BMW X5

REZULTAT NAPRETKA.

BMW X5.

REZULTAT NAPRETKA.BMW X5.

Najveća snaga u kW (KS) na o/min (50i)

330 (450)/5,500–6,000

Kombinirana vožnja u l/100 km (50i)

9.7–9.6

Emisije CO2 u g/km (50i)

226–224

Zapremnina prtljažnog prostora u litrama

650–1,870

Treća generacija BMW-a X5 ponovno premašuje vlastite standarde – kao Sports Activity Vehicle (SAV) koji nudi izvanredan luksuz na svakom području u kojem se traži najviše. Jamac za to je niz inteligentnih tehnologija zaduženih za podizanje učinkovitosti, vozne dinamike, udobnosti i profinjenosti na posve novu razinu – i na cesti i na terenu.

UPOZNAJTE BMW X5.

Vozna dinamika

Vozna dinamika.

Vozna dinamika BMW-a X5 jamči zadovoljstvo u vožnji svaki put kad sjednete za upravljač – sa svakim zavojem i na svakoj brzini. Sustavi pomoći u vožnji jamče savršen kontakt s površinom, bez obzira na to bila riječ o oštrim zavojima, strmim usponima ili brzim ravnim dijelovima ceste.
Pročitajte više
BMW X5 Udobnost

Udobnost.

U vožnji se svakako postavlja i pitanje udobnosti. U BMW-u X5 u svakome trenutku uživate u najboljoj udobnosti, savršenoj glazbi i najboljoj zabavi.
Pročitajte više
BMW X5 Dizajn

Dizajn.

Jake osobnosti odmah se prepoznaju. Od prvog trenutka kad ga ugledate, BMW X5 privući će vam pozornost – i zadržati je. A kad uđete u njega, u vrhunskom kokpitu uživat ćete u svakom prevaljenom kilometru. Povišena sjedala, primjerice, nude odličan pogled na cestu, ali i visokokvalitetne materijale u unutrašnjosti vozila.
Pročitajte više