Suradnje marke BMW i

UZBUDLJIVA PARTNERSTVA.

BMW i

Suradnje marke BMW i.

UZBUDLJIVA PARTNERSTVA.

Suradnje marke BMW i.

BMW i pionir je revolucionarnih, vizionarskih tehnologija. Stoga ne čudi da želi pronaći inovatore istomišljenike. Bilo da je riječ o fascinantnim projektima s partnerima iz područja umjetnosti, kulture, dizajna i arhitekture ili partnerskim projektima s drugim premium proizvođačima čiji se proizvodi savršeno nadopunjuju s vozilima BMW i, ideje BMW-a i uvijek nadilaze same automobile.

UZBUDLJIVA PARTNERSTVA.Suradnje marke BMW i.

BMW i pionir je revolucionarnih, vizionarskih tehnologija. Stoga ne čudi da želi pronaći inovatore istomišljenike. Bilo da je riječ o fascinantnim projektima s partnerima iz područja umjetnosti, kulture, dizajna i arhitekture ili partnerskim projektima s drugim premium proizvođačima čiji se proizvodi savršeno nadopunjuju s vozilima BMW i, ideje BMW-a i uvijek nadilaze same automobile.

BMW i

MR PORTER.

Što se dogodi kad BMW i surađuje sa stranicom mrporter.com, nagrađenom internetskom platformom za muškarce sa stilom? Nastane ograničena serija BMW-a i3 koji krasi jedinstveni dizajn MR PORTER. Upečatljivi BMW i3 savršen je partner muškaraca koji prate modu i cijene dašak ekstravagancije.


U stvaranju ove premium izvedbe u suradnji s ekipom dizajnera stranice MR Porter, prepoznatljive odlike BMW-a i dorađene su brojnim vrhunskim dodacima. Ekskluzivna plava boja karoserije kontrastna je bijelim ukrasnim elementima na vanjskim retrovizorima, pragovima vrata i prednjoj maski. Usto, vanjski izgled krase i rukom nanesene bijele linije s natpisom Mr Porter. Profinjenost se proteže i kroz unutrašnjost: bijeli prsten s unutarnje strane kola upravljača, bijeli šavovi na tepisima i umetci od tamnog hrasta s jedinstvenim ugraviranim potpisom Mr Porter zaokružuju koncept dizajna vrhunske kvalitete.

SOHO HOUSE.

BMW i i grupa Soho House Group (SHG) zajedno stvaraju doživljaje koji se temelje na suvremenoj umjetnosti, inovacijama i dizajnu. Kao globalni automobilski partner grupe Soho House Group, BMW i dostavit će vozila za korištenje članovima i gostima na njezinim brojnim lokacijama i kulturnim događanjima. Soho House i BMW i surađivat će i na međunarodnome umjetničkom programu na brojnim lokacijama Soho House u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama.


Priča grupe Soho House započela je 1995. godine u ulici Greek u Londonu. Dva desetljeća poslije njezin portfelj čine brojni klubovi, hoteli i spa-centri diljem Velike Britanije, kontinentalne Europe, Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

 • Velika Britanija

  London je, naravno, najveća engleska metropola i u njemu je najviše lokacija kluba Soho House. Tik iza ugla kluba Soho House u ulici Greek nalazi se Dean Street Townhouse, hotel sa 39 soba, a nešto istočnije nalazi se Shoreditch House. U zapadnom dijelu smješteni su Little House, najčuveniji restoran, bar i klub u Mayfairu, Electric House u Notting Hillu i High Road House, tiho utočište u Chiswicku. Sve lokacije nude fantastičnu hranu i pića, te brojne mogućnosti za rekreaciju i opuštanje.


  Ljubitelji prirode također će doći na svoje. Samo dva sata vožnje od glavnoga grada nalazi se Babington House, smješten na posjedu od 18 hektara u ruralnom dijelu Somerseta. Hotel ima 32 sobe (svaka jedinstvenog dizajna), restoran koji je otvoren 24 sata na dan te vrhunski Cowshed Spa.

 • Kontinentalna Europa

  Prva lokacija u kontinentalnoj Europi bio je Berlin gdje je u svibnju 2010. godine klub Soho House Berlin otvorio svoja vrata u živopisnom okrugu Mitte. Klub na osam katova obuhvaća veliki prostor za članove, bazen i bar na krovu, potpuno opremljenu teretanu, kinodvoranu te spa Cowshed s turskom kupelji.


  Europska turneja nastavlja se i u južnim državama starog kontinenta: u veljači 2015. otvoren je klub Soho House u Istanbulu, a početkom 2016. i u Barceloni.

 • Sjeverna Amerika

  Prvi klub u Sjevernoj Americi otvoren je 2003. godine u starom skladištu u okrugu u kojem se nekad pakiralo meso za distribuciju. Klub Soho House u New Yorku proteže se na šest katova i ima 30 prostranih soba, restoran, bar, kino sa 44 sjedala, bazen na krovu i spa Cowshed.


  Sljedeći je klub otvoren na legendarnome Sunset Boulevardu gdje je u proljeće 2010. godine vrata otvorio Soho House West Hollywood. Nekoliko mjeseci poslije otvoren je i klub Soho Beach House u Miamiju s dva bazena i vlastitim klubom na plaži koji nudi dašak glamura američkog juga.


  Dvije godine poslije, s druge strane „zelene granice“ otvoren je klub Soho House Toronto. Otvorenje su pratila brojna događanja u sklopu proslave Međunarodnoga filmskog festivala u Torontu.


  U kolovozu 2014. godine u skladu s motom „Najveće sačuvajmo za kraj“, grupa Soho House otvorila je svoj najveći klub dosad: Kuću Soho House u Chicagu u bivšoj tvornici remenja koja se proteže na 10 000 četvornih metara.

Louis Vuitton.

Izvanredna prtljaga za izvanredan automobil. Louis Vuitton dizajnirao je inovativnu kolekciju putnih torbi za BMW i8, u cijelosti proizvedenih od ugljikovih vlakana kako bi bile u skladu s unutrašnjošću automobila. Tkanina izrađena od robusnoga naprednog materijala izrazito male mase odlikuje se iznimnom otpornošću na udarce, paranje i ogrebotine. Kao i sami BMW i8, kolekcija putnih torbi osvaja svojim jedinstvenim, elegantnim, muževnim i prepoznatljivim dizajnom.


Kolekcija putnih torbi osmišljena je za optimalno iskorištavanje prostora. Velika putna torba koju možete nositi u ruci ili preko ramena oblikom je potpuno prilagođena prtljažniku BMW-a i8. Na stražnjoj je polici prostor za odlaganje navlake za odjeću. Izdržljiv tvrdi kovčeg, idealan za prijenosno računalo, savršeno se uklapa u prostor na stražnjim sjedalima. A na njega možete staviti malu putnu torbu. Sve torbe iz kolekcije imaju kožnate ručke, identifikacijske oznake te poznati Louis Vuitton lokot.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Potrošnja energije i emisije CO2 BMW-a i3 (60 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 12,9

   

  Potrošnja energije i emisije CO2 BMW-a i3 (94 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 12,6 / 13,1*

   

  Potrošnja energije i emisije CO2 BMW-a i3 (60 Ah) sa sustavom za povećanje dometa:
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 13
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 13,5
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0,6

   

  Potrošnja energije i emisije CO2 BMW-a i3 (94 Ah) sa sustavom za povećanje dometa:
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 12
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11,3 / 11,9**
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0,6

   

  Potrošnja energije i emisije CO2 BMW-a i8 s priključnim hibridnim motorom BMW eDrive:
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 49
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11,9
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,1

   

  * Naplatci 2: 20“ dizajn 431
  ** Naplatci 2: 20“ zimske gume
  Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije ovise o dimenzijama naplataka i odabranih guma.
  Domet vozila ovisi o brojnim čimbenicima, a najviše o stilu vožnje, odabranoj ruti, vremenskim uvjetima, grijanju / hlađenju vozila i pripremi vozila.
  Dodatne informacije o službenim podacima potrošnje goriva i emisije CO2 za nove automobile pronađite u brošuri “Vodič kroz potrošnju goriva i emisiju CO2 za nova vozila”, koju besplatno možete dobiti na svim prodajnim mjestima te od tvrtke DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.