Oprema BMW-a X5

JEDINSTVO U RAZLIČITOSTI.

Oprema BMW-a X5.

JEDINSTVO U RAZLIČITOSTI.Oprema BMW-a X5.

Bez obzira na to je li riječ o izvedbama Pure, paketu M Sport ili originalnim BMW dodacima, unutrašnjost i vanjštinu vašeg BMW-a X5 opremite kako vam drago.

Pročitajte više

OPREMA PURE EXPERIENCE.

Idealna kombinacija sportskog i pustolovnog duha te elegantnog izgleda: opcijski dizajnerski paket Pure Experience ističe samopouzdan karakter i impresivan izgled BMW-a X5.

 • Vanjština

  BMW X5 u izvedbi Pure Experience zrači maestralnom prisutnošću – kako god ga pogledali. Ukrasni štitnici podvozja od brušenog čelika sprijeda i straga te ukrasi od istog materijala na pragovima, posebno oblikovani usisnici zraka te mat srebrna ispušna cijev i letvice maske cijelom vozilu daju vrlo poseban dojam.
  BMW X5 je jednako upečatljiv i iznutra, čemu pridonose kavenosmeđe presvlake sjedala od posebne napa kože s kontrastnim šavovima koje prelaze i na druge dijelove kokpita te ukrasne letvice i obloge od plemenitog drva u izvedbi Pure.
  Vanjski i unutarnji elementi dizajna Pure Experience mogu se naručiti zasebno.

 • Unutrašnjost

  BMW X5 je jednako upečatljiv i iznutra, čemu pridonose kavenosmeđe presvlake sjedala od posebne napa kože s kontrastnim šavovima koje prelaze i na druge dijelove kokpita te ukrasne letvice i obloge od plemenitog drva u izvedbi Pure.
  Vanjski i unutarnji elementi dizajna Pure Experience mogu se naručiti zasebno.

OPREMA PURE EXCELLENCE.

Poseban izraz oduševljenja oblicima i formama: kromirani detalji, posebne kožnate presvlake i svijetle boje dizajnerskog paketa Pure Excellence BMW-u X5 nudi dojam plemenite profinjenosti.

 • Vanjština

  Kromirani elementi dizajna Pure Excellence daju posve nov sjaj BMW-u X5 – u svakom pogledu i iz svakog motrišta. Kromirane detalje nalazimo na letvicama maske, stražnjem braniku i na prednjim usisnicima, s obrubima blatobrana i ukrasnim štitnikom motora kao dodatnim upečatljivim elementima.
  Vanjski i unutarnji elementi dizajna Pure Excellence mogu se naručiti zasebno.

 • Unutrašnjost

  Unutarnja se oprema vrlo jasno usredotočuje na stvaranje dojma ugode. Putnici sjede na sjedalima presvučenim bjelokosnobijelim presvlakama od posebne napa kože s kontrastnim Atlas sivim šavovima, a opcijska udobna sjedala raspolažu namjestivim naslonima za glavu i naslonima te mogućnošću podešavanja visine vozačeva i suvozačeva sjedala. Instrumentna ploča obložena je kožom Walknappa s kontrastnim šavovima boje Pergament, a vrhunski kontrast stvaraju ukrasne letvice i obloge od plememenite američke hrastovine.
  Vanjski i unutarnji elementi dizajna Pure Excellence mogu se naručiti zasebno.

OPREMA BMW INDIVIDUAL.

Ekskluzivna ponuda kolekcije BMW Individual omogućava vam da BMW-u X5 podarite nešto od vlastite osobnosti.

 • Boje karoserije iz palete BMW Individual

  Profinjene boje karoserije iz kolekcije BMW Individual crna Azurite, srebrna Pearl, smeđa Pyrite i metalik crna Ruby dokazuju tu tvrdnju. Primjerice, metalik crna Ruby iz kolekcije BMW Individual bliješti bezbrojnim kristalićima rubina u boji. Ta boja dodatno ističe dinamične proporcije BMW-a X5.

 • Merino koža iz kolekcije BMW Individual

  Unutrašnjost novog BMW-a X5 još je jedna izvanredna ponuda materijala neusporedive kakvoće i jedinstvenog dojma prostranosti, osobito s proširenim presvlakama od finozrnate merino kože u pet privlačnih boja iz kolekcije BMW Individual. Samo pažljivo odabrana podatna koža prolazi poseban proces štavljenja. Poseban karakter kože iz kolekcije BMW Individual prepoznaje se u finim detaljima. Profinjeni dekorativni elementi na sjedištima, šavovi i obrubi kontrastnih boja još su jedan vid ručno izrađenog savršenstva. Kožom presvučena instrumentna ploča, kožnate presvlake sjedala i stropna obloga od alkantare u unutrašnjosti BMW-a X5 stvaraju neusporedivo profinjeno ozračje.

 • Ukrasne obloge i letvice iz kolekcije BMW Individual

  Vrhunska ručna izrada karakteristika je i posebnih ukrasnih letvica i obloga unutrašnjosti BMW-a X5. Bez obzira na to je li riječ o plemenitom svijetlosmeđem drvu Sen, uzbudljivoj smeđoj jesenovini Vulcano ili sjajnom crnom furniru, svi ukrasni detalji očaravaju profinjenim površinama i složenim načinom izrade. Svi su savršeno usklađeni s odabranim unutarnjim uređenjem BMW-a X5. I tako dokazuju da je prava ekskluzivnost uistinu stvar detalja.

 • Dodatna oprema iz kolekcije BMW Individual

  Instrumentna ploča obložena kožom iz kolekcije BMW Individual unutrašnjosti daje posve novu dimenziju profinjenosti.
  Kožnati upravljač BMW Individual s drvenim umetkom usklađenim s odabranim ukrasnim letvicama i oblogama završni je dodir unutrašnjosti novoga BMW-a X5.
  Lakometalni BMW Individual 20-inčni kotači s V krakovima 551 I impresivnim dimenzijama nude još uvjerljiviji dojam. Laserski je u naplatke diskretno ugraviran natpis BMW Individual.
  Priručni hladnjak BMW Individual pridonosi ugodi i udobnosti putničke kabine. Lako se i brzo vadi, pa je puna zapremnina prtljažnika po potrebi lako dostupna.
  Svojom satenskom površinom krovna obloga od alkantare iz ponude BMW Individual, prvi put raspoloživa u tri boje, unutrašnjosti vozila nudi vrlo ugodno i prozračno ozračje.

PAKET M SPORT.

Opcijski paket M Sport ističe dinamičan karakter BMW-a X5. Prednji branik i pragovi u boji karoserije te gazišta pragova s M logotipom samo su prvi u dugome nizu upečatljivih i sportskih dojmova.

 • Vanjština
  • Aerodinamični M paket s prednjim branikom, pragovima i obrubima blatobrana u boji karoserije
  • LED maglenke
  • 19-inčni sivi lakometalni kotači s dvostrukim krakovima 467 M s gumama različitih dimenzija sprijeda i straga, opcijski 20-inčni M lakometalni kotači s dvostrukim krakovima 469 M s gumama različitih dimenzija sprijeda i straga; dostupne su i druge vrste naplataka
  • Prilagodljivi M ovjes ili paket prilagodljivog ovjesa 'Dynamic'
  • Sjajni detalji u izvedbi BMW Individual Shadow Line, alternativno brušeni aluminijski detalji BMW Individual Exterior Line
  • M logotip na bokovima
  • Kućišta vanjskih zrcala u boji karoserije
  • Sjajna kromirana linija na ispušnoj cijevi u posebnoj izvedbi M Sport
  • Karoserija u posebnoj metalik crnoj boji Carbon; dostupne su i druge boje
  • Sjajni krovni nosači BMW Individual Shadow Line, alternativno brušeni aluminijski nosači
 • Unutrašnjost
  • M gazišta pragova i vozačev M oslonac za stopalo
  • Sportska sjedala za vozača i suvozača u posebnoj kombinaciji alkantare i kože s M logotipom na obrubima sjedala; dostupne su i druge presvlake
  • M kožnati upravljač s multifunkcijskim gumbima i ručicama za promjenu stupnjeva prijenosa
  • Antracitnocrna stropna obloga BMW Individual
  • Aluminijske ukrasne letvice i obloge Hexagon; dostupne su i druge vrste
  • Ključ s posebnim M logotipom
Packages BMW X5

PAKETI OPREME.

Kad je riječ o dodatnoj opremi za BMW X5, prvi su izbor BMW paketi.

ORIGINALNI BMW DODACI.

Originalnim BMW dodacima istaknut ćete veličanstven karakter BMW-a X5. Ovdje ćete naći neke od visokokvalitetnih i praktičnih proizvoda.

 • Transport

  Još više praktičnosti nudi BMW-ova krovnu kutiju 460 koja zahvaljujući inovativnom dvostranom sustavu otvaranja omogućava jednostavno i praktično prenošenje tereta. Zapremnina mu je otprilike 460 litara i dostupan je u bijeloj, crnoj ili titanijsko sivoj boji poklopca te crnoj boji donjeg dijela.
  I djecu se može udobno i sigurno prevoziti – zahvaljujući BMW-ovim dječjim sjedalicama u različitim bojama namijenjenima djecu između 0 i 12 godina.

 • Zabava

  Bežične stereo slušalice, ekskluzivnog BMW dizajna, idealno se nadopunjuju s opcijskim sustavom zabave za stražnja sjedala Professional. Izuzetno su udobne, nude odličnu kakvoću zvuka te omogućavaju namještanje razine glasnoće.
  Putnici na stražnjim sjedalima također mogu iskoristiti držač za svoj Apple iPad, prikladan za sve iPad modele, koji se jednostavno umeće u bazu Travel & Comfort sustava. Visina i nagib kuta mogu se namjestiti, pa zahvaljujući posebnom nosaču, može iskoristiti i izvan BMW-a X5.
  Adapter za mobitel siguran je i stabilan nosač s mogućnošću punjenja pametnih mobitela tvrtki Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony i RIM/BlackBerry. Beskontaktna veza s antenom jamči najbolji prijam signala, a istodobno smanjuje količinu zračenja u kabini. Ovisno o opremi BMW-a X5, vrste mobilnog telefona kao i upotrijebljenog adaptera, preko BMW-a možete iskoristiti i mobitelske aplikacije.

 • Korisni dodaci

  Posebno osmišljen etui za ključeve savršen je spoj elegancije i funkcionalnosti. Načinjen je od visokokvalitetne kože, štiti ključ od ogrebotina i drugih oštećenja. Ekskluzivna kopča od brušenog nehrđajućeg čelika s natpisom BMW osigurava ključ i smanjuje opasnost od gubitka.

 • Vanjština

  Za dojam još veće ekskluzivnosti i jedinstvenosti vašeg BMW-a poslužit će crni 21-inčni lakometalni kotači sa zvjezdastim krakovima.

 • Unutrašnjost

  Originalne BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uvjete, prostirke za prtljažnik te originalne gumeno-tekstilne podne prostirke kombinacija su funkcionalnosti s izvanrednim dizajnom, a ujedno štite prostor za noge od prljavštine, vode i trošenja. Sve tri inačice imaju u sebi umetke od nehrđajućeg čelika koji jamče prepoznatljivost.