BUDITE LOVAC. NE LOVINA.

Prvi ikad BMW X2.

BUDITE LOVAC. NE LOVINA.

Prvi ikad BMW X2.

BUDITE LOVAC. NE LOVINA.Prvi ikad BMW X2.

Apsolutno jedinstven. Vrlo izniman. Novi BMW X2 jasno obznanjuje svoje sportske ambicije na prvi pogled. Zahvaljujući svojem smjelom sportskom duhu, pruža dinamične i okretne performanse koje su bez premca u ovom razredu. Uparen s visokokvalitetnom unutrašnjošću i mnogim inovativnim tehnologijama, on je ekstrovertirani protagonist nove ere. Jeste li spremni?

BMW X2 xDrive20d (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4.9–4.7
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 128–124

5 ČINJENICA:

 • 01 Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9-4.7⁽³⁾
 • 02 Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 128–124⁽³⁾
 • 03 Dostupan po prvi put uz M Sport X paket
 • 04 Izvanredna vozna dinamika i moćni motori
 • 05 Inovativni koncept upravljanja i neprekidna povezanost

OSTAJE JEDINSTVEN.

Detalji dizajna vanjštine.

Novi BMW X2 slijedi svoj vlastiti put - i on to pokazuje. Njegov ekstrovertni oblik u kombinaciji s njegovim dinamičkim konturama pruža mu karakter iznimno sportskog kupea. Istovremeno, impresivni proporcije i jedinstveni inovativni dizajn osiguravaju izvanredan izgled. Idealno za sve koji žele istražiti nove smjerove.

Otvori za zrak.

Ostavlja bez daha na prvi pogled: samouvjereni prednji dio sa snažnim branikom i velikim trodijelnim ulazima za zrak kako bi se osiguralo još bolje hlađenje kočnica i motora. Prednji otvori za strujanje zraka (Air Curtains) integrirani u otvore za zrak dodatno pomažu smanjiti otpor karoserije.

Kućišta kotača.

Cjelovita sportska slika: istaknuta kućišta kotača u Frozen Grey boji iz M Sport X paketa pružaju posebno dinamičan okvir za spektakularne kotače. Baš kao i posebni bočni otvori, koji su neizostavni pokazatelj da je BMW X2 punopravni član X obitelji.

Bočni otvori.

Što BMW X2 pokrene, odradi do kraja. Nove ploče iznad bočnih otvora u Frozen Grey boji također demosntriraju navedenu tvrdnju. One formiraju besprijekornu vezu između kućišta kotača koji također imaju završnu obradu u Frozen Grey boji i sustavno nastavljaju snažno međusobno djelovanje boja i dekorativnih elemenata do stražnjeg kraja.

M stražnji spojler.

Dinamičnost do najsitnijih detalja: Opcijski M stražnji spojler dodatno ističe sportski oblik proširene siluete u obliku kupea. Zahvaljujući svojim iznimnim konturama, M stražnji spojler je još jedna značajka koja privlači poglede a koja savršeno zaokružuje stražnji kraj BMW-a X2 sa svojim širokim stavom.

Dizajn stražnjeg kraja.

Sustavno promišljeno: jedinstveni jezik dizajna se proteže na stražnji kraj. Prtljažnik je u ravnini s donjim dijelom branika, stvarajući iznimno estetski izgled. Kako bi se isto nadopunilo, ručka prtljažnika diskretno je integrirana u BMW oznaku.

Panoramski stakleni krov.

Također otvoren za efekte osvjetljenja kada je zatvoren: opcijski dvodijelni panoramski krov pokriva gotovo cijelu stropnu oblogu BMW-a X2. Time pruža dodatnu svjetlost unutrašnjosti i fascinantno ekspanzivan osjećaj prostora. Prednji dio može se otvoriti u različitim stupnjevima.

UVIJEK JEDAN KORAK ISPRED.

BMW Connected+.

Zahvaljujući inovativnim BMW Connected+ uslugama aplikacije BMW Connected App u BMW-u X2, uvijek ćete uživati u optimalnoj vezi između pametnog telefona i vozila. Bez obzira na to planirate li dogovore i rute i šaljete ih u navigacijski sustav, dijelite li trenutačni položaj s drugima u stvarnom vremenu ili želite da vaš pametni telefon pokaže preostali put pješice nakon što dođete do odredišta. Doživite aplikaciju koja pojednostavljuje vaš život - BMW Connected vam to omogućuje.

Pošaljite moje rute u automobil.

Funkcija "Pošalji moje rute u automobil" omogućuje planiranje vaših inteligentnih ruta i prenošenje istih u vaš BMW prije nego što sami uđete. BMW Connected+ otkriva nisku razinu goriva i dodaje stanicu za punjenje goriva na vašu rutu.

Dijelite status putovanja uživo.

Funkcija "Dijelite status putovanja uživo" omogućuje vam da sigurno dijelite svoje vrijeme dolaska i trenutnu lokaciju s prijateljima i obitelji tijekom putovanja. Primatelj dobiva vezu na web stranicu koja prikazuje odredište i trenutačno mjesto vozila na karti.

Navigacija od vrata do vrata.

Stignite na vaše dogovore opušteno i na vrijeme: nema problema zahvaljujući funkciji "Navigacija od vrata do vrata" aplikacije BMW Connected. Po dolasku na odredište, možete koristiti svoj pametni telefon ili povezani pametni sat koji će vas voditi od parkiranog automobila do konačnog odredišta pješice.

BMW ConnectedDrive.

Nastavite raditi zahvaljujući najsuvremenijoj povezanosti s uslugom BMW ConnectedDrive, ostanite u kontaktu sa svime što vam je važno - za sve udobnije putovanje. Istražite ga sami.

IDE PREMA NAPRIJED. NIKAD UNATRAG.

Vozna dinamika.

IDE PREMA NAPRIJED. NIKAD UNATRAG.

Vozna dinamika.

Snažni motori. Izravno upravljanje. Opcijski sportski M ovjes. Visoko precizno rukovanje koje postavlja standarde unutar klase. Za dinamiku punu duha i živahnu okretnost - bilo za sprint ili za velike udaljenosti, urbane vožnje ili planinske ceste pune zavoja. I sve to može se dodatno poboljšati s opcijskim pogonom na sve kotače BMW xDrive. Pruža novom BMW-u X2 izvanrednu stabilnost vučne snage, omogućujući mu da izlazi iz najvećih zavoja kao vođen tračnicama. Također je uključen puls za utrke - za sve one koji su spremni.

MIJENJA DNEVNU RUTINU.

Malo je toga što može sputavati BMW X2. Osobito kada je opremljen brojnim dodacima. Kojim god putem išao: spreman je za sve. Iskusite njegove visoko kvalitetne i praktične dodatke - tako da i vi možete mijenjati svakodnevnu rutinu.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X2 M35i(2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.4–8.1
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 191–185

  Ovdje prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije utvrđene su prema Europskoj Uredbi (EK) 715/2007 u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Oznake se odnose na vozila s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon smatra opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupnim na odabranom modelu i mogu varirati tijekom konfiguracije.

  Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.