NEPRIMJETNO POVEZANI.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču u BMW-u X3.

NEPRIMJETNO POVEZANI.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču u BMW-u X3.

NEPRIMJETNO POVEZANI.Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču u BMW-u X3.

Budite povezani s prijateljima i cijelim svijetom dok putujete, koristite ekskluzivne usluge i pametne aplikacije, pozovite i pošaljite elektroničku poštu ili surfajte putem Interneta putem WiFi-a - BMW X3 uspostavlja svoju vlstitu klasu s obzirom na povezanost i udobnost. Inovativni koncept upravljanja stvara savršenu jedinicu vozača i vozila u svakom trenutku. Što slijedi je iskustvo vožnje koje postavlja mjerila - pružanjem maksimalne pozornosti vašim potrebama i kretanjem prema autonomnoj vožnji. Istodobno, ultra moderni sustavi pomoći vozaču definiraju novu vrhunsku razinu sigurnosti i smanjuju naprezanje za vozača. Da biste bili sigurni da se usredotočite na ono što je važno: zabava za upravljačem.

BMW X3 M40i:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 8.4–8.2
Kombinirana emisija CO2 u g/km: 193–188

Read more

OSNOVE U VIDNOM POLJU.

Pionirski koncept upravljanja.

Novi koncept upravljanja BMW-a X3 inspiriran s iznimno intuitivnim korisničkim smjernicama. Jasno uređene kontrole i izuzetno kratke udaljenosti između njih i upravljača odvode iskustvo vožnje na novu razinu. Specifičnim funkcijama može se upravljati putem inteligentne BMW-ove glasovne kontrole ili BMW kontrole gestama i kontrolama na dodir. Pokreti poput "pomicanjem" ili "usmjeravanja" u području prepoznavanja iznad prednje središnje konzole su sve što je potrebno za upravljanje telefonskim pozivima ili navigacijskim sustavom.
Read more

BMW Head-Up zaslon.

BMW Head-Up zaslon u boji prikazuje sve informacije vezane uz putovanje izravno u vidno polje vozača, čime se omogućuje potpuno koncentriranje na vožnju. Prikazuju se informacije kao što su trenutačna brzina, navigacijski smjerovi, podaci o ograničenju brzine, uključujući indikatore bez pretjecanja, zajedno s popisima telefona i zabave.
Read more

Kotrolni zaslon od 12 inča.

Višenamjenski zaslon s instrumentima s tehnologijom Black Panel i dijagonalnom zaslonom od 00,00 inča omogućuje impresivnu vizualizaciju iskustva u vožnji. Tri različita režima rada i njihovi specifični zasloni - svaki od njih ima svoju shemu boja i grafički stil - mogu se prikazati u zaslonu s instrumentima: ECO PRO, COMFORT i SPORT.
Read more

POVEZANI S VAŠIM ŽIVOTOM.

BMW CONNECTED.

BMW Connected je vaš asistent za osobnu mobilnost, koji vam uvijek omogućuje da dođete do vaših odredišta opušteno i na vrijeme, a sada vas, bez ikakvih problema, povezuje s vašim BMW-om - bez obzira gdje se nalazite. S Remote 3D prikazom možete pregledati okruženje vašeg BMW-a X3 na pametnom telefonu na 3D zaslonu. A Upozorenje na opasnost upozorava vas u realnom vremenu o mogućim opasnostima i vodi vas sigurno na vaše odredište.
Read more

BMW WiFi hotspot.

Oprema uključuje ugrađeni Wi-Fi hotspot koristeći LTE standard, koji omogućuje plaćenu internetsku vezu. Vozilo je povezano putem ugrađene SIM kartice s planom hotspotova koji se temelji na naknadi od davatelja usluga.
Read more

Usluga On-Street Parking Information.

Usluga On-Street Parking Information vam pomaže pronaći upražnjeno parkiralište u gradovima. Ulice s velikom vjerojatnošću besplatnih parkirnih mjesta označene su zelenom bojom na karti na zaslonu BMW navigacijskog sustava.
Read more

BMW CONNECTED +.

Uz BMW Connected +, uživajte u vašoj neovisnosti na novoj razini - bez obzira gdje se putujete i koji su izazovi vaše svakodnevice. Vaš osobni zapovjedni centar u bazama vozila prilagođava informacije tako da ih imate u pravo vrijeme i sve na jednom mjestu. Bez obzira na to želite li podijeliti vrijeme dolaska s prijateljima i obitelji, planirate li stati kako bi napunili automobil ili prebacujete lokacije sastanaka pohranjenih na dnevniku vašeg pametnog telefona u svoj navigacijski sustav, BMW X3 nije samo ispred svog vremena nego i jedan korak ispred vas. Na taj način dolazite opušteno na vaša odredišta.

Pošaljite moje rute u sustav automobila

Dijelite status putovanja uživo

Navigirajte od vrata do vrata

Pošaljite moje rute u sustav automobila

Dijelite status putovanja uživo

Navigirajte od vrata do vrata

BMW M PERFORMANCE.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 utvrđene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u vrijeme odobrenja tipa. Brojevi se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različite veličine odabranih kotača i guma.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 utvrđuju se prema Direktivi 1999/94/EZ i Pkw-EnVKV i temelje se na potrošnji goriva i vrijednosti CO2 sukladno NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na poveznici https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.