BMW serije 3

BMW SERIJE 3 UZ ATRAKTIVNE UVJETE FINANCIRANJA.

ODABERITE FINANCIRANJE PO VAŠIM ŽELJAMA.

BMW SERIJE 3 UZ ATRAKTIVNE UVJETE FINANCIRANJA.ODABERITE FINANCIRANJE PO VAŠIM ŽELJAMA.

Odaberite i odvezite BMW serije 3 po atraktivnim uvjetima financiranja putem BMW Financial Services.

Pročitajte više

MODEL 50:50

  • 50% kupoprodajne cijene vozila platite odmah, a preostalih 50% za godinu dana
  • uz fiksnu kamatnu stopu 0,0%* 

Trošak obrade ugovora iznosi 1,40% od kupoprodajne cijene vozila. Trajanje ugovora o leasingu je 12 mjeseci. Leasing rata je godišnja, izražava se u HRK ili EUR. Ukoliko je u EUR, plaća se u kunama koristeći prodajni tečaj EUR Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Smanjeni set potrebne dokumentacije za obradu zahtjeva za odobrenje leasinga – fizičke osobe, iznosa financiranja do 35.000 EUR.

Pročitajte više

MODEL 1/3

  • jednu trećinu cijene vozila platite prije isporuke, drugu trećinu nakon 12 mjeseci i treću trećinu nakon 24 mjeseca
  • uz fiksnu kamatnu stopu 1,95%* 

Trošak obrade ugovora iznosi 1,40% od kupoprodajne cijene vozila. Trajanje ugovora o leasingu je 24 mjeseca. Leasing rata je godišnja, izražava se u HRK ili EUR. Ukoliko je u EUR, plaća se u kunama koristeći prodajni tečaj EUR Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Pročitajte više

MODEL MJESEČNE OTPLATE

  • mjesečne otplate od 36 do 72 mjeseca
  • uz promjenjivu kamatnu stopu 2,95%* 

Financijski i operativni leasing uz mjesečnu otplatu. Trošak obrade ugovora iznosi 0,85% od kupoprodajne cijene vozila za rok otplate od 36 do 48 mjeseci, te 1,40% za rok otplate od 60 do 72 mjeseca. Leasing rata je mjesečna, izražava se u valuti EUR, a plaća u kunama koristeći prodajni tečaj EUR Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Pročitajte više
Novi BMW X1 sDrive18d LIMITED EDITION ZA 233.900 KN

Akcijski uvjeti financiranja vozila ponuđeni su u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga.

*Efektivna kamatna stopa (EKS) iskazuje se za fizičke osobe kod financiranja putem financijskog leasinga. Sukladno pozitivnim zakonskim odredbama i metodologiji izračuna kamatne stope, obaveza je u izračun EKS-a uključiti sve troškove koje davatelj leasinga uvjetuje primatelju leasinga (fizičkoj osobi) prilikom sklapanja ugovora o financijskom leasingu. Po odabiru modela vozila, izradit će se ponuda financiranja unutar koje će biti iskazan podatak o EKS-u.

Odabirom gore navedenih akcijskih modela financiranja obavezno je sklapanje paketa polica osiguranja kod BMW prodajnih mjesta. Ponuda vrijedi za vozila naručena do 31.7.2020., maksimalne prodajne vrijednosti do 60.000 eura.

Količine vozila su ograničene.

Više informacija pronađite u najbližoj poslovnici Tomić & Co.