BMW X1

PRIGRLITE NEPOZNATO.

BMW X1.

PRIGRLITE NEPOZNATO.

BMW X1.

PRIGRLITE NEPOZNATO.BMW X1.

Najveća snaga u kW (KS) na o/min

135 (184)/4000

Najveći okretni moment na o/min

380/1750-2750

Emisije CO2 u g/km

129.0 (132.0) 

Kombinirana vožnja u l/100 km

4.9 [5.0]

BMW X1 savršeno je vozilo za sve one koji zadovoljstvo u vožnji žele prilagoditi vlastitim željama i potrebama. Njegove SAV dimenzije otkrivaju dojmljivo samopouzdanje, a unutrašnjost je pokazatelj iznimne fleksibilnosti. Opremom BMW xLine i BMW Sport Line nudi dva dizajnerska rješenja koja posebno ističu detalje vanjštine i unutrašnjosti. Zahvaljujući kombinaciji tehnologija BMW EfficientDynamics te učinkovitih benzinskih i dizelskih motora BMW TwinPower Turbo, BMW X1 u svim se inačicama pogonskih agregata može pohvaliti iznimno malom potrošnjom i niskim emisijama.

UPOZNAJTE BMW X1.

Dizajn.

Karakterističan izgled SAV-a BMW X1 izražava na istodobno profinjen i dinamičan način. Bez obzira na to nalazi li se u gradu ili negdje off-road, njegovi dojmljivi obrisi s dugim međuosovinskim razmakom i kratkim prevjesima uvijek privlače poglede. Sportski dizajn spaja s kompaktnim dimenzijama bez da to utječe na fleksibilnost ili izdašnu ponudu prostora u oba reda sjedala. Kombinacija visokokvalitetnih materijala i usklađenih ukrasnih umetaka vješto zaokružuje izgled BMW-a X1.

Udobnost i praktičnost.

Savršen partner za putovanje u nepoznato: u unutrašnjosti BMW-a X1 sjedi se na povišenom položaju, pa je pogled izvanredan, a u njemu uživate iz kabine obložene visokokvalitetnim materijalima. U kombinaciji s intuitivnim rukovanjem i vrlo fleksibilnim iskorištavanjem prostora, BMW X1 idealan je partner za sve vaše planove.

xDrive.

Inteligentan sustav pogona na sve kotače BMW xDrive savršeno se prilagođava najizazovnijim cestovnim uvjetima i u svakom trenutku kotačima jamči najbolje prianjanje. Upravo xDrive i DSC omogućuju BMW-u serije 1 da stabilno slijedi smjer. Nadziran senzorom sustava DSC, xDrive fleksibilno i brzo raspoređuje snagu među osovinama kako bi već u startu spriječio preupravljanje ili podupravljanje, nudeći na taj način izvanredno držanje smjera. Štoviše, jamči brzo i sigurno ubrzavanje čak i na skliskim ili strmim dijelovima ceste. U kritičnim situacijama DSC ne treba na upravljanje utjecati učestalo kao inače. Tako BMW xDrive kombinira sve prednosti pogona na sve kotače – prianjanje, držanje smjera i sigurnost vožnje – s klasičnom BMW-ovom agilnošću, a rezultat je još više užitka u vožnji.