BUDITE PREDVODNIK I NEKA VAS DRUGI SLIJEDE.

Usluge i aplikacije BMW ConnectedDrive u BMW-u X4.

Uvjerljiv, izravan i višedimenzionalan – to su pridjevi primjenjivi na BMW X4 i usluge i aplikacije iz BMW-ove palete ConnectedDrive. Riječ je o opremi koja vam pruža najnovije komunikacijske i multimedijske mogućnosti. Koje biste željeli upotrijebiti? Odluka je na vama.

Usluge connected drive
Usluge connected drive

USLUGE CONNECTED DRIVE.

Oprema BMW ConnectedDrive vozaču na putovanju nudi mnoštvo informacijskih, zabavnih i uslužnih sadržaja.
Među njima je i BMW Online koji omogućava pristup aktualnim lokalnim informacijama poput vremenske prognoze i vijesti te uredskim funkcijama. U aplikacijskom izborniku također se može sastaviti skup vlastitih usluga i funkcija poput praćenja internetskih kamera, informacija o parkiranju te putnih i hotelskih vodiča.
Opcija uključuje praktičan, siguran i neograničen pristup odabranim aplikacijama za pametne telefone, primjerice BMW Connected. Opcijske usluge ConnectedDrive nude još mnogo takvih opcija te svako putovanje u BMW-u pretvaraju u pravi doživljaj.

GLAZBENA ZABAVA.

Toliko toga možete iskusiti tijekom vožnje u vašem BMW-u. Prava zvučna podloga svaku rutu pretvara u pustolovinu i zato u BMW-u postoje glazbene aplikacije koje će reproducirati pravu pjesmu za svaku situaciju. Bez obzira idete li na posao, u kupovinu ili na odmor, možete napraviti vlastitu radio stanicu, izabrati iz velikog asortimana audioknjiga ili puštati vlastitu glazbu – ravno u vaš BMW opremljen uslugom ConnectedDrive.

Usluge concierge

USLUGE CONCIERGE.

Svatko tko je htio znati kako je imati osobnog batlera sad ima priliku uživati u vrlo posebnoj usluzi Concierge iz palete BMW ConnectedDrive. Na pritisak gumba vozač dolazi u kontakt s agentom BMW-ova pozivnog centra koji mu je na putu dostupan u ulozi "osobnog pomoćnika". Bez obzira na to traži li određeni restoran, najbliži bankomat ili otvorenu ljekarnu, agent BMW-ova pozivnog centra tu je da pomogne i izravno navigacijskom sustavu pošalje točnu adresu. Usluge Concierge neovisne su o vozačevu mobitelu te su u zemlji i inozemstvu na raspolaganju bez dodatne naknade cijeli dan i noć, sedam dana u tjednu. Za uporabu ove funkcije potrebna vam je usluga ConnectedDrive.

BMW Car Hotspot LTE

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Uz sustav BMW Car Hotspot iz palete originalnih BMW dodataka vaši suputnici mogu surfati internetom preko svojih telefona, tableta ili laptopa kad god to tijekom vožnje požele. Zahvaljujući adapteru u središnjem naslonu za ruke, instalacija hotspota je brza i jednostavna. Maksimalno osam uređaja može istodobno koristiti internet visoke brzine koristeći novi LTE (Long-Term Evolution) bežični komunikacijski standard. Wi-Fi u vašem BMW-u dopušta brži prijenos podataka, poboljšano primanje podataka, smanjenu elektromagnetsku radijaciju i dulji vijek trajanja baterije. Može se koristiti i izvan vozila do 30 minuta.

PROMETNE INFORMACIJE.

Prometne informacije u stvarnom vremenu, Real Time Traffic Information (RTTI), u svakom trenutku nude najnovije informacije o stanju u prometu. Točne pojedinosti o vremenu i trajanju zastoja prenose se gotovo u stvarnom vremenu. Podaci se dobivaju iz izvora poput profila kretanja kroz mrežu mobilnih telefona, GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izvještaja. Prikupljeni se podaci analiziraju tako precizno da je moguće lokalizirati prometni zastoj unutar nekoliko metara. To sustavu omogućuje pružanje informacija o trenutačnoj prometnoj situaciji na autocestama, državnim i mjesnim cestama i brojnim gradskim područjima u stvarnom vremenu te preporuku alternativnih pravaca.
Sustav je dostupan samo uz opcijske usluge ConnectedDrive.

BLUETOOTH URED.

Usluge Bluetooth Office omogućuju vam bolju uporabu vremena provedenog u automobilu. Bluetooth omogućuje praktičnu organizaciju dnevnih zadataka dok ste u pokretu. E-pošta, sastanci, zadaci i SMS poruke prikazuju se na kontrolnom prikazu ili čitaju preko zvučnika. Moguće je i prikazati kalendarske unose sa Apple iPhone uređaja preko BMW Apps sustava. Popis svih kompatibilnih mobilnih uređaja dostupan je na www.bmw.com/bluetooth.