Layer Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G1112_CinaviaNotice

Proizvod upotrebljava Cinavijinu tehnologiju kako bi se ograničilo neovlašteno kopiranje nekih komercijalno snimljenih filmova i videouradaka te njihovih zvučnih zapisa. Kad sustav prepozna neovlašteno načinjenu kopiju, na zaslonu se pojavljuje poruka, a reprodukcija ili kopiranje sadržaja se prekida.
Ako se reprodukcija ili kopiranje prekine, a na zaslonu se pojavi jedna od donjih poruka, riječ je o neovlašteno kopiranom sadržaju zaštićenom Cinavijinom tehnologijom.

Cinavijina šifra poruke 1: Reprodukcija je prekinuta. Prikazani sadržaj zaštićen je tehnologijom Cinavia® i ne smije se reproducirati na ovom uređaju. Više informacija potražite na internetskoj adresi http://www.cinavia.com. Šifra poruke 1

Cinavijina šifra poruke 3: Zvuk je privremeno stišan. Ne namještajte jačinu zvuka. Sadržaj je zaštićen tehnologijom Cinavia® i ne smije se reproducirati na ovom uređaju. Više informacija potražite na internetskoj adresi http://www.cinavia.com. Šifra poruke 3

Više informacija o Cinavijinoj tehnologiji možete dobiti od Cinavijina informacijskog centra na internetskoj adresi http://www.cinavia.com. Kako biste dodatne informacije od Cinavije dobili poštom, dopisnicu sa svojom adresom pošaljite na: Cinavia Consumer Information Center, P.O. Box 86851, San Diego, CA, 92138, SAD.