INTENZIVIRANA SLOBODA.

The BMW X3 M40i.

BMW MPerformance
BMW MPerformance

INTENZIVIRANA SLOBODA.

The BMW X3 M40i.

INTENZIVIRANA SLOBODA.The BMW X3 M40i.

Ubrzava vaš puls: pogonjen impresivnom izlaznom snagom od 360 KS i opremljen s nepogrešivim genima M Performance obitelji, BMW X3 M40i pomiče granice. Njegova zapanjujuća agilnost, velika preciznost u upravljanju i iznimno visoka stabilnost vožnje na svakoj površini čine ga neospornim liderom u svojoj klasi.

BMW X3 M40i:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 8.4–8.2
Kombinirana emisija CO2 u g/km: 193–188

PROIZVODI ZNAČAJNO VIŠE RAZINE ADRENALINA.

PROIZVODI ZNAČAJNO VIŠE RAZINE ADRENALINA.

Beskompromisna snaga i čisto ubrzanje. M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor BMW X3 M40i katapultira vozilo od nula do stotinu u impresivnih 4,8 sekundi. Maksimalni okretni moment od 500 Nm i izravna reakcija motora stvaraju potpuno novo iskustvo vožnje. Uključen adrenalinski udarac.

360 KS

Njegova tvrdnja? Maksimum. BMW X3 M40i kombinira sve što određuje karakter visokih performansi. Sustav omogućuje iszlaznu snagu motora od 360 KS (265 kW) koja ostavlja bez daha na svakoj površini - zamjetno precizno povezivanje posebno prilagođenih karakteristika upravljača i ovjesa i inteligentnog BMW xDrive sustava pogona na sve kotače čini to sve mogućim. Ipak, jedna stvar ostaje ista: gdje drugi dostižu svoje granice, BMW X3 M40i i dalje ide naprijed.

ZREO ZA SVAKI IZAZOV

ZREO ZA SVAKI IZAZOV

Snažan, dinamičan i zapanjujuće okretan. Iskustvo vožnje u BMW-u X3 M40i kombinira istinske performanse s intenziviranim zadovoljstvom u vožnji. Optimizirano za svladavanje svakog izazova. Sve komponente ovog vozila sustavno su dizajnirane za visoku učinkovitost. Izvanredna svojstva upravljanja, sportsko ugađanje M Sport ovjesa i izuzetno dinamičan pogon na sve kotače bez problema prenose impresivne performanse motora na cestu u svakom trenutku. Kada je potrebno, M Sport kočnice dovode koncentriranu snagu u mirovanje u sekundi. Doživite precizno rukovanje i maksimalnu vučnu snagu.

UZBUDLJIV PRIZOR.

BMW X3 M40i je odmah fascinantan svojom perpoznatljivom bojom Cerium Grey, koja je rezervirana isključivo za M Performance automobile. Među inspirativnim značajkama je impresivan prednji kraj s prepoznatljivom dvostrukom maskom u Cerium Grey boji i povećanim ulazima za zrak. Stražnji kraj nadahnjuje snažnim završecima dvostrukih ispušnih cijevi u crnom kromu s obje strane. Zaokružujući uzbudljivi ukupni dojam su kućišta retrovizora s naglaskom na boji i ekskluzivni M lakometalni kotači od 21 inča Double-spoke stila 718 M.

EKSKLUZIVAN DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI BMW-A X3 M40i.

Unutrašnjost BMW-a X3 M40i je izraz njegovog beskompromisnog standarda. Prije nego što i sjednete na sjedalo, ekskluzivna gazišta pragova vrata s oznakom modela M Performance jasno privlače pozornost na sportski DNK vozila. Kokpit orijentiran prema vozaču impresionira s kratkom udaljenosti od upravljača do svih ključnih funkcija. Istodobno se sve informacije relevantne za vozača pojavljuju na ultramodernom zaslonu s digitalnim modelnim oznakama. Sportska sjedala od vrhunske kože stalni su izvor inspiracije s njihovom savršenom ergonomijom i elegantnim sportskim izgledom.

POJAČANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

BMW MPerformance

POJAČANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

Sa svojim sjajnim dizajnom, M Performance automobili pokazuju izvanredan stil u kombinaciji s vrhunskim sportskim duhom i impresioniraju snažnim pogonom koji je među najvišim izvođačima u svakoj seriji modela. I donose fascinantnu voznu dinamiku bez žrtvovanja udobnosti. BMW M Performance automobili. Ili ukratko: pojačano zadovoljstvo u vožnji.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 utvrđene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u vrijeme odobrenja tipa. Brojevi se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različite veličine odabranih kotača i guma.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 utvrđuju se prema Direktivi 1999/94/EZ i Pkw-EnVKV i temelje se na potrošnji goriva i vrijednosti CO2 sukladno NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na poveznici https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.