Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G29_mp_tech

BMW Z4 M40i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,4-7,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 168-162

Ilustracije prikazuju opcijsku opremu.

Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različitu veličinu kotača i guma na odabranom modelu.

Vrijednosti se već temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila.

Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i Europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.