NOVI BMW 118i

NOVI BMW 118i VEĆ OD 1.999 KN* MJESEČNO.

BSI SERVISNI PAKET UKLJUČEN.

NOVI BMW 118i VEĆ OD 1.999 KN* MJESEČNO.

BSI SERVISNI PAKET UKLJUČEN.

NOVI BMW 118i VEĆ OD 1.999 KN* MJESEČNO.BSI SERVISNI PAKET UKLJUČEN.

Novi BMW 118i dostupan je već od 1.999 kn* mjesečno, s uključenim PDV-om i PPMV-om. Ponuda uključuje servisni paket BMW Service Inclusive - 5 godina ili 100.000 kilometara.

 

Zatražite ponudu za vaš novi BMW serije 1 ili nam se javite u najbližu poslovnicu.

 

Treća generacija uspješnog premium kompaktnog modela predstavlja novu BMW tehnologiju pogona na prednje kotače koja spaja BMW-ovo zadovoljstvo u vožnji i dinamičnost uz značajno povećanje unutarnjeg prostora. Sportski, moderan, siguran i elegantan, osvježenog dizajna i s najnovijim mogućnostima povezanosti, potpuno novi BMW serije 1 je pravi BMW, s vlastitim snažnim karakterom.

Pročitajte više

NOVI BMW SERIJE 1

BMW serije 1

PREMIUM UNUTRAŠNJOST.

BMW serije 1

INOVATIVNA POMOĆ PRI PARKIRANJU.

BMW serije 1

DIGITAL KEY.

BMW serije 1

PREMIUM UNUTRAŠNJOST.

BMW serije 1

INOVATIVNA POMOĆ PRI PARKIRANJU.

BMW serije 1

DIGITAL KEY.

*BMW 118i. Informativni izračun mjesečnog leasing obroka u operativnom leasingu za vrijednost objekta leasinga od 199.016,54 kn (PDV i PPMV uključeni) izrađen je u suradnji s partnerom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. za period financiranja 60 mjeseci i uz 20% akontacije. Predvidivi ostatak vrijednosti iznosi 38% uz ograničenje kilometraže do 15.000 km/godišnje. Iznos mjesečnog obroka iskazan je u HRK sa PDV-om i PPMV-om, a ugovor o leasingu ugovara se u valuti EUR. Trošak obrade ugovora iznosi 0,45%. Za razdoblje do dospijeća prvog leasing obroka zaračunava se naknada za pribavu objekta leasinga.

Konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu, a preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora.

Posebna ponuda osim operativnog leasinga, obuhvaća i mogućnost financiranja predmetnog vozila putem financijskog leasinga.

Za sve detalje o najboljim uvjetima financiranja i osiguranja vozila putem BMW Financial Services obratite su u najbližu Tomić & Co. poslovnicu.

Pročitajte više