BUDITE PREDVODNIK. I NEKA VAS DRUGI SLIJEDE.

Usluge i aplikacije BMW ConnectedDrive u BMW-u X6.

Prednost u samome startu: inovativna oprema iz palete BMW ConnectedDrive jamči da ćete u svakom trenutku biti povezani s vanjskim svijetom. BMW-ove usluge i aplikacije iz vozila omogućavaju izravan pristup informacijama, zabavi i internetskim sadržajima. Primjerice, prometne informacije olakšavaju planiranje puta. Umrežena zabava nudi pristup milijunima glazbenih brojeva, a inteligentan poziv u nuždi omogućava najbržu pomoć u izvanrednim situacijama.

Pročitajte više

USLUGE CONNECTEDDRIVE.

ConnectedDrive Services otvaraju vrata digitalnom svijetu BMW-a. Upotrijebite aplikacije u vozilu da biste uvijek bili ažurni u vezi s vijestima i vremenom. Tu je i Office alat i online funkcija pretraživanja. ConnectedDrive Services je osnovni paket koji je potreban prilikom kupnje drugih digitalnih usluga.

 • Trgovina BMW ConnectedDrive

  U trgovini BMW ConnectedDrive u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu možete kupiti usluge i aplikacije za svaku potrebu. Usluge se mogu po volji odabrati i naručiti čak i poslije kupnje automobila. To omogućuje vlasnicima da izravno iz automobila iz palete usluga i aplikacija BMW ConnectedDrive odaberu ono što im se sviđa ili im je potrebno.
  Trgovini BMW ConnectedDrive možete pristupiti izravno iz automobila, odnosno preko internetskog portala My BMW ConnectedDrive. Novonaručene usluge i aplikacije možete upotrijebiti u automobilu ubrzo nakon preuzimanja. Trgovina BMW ConnectedDrive u svakom trenutku nudi sve potrebne informacije o raspoloživim uslugama i aplikacijama.
  Usluge i aplikacije dostupne u trgovini BMW ConnectedDrive posebno su osmišljene da zadovolje potrebe i želje vozača BMW automobila. Također se može odabrati trajanje pojedinih usluga, a to kupcima omogućuje da usluge naruče samo za određeno vrijeme, primjerice dok su na godišnjem odmoru.

 • BMW aplikacije

  Aplikacije BMW ConnectedDrive platforma su za praktičnu uporabu nekih aplikacija pametnih telefona u BMW-ovim vozilima. U želji da svojim kupcima omogući uporabu što većeg broja aplikacija, BMW razvija vlastite, poput "BMW Connected" i "M Laptimer", ali i blisko surađuje s partnerima poput Napstera, Deezera, AUPEO!-a i Audiblea kako bi se njihove aplikacije mogle sigurno upotrebljavati u automobilu.
  Jednostavno priključite pametni telefon na ugrađeni adapter ili s pomoću USB kabela i pokrenite aplikaciju (to je potrebno učiniti samo ako posjedujete Appleov iPhone). Svim se funkcijama aplikacije nakon toga može jednostavno upravljati iDrive Controllerom. Zahvaljujući bliskoj suradnji BMW-a i brojnih dobavljača, paleta aplikacija za uporabu u automobilu stalno se širi. Više informacija o tome možete pronaći na internetskoj adresi www.bmw.hr/apps.

 • Priprema za Apple CarPlay®

  Zašto putovati bez značajki vašeg iPhone uređaja u vašem BMW-u kada možete nastaviti s radom kao i obično? Priprema za Apple CarPlay® omogućuje daljinski pristup telefoniranju, kao i aplikacijama poput iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Također možete koristiti glasovnu tipku na upravljaču kako biste pristupili Siri, Appleovom glasovnom pomoćniku.

USLUGE CONCIERGE.

Svatko tko je htio znati kako je imati osobnog batlera sad ima priliku uživati u vrlo posebnoj usluzi Concierge iz palete BMW ConnectedDrive. Na pritisak gumba dolazite u kontakt s agentima BMW-ova pozivnog centra koji su vam kao "osobni pomoćnici" dostupni dok ste na putu.
Bez obzira na to traži li određeni restoran, najbliži bankomat ili otvorenu ljekarnu, agent BMW-ova pozivnog centra tu je da pomogne i izravno navigacijskom sustavu pošalje točnu adresu. Usluge Concierge neovisne su o vozačevu mobitelu te su u zemlji i inozemstvu na raspolaganju bez dodatne naknade cijeli dan i noć, sedam dana u tjednu.

Usluge Concierge.

PROMETNE INFORMACIJE.

Prometne informacije u stvarnom vremenu, Real Time Traffic Information (RTTI), u svakom trenutku nude najnovije informacije o stanju u prometu. Točne pojedinosti o vremenu i trajanju zastoja prenose se gotovo trenutačno. Podaci se crpe iz izvora poput profila kretanja u mobilnoj telefonskoj mreži, GPS podataka flotnih vozila, mobitelskih aplikacija i policijskih izvješća. Analiza podataka tako je precizna da je prometna zagušenja moguće predvidjeti na udaljenosti od samo stotinjak metara. Sustav u stvarnom vremenu nudi informacije o trenutačnoj situaciji na autocestama, glavnim i sporednim cestama te brojnim gradskim ulicama te preporučuje najbrže zaobilazne putove.
Predočivanje prometnih informacija olakšano je bojenjem cesta zelenom, žutom, narančastom i crvenom bojom.

DALJINSKE USLUGE.

Jesam li zaključao vrata automobila? Gdje je točno parkiran? Remote Services (Daljinske usluge) omogućuju pristup vašem vozilu s udaljenosti pomoću aplikacije BMW Connected. Bljeskajte prednjim svjetlima, aktivirajte funkciju kontrole klima uređaja u automobilu ili zaključajte BMW s bilo kojeg mjesta koristeći vaš pametni telefon.

UMREŽENA ZABAVA.

Odgovarajuća glazba za svaku situaciju, cestu i raspoloženje. Umrežena zabava nudi izravan i neograničen pristup više od 22 milijuna glazbenih brojeva – bez potrebe za uključivanjem drugih uređaja, primjerice pametnih telefona ili nekih drugih uređaja. Na raspolaganju je mnogo glazbe za svačiji ukus. Čim se u automobilu odsvira neki glazbeni broj, automatski se zapisuje na tvrdi disk vozila,
Ponuda umrežene zabave omogućava da kod nekog od BMW-ovih glazbenih partnera poput Napstera otvorite račun koji se bez dodatne naknade može koristiti u šest europskih zemalja: Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Španjolskoj i Nizozemskoj.
Za uporabu te funkcije potreban je paket usluga BMW ConnectedDrive i navigacijski sustav Professional.

INTELIGENTAN POZIV U NUŽDI.

Ako je došlo do nesreće, vrijeme je bitno. Intelligent Emergency Call (Inteligentni poziv za hitne slučajeve) pruža pomoć i čak može spasiti živote u slučaju nužde. On kontaktira posebno obučene agente pozivnog centra koji pružaju podršku vama i vašim putnicima dok ne stignu hitne službe. Prvi ljudi na mjestu nesreće također izravno dobivaju važne informacije.