Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

i15_technical_Data

Ovdje prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije utvrđene su prema Europskoj Uredbi (EK) 715/2007 u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Vrijednosti se odnose na vozila s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različite veličine kotača i guma.

Vrijednosti modela BMW-a i8 Roadster xDrive20i i BMW-a i8 Roadster xDrive30i već se temelje na novoj WLTP regulaciji i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozilo ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti ovisno o nacionalnom zakonodavstvu. Više informacija o WLTP postupku potražite ovdje: www.bmw.com/consumptionandemissions

Vrijednosti za BMW i8 Roadster xDrive20i i BMW i8 Roadster xDrive30i su privremene brojke.

Vlastita težina (EU) u kg: navedeni broj uključuje 90% -tno pun spremnik, 75 kg za. Vlastita težina odnosi se na vozila s standardnom opremom. Dodatna oprema može povećati ovu brojku.

Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Pkw-EnVKV i prema potrošnji goriva i vrijednosti CO2 prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.