Udobnost BMW-a X5

USKLAĐEN S VAŠIM POTREBAMA.

Udobnost BMW-a X5.

USKLAĐEN S VAŠIM POTREBAMA.Udobnost BMW-a X5.

U vožnji se svakako postavlja i pitanje udobnosti. U BMW-u X5 u svakome trenutku uživate u najboljoj udobnosti, savršenoj glazbi i najboljoj zabavi.

Pročitajte više

PRAKTIČNOST.

Mnogo prostora za putnike i veliki prtljažnik: transport teških ili glomaznih predmeta nije problem u BMW-u X5 – zahvaljujući mnoštvu praktičnih rješenja za uštedu prostora.
I iznutra i izvana BMW X5 je iznimno svestran. Primjerice, tu su dvodijelna vrata prtljažnika: gornji se dio podiže visoko i omogućuje da manje, lakše predmete jednostavno smjestite u prtljažnik i poslije ih izvadite iz njega. Kada je otvoren, donji dio vrata predstavlja praktičnu platformu za utovar na koju prije stavljanja u prtljažnik možete odložiti stvari.
Kuka za vuču ne samo da može vući teret između 2,7 i 3,5 t (ovisno o ugrađenom motoru) nego i nudi visok stupanj sigurnosti. Kontrolni sustav stabilnosti prikolice prepoznaje kade se prikolica opasno naginje i aktivira kočnice automobila i prikolice kako bi se brzo vratila stabilnost.
Svestranost je prisutna i u unutrašnjosti vozila. Stražnja sjedala mogu se preklopiti u omjeru 40:20:40, osiguravajući najveći raspoloživ prostor za putnike i prtljagu. Opcijski paket za pohranu praktičnost vozila povećava brojnim domišljatim za spremanje velikih i malih predmeta. Obuhvaća pretinac za naočale te kukice, mreže i vodilice s ušicama u prtljažniku.

Zajamčena ugoda

UDOBNOST.

Zajamčena ugoda: udobnost i funkcije BMW-a X5.

UDOBNOST.

Zajamčena ugoda: udobnost i funkcije BMW-a X5.

VRHUNSKI SURROUND AUDIOSUSTAV BANG & OLUFSEN.

Opremljen novim sustavom obrade signala Dirac Dimensions, vrhunski surround audiosustav Bang & Olufsen preduvjet je za stvaranje vrhunskog zvuka.
U automobil je ugrađeno 16 zvučnika glazbene snage 1200 vata, uključujući središnji zvučnik na nosaču ploče s instrumentima koji se automatski izvlači. Taj je zvučnik srednjetonska jedinica opremljena tehnologijom Acoustic Lens za najbolji zvuk na svim sjedalima.
Dvije su postavke zvuka: "Studio" za besprijekorno autentičan zvuk i "Expanded" za subjektivno širenje akustičnog prostora. Svjetla na poklopcima zvučnika pridonosi skladnom audiovizualnom doživljaju.
Vrhunski surround audiosustav Bang & Olufsen dostupan je samo s TV funkcijom ili navigacijskim sustavom Professional.

MULTIFUNKCIJSKI INSTRUMENTNI ZASLON.

Multifunkcijski instrumentni zaslon s tehnologijom crne ploče i dijagonalom od 26 centimetara (10,25 inča) vrlo impresivno prikazuje doživljaj vožnje.
Istodobno pomaže vozaču da se usredotoči na cestu pred vozilom jer prikazuje najvažnije informacije i sprečava ometanje pozornosti.
Na instrumentnom se zaslonu mogu prikazati tri različita načina rada s posebnim karakteristikama, a svaki od njih ima posebne boje i grafički izgled: Comfort, ECO PRO i Sport. Dok je u režimu Comfort zadržan klasičan izgled instrumenata, ECO PRO karakteriziraju plavi tonovi kojima se zasebno prikazanim instrumentima EfficientDynamics i Bonus Range vozaču pomaže da ostvari što učinkovitiji način vožnje. Sportski režim rada prepoznaje se po crvenim tonovima, a obuhvaća i informacije o performansama.
Na multifunkcijskom instrumentnom zaslonu mogu se prikazati i informacije navigacijskog sustava, među njima i savjeti proaktivne pomoći, popisi glazbenih brojeva i telefonski adresar.

SJEDALA.

Bez obzira na to gdje sjedite u BMW-u X5, uvijek ćete biti na najboljem mjestu – zahvaljujući povišenom položaju sjedenja sprijeda i naizgled nebrojenim mogućnostima rasporeda prostora straga.
Vozač i suvozač u BMW-u X5 ne samo da mogu uživati u za X modele tipičnom povišenom položaju sjedenja, nego i u opcijskim udobnim sjedalima. Gornji dio naslona, širina naslona, potpora za bedra i naslon za glavu mogu se električki podesiti kako bi se smanjila napetost i umor te, općenito, kako bi se povećala udobnost sjedenja.
Stražnja sjedala mogu se preklopiti u omjeru 40:20:40, sukladno broju putnika i količini prtljage koju valja prevesti. Zapremnina prtljažnika može se povećati na raskošnih 1870 litara.
Udobna sjedala straga imaju posebno ugodne presvlake i nude mnoštvo individualnih mogućnosti namještanja. Primjerice, kut nagiba dva vanjska sjedala može se u rasponu od 10 stupnjeva podesiti u šest različitih položaja. Također, udobna sjedala mogu se pomaknuti 80 milimetara prema naprijed i prema natrag kako bi se sjedala preklopila u omjeru 60:40. Tako se prostor za koljena i noge po potrebi može povećati. Naslon stražnjih sjedala također se može posve oboriti u omjeru 40:20:40.
Još više fleksibilnosti nudi treći red sjedala koji čine dva zasebno sklopiva sjedala koja gledaju u smjeru vožnje.

SUSTAV ZABAVE ZA STRAŽNJA SJEDALA PROFESSIONAL.

Sustav zabave za stražnja sjedala Professional

SUSTAV ZABAVE ZA STRAŽNJA SJEDALA PROFESSIONAL.

Zabava bez premca.

Na stražnjim sjedalima BMW-a X5 najbolja je zabava zajamčena bez obzira na dužinu putovanja – s pomoću opcijskog sustava zabave za stražnja sjedala Professional.
Sustav se sastoji od dva zasebna zaslona u boji dijagonale 23,3 centimetra (9,2 inča) kojima se nagib može mijenjati, a tu je i DVD pogon. Ovisno o opremi, putnici daljinskim upravljačem mogu birati funkcije za TV, radio, DVD izmjenjivač, navigaciju (neovisno o vozaču) i – s uslugom ConnectedDrive – internet.. Ugrađeni su priključci za MP3 playere i igraće konzole. Kako bi se spriječilo ometanje vozača bukom što dolazi odostrag, moguće je spojiti i bežične slušalice.

SERVISNI PAKET BSI.

Servisni paket BSI

SERVISNI PAKET BSI.

Usluge i servis prilagođeni vama.

Servisni paket BSI prvi je korak prema neograničenom zadovoljstvu u vožnji. Riječ je o servisnom paketu koji obuhvaća sve nužne servise i radove na održavanju,
Servisni paket BSI obuhvaća sve redovite servise i održavanje tijekom određenog razdoblja ili prevaljene kilometraže, a može ga se iskoristiti diljem svijeta. U njega je uključena promjena ili nadolijevanje motornog ulja (zahtijeva redovito održavanje u nekom od ovlaštenih BMW servisa), zamjena mikrofiltra kabine, filtra za gorivo, filtra za zrak i svjećica, promjena kočne tekućine, provjera automobila i sve ostali zahvati u skladu sa servisnom knjižicom.