NEOGRANIČEN - RAVNO DO KRAJA.

Vozna dinamika i učinkovitost BMW-a X3.

NEOGRANIČEN - RAVNO DO KRAJA.

Vozna dinamika i učinkovitost BMW-a X3.

NEOGRANIČEN - RAVNO DO KRAJA.Vozna dinamika i učinkovitost BMW-a X3.

BMW X3 ima jasnu misiju: bezuvjetno ujediniti dinamiku i sigurnost. Zato nudi maksimalnu udobnost vožnje i jasan sigurnosni bonus, čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima ili na skliskim površinama. Daljnji pokazatelji izvrsnog iskustva u vožnji su visoki okretni moment u kombinaciji s impresivnom vučom snagom i agilnošću. Ili da to kažete na drugi način: u BMW-u X3, cesta završava samo tamo gdje želite.

BMW X3 M40i:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 8.4–8.2
Kombinirana emisija CO2 u g/km: 193–188

IMPRESIVNA SNAGA.

Nova generacija BMW-ova TwinPower Turbo rednog šesterocilindarskog dizelskog motora nudi impresivnu isporuku snage u kombinaciji s odličnim podacima o potrošnji, kao rezultat vrlo inovativnih tehnologija kao što su turbopunjač s promjenjivom geometrijom turbine i sustav izravnog ubrizgavanja sa zajedničkim vodom (Common Rail). Motor donosi 190 kW (258 KS) i impresivni maksimalni okretni moment od Nm.

NIZAK OTPOR. ZA BRŽI NAPREDAK.

NIZAK OTPOR. ZA BRŽI NAPREDAK.

Zahvaljujući inteligentnoj laganoj konstrukciji, BMW X3 je vidljivo izgubio težinu i svojim precizno isprepletenim aerodinamičnim mjerama postiže optimizirani koeficijent otpora. Obje značajke imaju pozitivan utjecaj na izuzetno agilnu dinamiku, učinkovitost i potrošnju goriva. Posebno je vrijedno spomenuti stražnji dizajn s definiranim rubovima, aerodinamički optimiziranim vanjskim retrovizorima i zračnim zavjesama na prednjem braniku. Kontrola odzračivanja zraka maske s aktivnim strujanjem zraka je jedinstvena - ako je potreba za rashladnim zrakom niska, jedan zračni ventil ostaje automatski zatvoren, što dodatno poboljšava aerodinamiku.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Izvucite više od svake litre goriva s BMW EfficientDynamicsom: bolje performanse, veća učinkovitost i povećano iskustvo vožnje. Tehničke inovacije koje smanjuju potrošnju goriva uz istodobno povećanje zadovoljstva u vožnji znače da iskonska dinamika dolazi sa svakim BMW-om.

POVEZANOST I SUSTAVI POMOĆI VOZAČU.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 utvrđene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u vrijeme odobrenja tipa. Brojevi se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različite veličine odabranih kotača i guma.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 utvrđuju se prema Direktivi 1999/94/EZ i Pkw-EnVKV i temelje se na potrošnji goriva i vrijednosti CO2 sukladno NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na poveznici https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.