X7 CONCEPT iPERFORMANCE.

Prostor za inspiraciju.

X7 CONCEPT iPERFORMANCE.Prostor za inspiraciju.

BMW Concept X7 iPerformance je suština luksuza automobila. Inovativno vozilo revolucionarnog dizajna i nadahnjujuća prisutnost. Opremljen s nevjerojatnom količinom prostora i udobnosti. I stvoren kako bi napravio veličanstven ulazak.

Pročitajte više

SPREMAN NAPRAVITI VELIČANSTVEN ULAZAK.

Prisutnost je pitanje karizme: BMW Concept X7 iPerformance to pokazuje iz svake perspektive. Unatoč znatnoj veličini, njegova impresivna pojava stvara dojam iznimne okretnosti. Između ostalih razloga, to je zbog uskog dizajna stražnjeg kraja i dinamičke linije dizajna koji stvaraju fluidno kretanje prema naprijed. Zajedno s istaknutom uspravnom prednjom rešetkom, moćni ulazni otvori za zrak i elegantno naglašene površine daju suvremenu i autoritativnu cjelovitu sliku koja zrači istinskom veličinom i raskoši.

“BMW Concept X7 iPerformance stvara luksuzan i moderan dojam kroz diskretan dizajn i izuzetno precizne detalje. ”
Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW grupe

NEVJEROJATAN U SVAKOM SLUČAJU.

Unutrašnjost modela X7 Concept iPerformance.

NEVJEROJATAN U SVAKOM SLUČAJU.

Unutrašnjost modela X7 Concept iPerformance.

Samo otvaranje vrata čini to očitim: BMW Concept X7 iPerformance postavlja nove standarde u svakom pogledu. Putnike dočekuje atmosferski koncept osvjetljenja koji ih nastavlja pratiti na putu s interaktivnim efektima. Velikodušno dimenzionirani prozori kombiniranim s panoramskim staklenim krovom koji se proteže od vjetrobranskog stakla do stražnjeg kraja stvara neusporediv osjećaj prostranosti koji odlikuju ekskluzivnost i otvorenost.

Pročitajte više

PITANJE STILA.

Mjesto koje je moglo biti napravljeno samo za vas: doživite novu dimenziju luksuza i sofisticiranosti s BMW-om Concept X7 iPerformance. Noseći znakove savršenstva ručne izrade, unutrašnjost dočekuje putnike s vrhunskom udobnošću i neusporedivim prostranstvom gdje god sjedili. Međusobno djelovanje suvremenog, jasnog dizajna, visokokvalitetnih materijala i najfinije kože stvaraju ozračje određeno veličinom i raskoši.

SAMOSTALAN. POVEZAN SA SVIJETOM.

Digitalne usluge u BMW-u Concept X7 iPerformance.

SAMOSTALAN. POVEZAN SA SVIJETOM.

Digitalne usluge u BMW-u Concept X7 iPerformance.

BMW Concept X7 iPerformance stvara vizionarski pogled prema budućnosti i postavlja nove standarde u smislu povezanosti i digitalnih usluga. Inovativno korisničko sučelje osigurava da putnici mogu komunicirati i s vanjskim svijetom i jedni s drugima preko pojedinačnih zaslona. Jedna izuzetna novina: prijenos poruka prikazuje se interaktivnim trakama svjetlosti koja se kreću kroz unutrašnjost od stražnje strane prema naprijed preko vrata.

Pročitajte više

OTKRIJTE BMW LUKSUZNU KLASU.

OTKRIJTE BMW LUKSUZNU KLASU.

AUTORITET U IZRIČAJU.

AUTORITET U IZRIČAJU.