BUDITE PREDVODNIK. I NEKA VAS DRUGI SLIJEDE.

Usluge i aplikacije BMW ConnectedDrive u BMW-u X6.

Prednost u samome startu: inovativna oprema iz palete BMW ConnectedDrive jamči da ćete u svakom trenutku biti povezani s vanjskim svijetom. BMW-ove usluge i aplikacije iz vozila omogućavaju izravan pristup informacijama, zabavi i internetskim sadržajima. Primjerice, prometne informacije olakšavaju planiranje puta. Umrežena zabava nudi pristup milijunima glazbenih brojeva, a inteligentan poziv u nuždi omogućava najbržu pomoć u izvanrednim situacijama.

Read more

USLUGE CONNECTEDDRIVE.

Opcija opreme ConnectedDrive usluga čine osnovu za korištenje individualiziranog digitalnog mobilnog asistenta BMW Connected u vozilu, kao i inteligentnih funkcija BMW ConnectedDrive sa širokim rasponom informacija, zabave i usluga dok vozite.

Ponuda uključuje pristup aktualnim informacijama o lokaciji kao što su vremenske prilike i vijesti, kao i online pretraživanju pomoću GoogleTM i praktičnih funkcija ureda. Uslugama i značajkama kao što su informacije o parkiranju, kao i putne i hotelske vodiče možete izravno pristupiti u automobilu bez pametnog telefona putem ConnectedDrive izbornika.

Također je integriran neograničen pristup odabranim aplikacijama za pametni telefon. ConnectedDrive usluge također omogućuju pristup trgovini BMW ConnectedDrive Store, u kojem se usluge i aplikacije mogu naručiti i produžiti u bilo kojem trenutku i bilo kojem trenutku kako bi odgovarali individualnim zahtjevima korisnika. Opcija opreme ConnectedDrive usluge nudi sve ovo i više, čineći svako putovanje u BMW-u pravi doživljaj.

 • Trgovina BMW ConnectedDrive

  U trgovini BMW ConnectedDrive u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu možete kupiti usluge i aplikacije za svaku potrebu. Usluge se mogu po volji odabrati i naručiti čak i poslije kupnje automobila. To omogućuje vlasnicima da izravno iz automobila iz palete usluga i aplikacija BMW ConnectedDrive odaberu ono što im se sviđa ili im je potrebno.
  Trgovini BMW ConnectedDrive možete pristupiti izravno iz automobila, odnosno preko internetskog portala My BMW ConnectedDrive. Novonaručene usluge i aplikacije možete upotrijebiti u automobilu ubrzo nakon preuzimanja. Trgovina BMW ConnectedDrive u svakom trenutku nudi sve potrebne informacije o raspoloživim uslugama i aplikacijama.
  Usluge i aplikacije dostupne u trgovini BMW ConnectedDrive posebno su osmišljene da zadovolje potrebe i želje vozača BMW automobila. Također se može odabrati trajanje pojedinih usluga, a to kupcima omogućuje da usluge naruče samo za određeno vrijeme, primjerice dok su na godišnjem odmoru.

 • BMW aplikacije

  Aplikacije BMW ConnectedDrive platforma su za praktičnu uporabu nekih aplikacija pametnih telefona u BMW-ovim vozilima. U želji da svojim kupcima omogući uporabu što većeg broja aplikacija, BMW razvija vlastite, poput "BMW Connected" i "M Laptimer", ali i blisko surađuje s partnerima poput Napstera, Deezera, AUPEO!-a i Audiblea kako bi se njihove aplikacije mogle sigurno upotrebljavati u automobilu.
  Jednostavno priključite pametni telefon na ugrađeni adapter ili s pomoću USB kabela i pokrenite aplikaciju (to je potrebno učiniti samo ako posjedujete Appleov iPhone). Svim se funkcijama aplikacije nakon toga može jednostavno upravljati iDrive Controllerom. Zahvaljujući bliskoj suradnji BMW-a i brojnih dobavljača, paleta aplikacija za uporabu u automobilu stalno se širi. Više informacija o tome možete pronaći na internetskoj adresi www.bmw.hr/apps.

USLUGE CONCIERGE.

Svatko tko je htio znati kako je imati osobnog batlera sad ima priliku uživati u vrlo posebnoj usluzi Concierge iz palete BMW ConnectedDrive. Na pritisak gumba dolazite u kontakt s agentima BMW-ova pozivnog centra koji su vam kao "osobni pomoćnici" dostupni dok ste na putu.
Bez obzira na to traži li određeni restoran, najbliži bankomat ili otvorenu ljekarnu, agent BMW-ova pozivnog centra tu je da pomogne i izravno navigacijskom sustavu pošalje točnu adresu. Usluge Concierge neovisne su o vozačevu mobitelu te su u zemlji i inozemstvu na raspolaganju bez dodatne naknade cijeli dan i noć, sedam dana u tjednu.

Usluge Concierge.

PROMETNE INFORMACIJE.

Prometne informacije u stvarnom vremenu, Real Time Traffic Information (RTTI), u svakom trenutku nude najnovije informacije o stanju u prometu. Točne pojedinosti o vremenu i trajanju zastoja prenose se gotovo trenutačno. Podaci se crpe iz izvora poput profila kretanja u mobilnoj telefonskoj mreži, GPS podataka flotnih vozila, mobitelskih aplikacija i policijskih izvješća. Analiza podataka tako je precizna da je prometna zagušenja moguće predvidjeti na udaljenosti od samo stotinjak metara. Sustav u stvarnom vremenu nudi informacije o trenutačnoj situaciji na autocestama, glavnim i sporednim cestama te brojnim gradskim ulicama te preporučuje najbrže zaobilazne putove.
Predočivanje prometnih informacija olakšano je bojenjem cesta zelenom, žutom, narančastom i crvenom bojom.

DALJINSKE USLUGE.

Daljinskim uslugama i besplatnom aplikacijom My BMW Remote App (raspoloživim u trgovinama Apple App Store i Google Play) može se preko interneta upravljati različitim funkcijama vozila, primjerice zaključavanjem i otključavanjem vrata. Usto, ako je u vozilo ugrađen navigacijski sustav, odredište putovanja u njega možete izravno prenijeti iz tražilice Google™. Sustav također omogućuje prikaz lokacije vozila. Kako biste upotrijebili tu funkciju, na korisničkom portalu "My BMW ConnectedDrive" na internetskoj adresi www.bmw-connecteddrive.com aktivirajte daljinske usluge.

UMREŽENA ZABAVA.

Odgovarajuća glazba za svaku situaciju, cestu i raspoloženje. Umrežena zabava nudi izravan i neograničen pristup više od 22 milijuna glazbenih brojeva – bez potrebe za uključivanjem drugih uređaja, primjerice pametnih telefona ili nekih drugih uređaja. Na raspolaganju je mnogo glazbe za svačiji ukus. Čim se u automobilu odsvira neki glazbeni broj, automatski se zapisuje na tvrdi disk vozila,
Ponuda umrežene zabave omogućava da kod nekog od BMW-ovih glazbenih partnera poput Napstera otvorite račun koji se bez dodatne naknade može koristiti u šest europskih zemalja: Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Španjolskoj i Nizozemskoj.
Za uporabu te funkcije potreban je paket usluga BMW ConnectedDrive i navigacijski sustav Professional.

INTELIGENTAN POZIV U NUŽDI.

Inteligentan poziv u nuždi (SOS) danju i noću omogućava brzu, ciljanu pomoć te podršku osposobljenog osoblja − na vašem jeziku čak i kad se nalazite u inozemstvu. Dogodi li se ozbiljna nesreća s, primjerice, uključivanjem zračnih jastuka i zatezača sigurnosnih pojasova, vozilo automatski upućuje inteligentan poziv u nuždi. Preko ugrađene SIM kartice u automobilu, tj. neovisno od privatnog mobitela, u BMW-ov pozivni centar šalju se važni podaci poput točnog položaja vozila, ozbiljnosti nesreće i mogućeg rizika od ozljeđivanja. BMW-ov pozivni centar o tome obavještava najbliži centar za koordinaciju spašavanja i preko telefona nudi pomoć sve dok na mjesto nesreće ne stignu spasilačke službe. Ako je, primjerice, pomoć potrebna drugim sudionicima u prometu, poziv za nuždu može se aktivirati ručno.