA. VIŠE ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI.

To je BMW EfficientDynamics.
BMW 740e Sedan

BMW 740e limuzina.

BMW serije 7 opremljen sustavom BMW EfficientDynamics eDrive spaja domet i performanse BMW-ova motora TwinPower Turbo s učinkovitošću električnog motora. Rezultat su znatno niža potrošnja goriva i emisije.

Potrošnja goriva, emisije CO2 i potrošnja energije za BMW 740e iPerformance (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,6-2,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 52-48
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 16,3-15,1

BMW 225xe Active Tourer

BMW 225xe Active Tourer.

Zahvaljujući kombinaciji sustava BMW eDrive i motora BMW TwinPower Turbo BMW 225xe Active Tourer nudi užitak vožnje električnog motora i neograničenu mobilnost. Te se značajke savršeno nadopunjuju sa svestranošću i dinamičnim karakterom BMW-a serije 2 Active Tourer. Pametnom suradnjom između dvaju pogonskih sustava nastao je električni pogon xDrive koji omogućuje optimalnu trakciju na skliskim površinama.


Potrošnja goriva, emisije CO2 i potrošnja energije za BMW 225xe iPerformance Active Tourer (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1,9
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 43
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14,7


BMW 330e Sedan

BMW 330e limuzina.

Najbolje od obaju svjetova. BMW 330e spaja inovativni koncept BMW eDrive sa sportskim duhom i profinjenošću BMW-a serije 3 limuzine. Priključni hibridni sustav jamči iznimno učinkovite vozne osobine i ekološki prihvatljivu vožnju bez emisija na kratkim udaljenostima. Taj vizionarski pogonski sustav vrhunski je dodatak već visokim mjerilima BMW-a serije 3 limuzine.

Potrošnja goriva i emisije CO2 za BMW 330e iPerformance (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1,7
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 39,0
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11,9 do 11,0

BMW X5 xDrive40e

BMW X5 xDrive40e.

BMW X5 predstavlja najveću udobnost, svestranost i luksuzno zadovoljstvo u vožnji. Kvalitete koje BMW X5 xDrive45e iPerformance nudi u svakom pogledu. Opremljen BMW eDrive pogonskom tehnologijom, ovo inovativno vozilo za sportske aktivnosti (Sports Activity Vehicle) ima sve prednosti BMW-a X5. Plug-in hibrid koji dokazuje da su vrhunska dinamika, neograničena mobilnost i vožnja bez emisija nenadmašna kombinacija.

Potrošnja goriva i emisije CO2 za BMW X5 xDrive45e iPerformance (1):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 49
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 23,0

BMW i3

BMW i3.

Posve električni BMW i3 pojam je održive mobilnosti bez emisija. Kombinacijom vizionarskog dizajna i inovativnog sustava eDrive nudi neusporediv doživljaj vožnje u gotovo potpunoj tišini. I iznova definira automobil sutrašnjice − već danas.

Potrošnja goriva i emisije CO2 za BMW i3 (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0,0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0,0
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 13,1

BMW i8

BMW i8.

Najnapredniji sportski automobil našeg doba. Mala potrošnja goriva BMW-a i8 rezultat je savršene sinkronizacije električnog motora i motora s unutarnjim izgaranjem koja se očituje maksimalnom učinkovitošću i vrhunskim dinamičnim svojstvima na cesti.

Potrošnja goriva i emisije CO2 za BMW i8 Coupé (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1,8
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 42
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14,0

Potrošnja goriva i emisije CO2 za BMW i8 Roadster (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 46
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14,5

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

    (1) Vrijednosti su primjenjive do 15.04.2018. Provjerite dostupnost kod vašeg BMW zastupnika.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EC i Europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.