BUDITE LOVAC. NE LOVINA.

Prvi BMW X2.

Benzin Dizel

Motor i vrsta goriva

BUDITE LOVAC. NE LOVINA.

Prvi BMW X2.

Benzin Dizel

Motor i vrsta goriva

BUDITE LOVAC. NE LOVINA.Prvi BMW X2.

Apsolutno jedinstven. Vrlo izniman. Novi BMW X2 jasno obznanjuje svoje sportske ambicije na prvi pogled. Zahvaljujući svojem smjelom sportskom duhu, pruža dinamične i okretne performanse koje su bez premca u ovom razredu. Uparen s visokokvalitetnom unutrašnjošću i mnogim inovativnim tehnologijama, on je ekstrovertirani protagonist nove ere. Jeste li spremni?

BMW X2 xDrive20d (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4,7-4,4
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 123-115

Pročitajte više

5 SNAŽNIH ČINJENICA:

 • 01 Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4,7-4,4
 • 02 Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 123-115
 • 03 Dostupan po prvi put uz M Sport X paket
 • 04 Izvanredna vozna dinamika i moćni motori
 • 05 Inovativni koncept upravljanja i neprekidna povezanost

OSTAJE JEDINSTVEN.

Detalji dizajna vanjštine.

Novi BMW X2 slijedi svoj vlastiti put - i on to pokazuje. Njegov ekstrovertni oblik u kombinaciji s njegovim dinamičkim konturama pruža mu karakter iznimno sportskog kupea. Istovremeno, impresivni proporcije i jedinstveni inovativni dizajn osiguravaju izvanredan izgled. Idealno za sve koji žele istražiti nove smjerove.

Pročitajte više

Otvori za zrak.

Ostavlja bez daha na prvi pogled: samouvjereni prednji dio sa snažnim branikom i velikim trodijelnim ulazima za zrak kako bi se osiguralo još bolje hlađenje kočnica i motora. Prednji otvori za strujanje zraka (Air Curtains) integrirani u otvore za zrak dodatno pomažu smanjiti otpor karoserije.
Pročitajte više

Kućišta kotača.

Cjelovita sportska slika: istaknuta kućišta kotača u Frozen Grey boji iz M Sport X paketa pružaju posebno dinamičan okvir za spektakularne kotače. Baš kao i posebni bočni otvori, koji su neizostavni pokazatelj da je BMW X2 punopravni član X obitelji.
Pročitajte više

Bočni otvori.

Što BMW X2 pokrene, odradi do kraja. Nove ploče iznad bočnih otvora u Frozen Grey boji također demosntriraju navedenu tvrdnju. One formiraju besprijekornu vezu između kućišta kotača koji također imaju završnu obradu u Frozen Grey boji i sustavno nastavljaju snažno međusobno djelovanje boja i dekorativnih elemenata do stražnjeg kraja.
Pročitajte više

M stražnji spojler.

Dinamičnost do najsitnijih detalja: Opcijski M stražnji spojler dodatno ističe sportski oblik proširene siluete u obliku kupea. Zahvaljujući svojim iznimnim konturama, M stražnji spojler je još jedna značajka koja privlači poglede a koja savršeno zaokružuje stražnji kraj BMW-a X2 sa svojim širokim stavom.
Pročitajte više

Dizajn stražnjeg kraja.

Sustavno promišljeno: jedinstveni jezik dizajna se proteže na stražnji kraj. Prtljažnik je u ravnini s donjim dijelom branika, stvarajući iznimno estetski izgled. Kako bi se isto nadopunilo, ručka prtljažnika diskretno je integrirana u BMW oznaku.
Pročitajte više

Panoramski stakleni krov.

Također otvoren za efekte osvjetljenja kada je zatvoren: opcijski dvodijelni panoramski krov pokriva gotovo cijelu stropnu oblogu BMW-a X2. Time pruža dodatnu svjetlost unutrašnjosti i fascinantno ekspanzivan osjećaj prostora. Prednji dio može se otvoriti u različitim stupnjevima.
Pročitajte više

*prikazani model može se razlikovati od trenutnog modela

Pročitajte više

UVIJEK JEDAN KORAK ISPRED.

BMW Connected+.

Zahvaljujući inovativnim BMW Connected+ uslugama aplikacije BMW Connected App u BMW-u X2, uvijek ćete uživati u optimalnoj vezi između pametnog telefona i vozila. Bez obzira na to planirate li dogovore i rute i šaljete ih u navigacijski sustav, dijelite li trenutačni položaj s drugima u stvarnom vremenu ili želite da vaš pametni telefon pokaže preostali put pješice nakon što dođete do odredišta. Doživite aplikaciju koja pojednostavljuje vaš život - BMW Connected vam to omogućuje.

Pročitajte više

Pošaljite moje rute u automobil.

Funkcija "Pošalji moje rute u automobil" omogućuje planiranje vaših inteligentnih ruta i prenošenje istih u vaš BMW prije nego što sami uđete. BMW Connected+ otkriva nisku razinu goriva i dodaje stanicu za punjenje goriva na vašu rutu.
Pročitajte više

Dijelite status putovanja uživo.

Funkcija "Dijelite status putovanja uživo" omogućuje vam da sigurno dijelite svoje vrijeme dolaska i trenutnu lokaciju s prijateljima i obitelji tijekom putovanja. Primatelj dobiva vezu na web stranicu koja prikazuje odredište i trenutačno mjesto vozila na karti.
Pročitajte više

Navigacija od vrata do vrata.

Stignite na vaše dogovore opušteno i na vrijeme: nema problema zahvaljujući funkciji "Navigacija od vrata do vrata" aplikacije BMW Connected. Po dolasku na odredište, možete koristiti svoj pametni telefon ili povezani pametni sat koji će vas voditi od parkiranog automobila do konačnog odredišta pješice.
Pročitajte više

BMW ConnectedDrive.

Nastavite raditi zahvaljujući najsuvremenijoj povezanosti s uslugom BMW ConnectedDrive, ostanite u kontaktu sa svime što vam je važno - za sve udobnije putovanje. Istražite ga sami.
Pročitajte više

IDE PREMA NAPRIJED. NIKAD UNATRAG.

Vozna dinamika.

IDE PREMA NAPRIJED. NIKAD UNATRAG.

Vozna dinamika.

Snažni motori. Izravno upravljanje. Opcijski sportski M ovjes. Visoko precizno rukovanje koje postavlja standarde unutar klase. Za dinamiku punu duha i živahnu okretnost - bilo za sprint ili za velike udaljenosti, urbane vožnje ili planinske ceste pune zavoja. I sve to može se dodatno poboljšati s opcijskim pogonom na sve kotače BMW xDrive. Pruža novom BMW-u X2 izvanrednu stabilnost vučne snage, omogućujući mu da izlazi iz najvećih zavoja kao vođen tračnicama. Također je uključen puls za utrke - za sve one koji su spremni.

Pročitajte više

MIJENJA DNEVNU RUTINU.

Malo je toga što može sputavati BMW X2. Osobito kada je opremljen brojnim dodacima. Kojim god putem išao: spreman je za sve. Iskusite njegove visoko kvalitetne i praktične dodatke - tako da i vi možete mijenjati svakodnevnu rutinu.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  (1) Vrijednosti su primjenjive do 15.04.2018. Provjerite dostupnost kod vašeg BMW zastupnika.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EC i Europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.