Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

i15_at_a_glance

BMW i8 Roadster:

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2.1
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14.5
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 46

Vrijednosti potrošnje određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje, ovisno o odabranoj veličini kotača i guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Smjernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nove osobne automobile" koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mjestima DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

Vrijednosti se ne odnose na pojedino vozilo i ne predstavljaju dio ponude; one su namijenjene isključivo kao osnova za usporedbu različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje se javljaju pri proizvodnji i opskrbi goriva ili drugih izvora energije se ne uzimaju u obzir pri određivanju emisije CO2 u skladu s Direktivom 1999/94/EZ.