SPREMAN NA SVE.

Novi BMW X4.

SPREMAN NA SVE.

Novi BMW X4.

SPREMAN NA SVE.Novi BMW X4.

Bez obzira na to koji izazovi bili na vašem putu, BMW X4 je više nego spreman suočiti se s njima. Njegov progresivni dizajn i konture poput kupea odmah otkrivaju njegovu potrebu za akcijom. I zahvaljujući prvoklasnoj voznoj dinamici, inovativna lagana konstrukcija s niskim centrom gravitacije i još višom razinom performansi - samo jedna stvar stoji između vas i vaših odredišta: čisto zadovoljstvo u vožnji.

BMW X4 M40i (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9,1-9,0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 206-205
 

Pročitajte više

TOP 5 ZNAČAJKI

 • 01 Sportska vanjština s karakterističnim oblikom kupea
 • 02 Iznimne performance zahvaljujući 354 ks i 500 Nm
 • 03 Sportska i elegantna unutrašnjost sa Sensatec upravljačkom pločom
 • 04 Ima jedan od najinteligentnijih sustava pomoći vozaču u opciji Driving Assistant Plus
 • 05 Uvijek je točan i idealno povezan zahvaljujući inovativnim digitalnim uslugama
BMW X4 kombinira robusnost X vozila sa snagom sportskog automobila.
Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW grupe.
Dizajn vanjštine nastavlja prepoznatljiv karakter prve generacije u jasnom, modernom dizajnu površine.
Marc Michael Markefka, voditelj dizajna srednje klase BMW automobila

SVE SE VRŠI ONLINE.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-a X4.

Najbolje performanse BMW-a X4 sustavno se nastavljaju od ceste prema svjetskoj mreži (World Wide Web). Najmoderniji sustavi pomoći jamče maksimalnu razinu sigurnosti i udobnosti dok istodobno inovativni infotainment sustav zabavlja i informira. S pametnim digitalnim uslugama BMW ConnectedDrive uživajte u optimalnom povezivanju u bilo kojem trenutku kad ste na putu - za jednostavnu i opuštenu dnevnu mobilnost.

Pročitajte više

Timski, svestrani igrač.

Driving Assistant Plus pruža veću udobnost i sigurnost tijekom monotonih ili složenih situacija u vožnji. Navedeno može uključivati prometne gužve, promet kreni-stani i duga putovanja kroz grad, na državnim cestama ili autocestama, zajedno s kružnim tokovima i promjenama traka.
Pročitajte više

Pretvara kokpit u kontrolni centar.

Upravljanje Infotainment sustavom sada je još lakše, jasnije i informativnije. Vozač ga može kontrolirati putem zaslona osjetljivog na dodir, iDrive kontrolera, glasovne kontrole ili kontrole pokretima, ovisno o njihovoj želji. Sada se pločice prikazuju kao žive pločice na glavnom izborniku umjesto statičnog prikaza izbornika.
Pročitajte više

Više jasnoće, manje smetnje.

BMW Head-Up zaslon u boji projicira sve informacije relevantne za putovanje izravno u vidno polje vozača, omogućujući mu da se potpuno usredotoči na vožnju. Prikazuju se informacije kao što su trenutačna brzina, navigacijski smjerovi, informacije o ograničenju brzine, uključujući indikatore bez pretjecanja, zajedno s popisima telefonskih brojeva i zabave.
Pročitajte više

Multifunkcionalan u 12,3 inča.

Multifunkcionalni zaslon s instrumentima s tehnologijom Black Panel i dijagonalom zaslona od 12,3" omogućuje impresivnu vizualizaciju iskustva u vožnji. Tri različita režima rada i njihovi specifični zasloni - svaki od njih ima svoju shemu boja i grafički stil - mogu se prikazati na klasteru instrumenata: ECO PRO, COMFORT i SPORT.
Pročitajte više

Izravno na putu do odredišta.

Stignite na vrijeme i opušteni. Navigate Door to Door dovodi vas do krajnje kraće udaljenosti od vašeg automobila do odredišta i natrag. Primajte brzi pristup pješačkoj navigacijskoj usluzi na vašem pametnom telefonu uz podršku informacija s vašeg Connected Onboard zaslona i push obavijesti iz BMW Connected aplikacije.

Pročitajte više

Uvijek u savršeno vrijeme.

Uvijek dođite na vrijeme na vašu sljedeću obvezu. Obavijest "vremena za polazak" na aplikaciji BMW Connected unaprijed vas podsjeća kada treba krenuti, komunicirajući s vašim pametnim telefonom ili pametnim satom. Podaci o prometu u stvarnom vremenu pomažu vam da izračunate optimalno vrijeme polaska kako biste osigurali da na vrijeme stignete na vaše odredište.

Pročitajte više

Akcelerator podataka.

Oprema uključuje ugrađeni Wi-Fi hotspot koristeći LTE standard, koji omogućuje plaćenu internetsku vezu. Vozilo je povezano putem ugrađene SIM kartice s planom hotspot-a koji se temelji na naknadi pružatelja usluga.
Pročitajte više

X NAČINI ZA OSTVARENJE VAŠIH CILJEVA.

Originalni BMW dodaci.

Zašto odabrati jednu opciju kada ih imate sve. BMW originalni dodaci nudi vam sve raspoložive načine kako ne samo nadvladati vaše izazove, već i da uživate u njima još više.

Pročitajte više

Sportska izjava.

Detaljno ručno izrađeni od karbonskih vlakana, upečatljiva kućišta naglašavaju visokokvalitetni pedigre sustava vozila. Njihov dinamičan dizajn osigurava atraktivan izgled i dodaje individualni sportski dodir.
Pročitajte više

Dobro za sve. Ne boji se ničega.

Prednje i stražnje podne prostirka u veluru za prednja i stražnja sjedala savršeno se uklapaju, otporne na prljavštinu i otporne na vodu. Oni odgovaraju bojama tepiha dok istodobno štite, olakšavaju čišćenje i stvaraju visokokvalitetni izgled.
Pročitajte više

Čuva oči otvorenim.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je vrlo osjetljiva full-HD kamera koja bilježi događaje oko automobila, čak i noću. U slučaju poremećaja i neočekivanog kretanja izvan vozila, kamera automatski bilježi situaciju kako bi dokumentirala moguće nesreće ili pokušaje provala.
Pročitajte više

Kovani sportski duh u Bicolour izvedbi.

BMW M lakometalni kotači od 21" Y-spoke stila 701 kovani su u Bicolor crnom matu, sjajni na vidljivoj strani, optimizirani za težinu i imaju BMW M logotip. Komplet ljetnih kotača s run-flat mješanim gumama, veličina kotača 8.5J x 21 s veličinom guma 245/40 R21 100Y XL RSC na prednjoj strani i 9.5J x 21 s veličinom guma 275/35 R21 103Y XL RSC na stražnjoj strani.
Pročitajte više

Mat crna izjava o sportskom duhu.

Kvalitetni premium lakometalni kotači od 20" Y-spoke stila 695 u crnim mat krakovima raspoređenim u dva sloja. TPMS komplet ljetnih kotača s run-flat mješanim gumama, prednji kotač veličine 8J x 20 s 245/45 R20 103W XL RSC gume i stražni kotač veličine 9,5J x 20 s 275/40 R20 106W XL RSC gume.
Pročitajte više

Upečatljiv dizajn, uvjerljiva funkcionalnost.

Moderna krovna kutija u crnoj boji s titanski srebrnim bočnim pločama ima kapacitet od 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko centralno zaključavanje na svakoj strani, jednostavna je za utovariti i zaključati za zaštitu od krađe.
Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon se smatra opcijskom opremom i različitom veličinom kotača i guma dostupnim na odabranom modelu.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EC i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.