COVID-19 OBAVIJEST
19.03.2020

VAŽNA OBAVIJEST - VIRUS COVID-19

VAŽNA OBAVIJEST - PRODAJA AUTOMOBILA

 

Poštovani,

 

U skladu sa društvenom odgovornosti, te novim preporukama i mjerama za suzbijanje širenje virusa COVID-19, Tomić & Co. kao generalni zastupnik za BMW I MINI automobile na području Hrvatske, trenutno nismo u mogućnosti primati stranke. 

 

Vaše zdravlje, kao i zdravlje naših djelatnika, je prioritet tvrtke, te će se navedene mjere primjenjivati sve dok nove preporuke ne stupe na snagu. 

 

Sve upute vezano za kupnju automobila slobodno uputite na e-mail adresu: info@tomic.hr. Novosti će pravodobno biti objavljene na društvenim mrežama i službenoj web stranici www.bmw.hr. 

 

VAŽNA OBAVIJEST - SERVIS AUTOMOBILA

 

Poštovani, 

 

U skladu sa društvenom odgovornosti, te novim preporukama i mjerama za suzbijanje širenje virusa COVID-19, Tomić & Co. kao generalni zastupnik za BMW I MINI automobile na području Hrvatske, trenutno savjetujemo da odgodite dolazak u naše prostore, osim ako je to neophodno, a OBAVEZNO UZ PRETHODNI DOGOVOR na brojeve telefona servisa koje možete pogledati ovdje.

 

U slučaju dolaska u poslovnicu, molimo Vas da se pridržavate preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Preporuke možete pogledati na dnu ove obavijesti.

 

Vaše zdravlje, kao i zdravlje naših djelatnika, je prioritet tvrtke, te će se navedene mjere primjenjivati sve dok nove preporuke ne stupe na snagu.

 

Sve upute vezano za servis automobila slobodno uputite na e-mail adresu: info@tomic.hr. Novosti će pravodobno biti objavljene na društvenim mrežama islužbenoj web stranici www.bmw.hr.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju!

 

Vaš Tomić & Co.

 

PREPORUKE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO

  • Redovito perite ruke sapunom i vodom ili koristite dezinficijens na bazi alkohola
  • Kada kašljete ili kišete prekrijte usta i nos laktom ili papirnatom maramicom koju poslije odbacite u koš za otpad te operite ruke
  • Izbjegavajte dodirivanje lica, usta i očiju
  • Izbjegavajte bliski kontakt s osobama koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj i/ili kratak dah
  • Izbjegavajte rukovanje i održavajte razmak od barem 1m kod razgovora
  • Provjetravajte prostorije i boravite što više na otvorenom
  • Izbjegavajte veće grupe ljudi i javna okupljanja
Pročitajte više