OSVOJITE NOVE TERITORIJE.

BMW X5 M.

OSVOJITE NOVE TERITORIJE.BMW X5 M.
BMW M

Najveća snaga u kW (KS) na o/min

423

Najveći okretni moment na o/min

750 Nm

Ubrzanje 0 – 100 km/h u s

4.2

Emisije CO2 u g/km

258

BMW X5 M spoj je karaktera tradicionalnih M sportskih automobila s nevjerojatnom funkcionalnošću X modela. Njegov osmerocilindarski benzinski motor M TwinPower Turbo velikog okretnog momenta, osmerostupanjski mjenjač M Steptronic i poseban M sustav xDrive omogućuju vam da vozački užitak podignete na najvišu razinu. Dinamičan dizajn prednjeg i stražnjeg dijela vozila te standardni 20-inčni lakometalni naplatci jamče dojmljiv stav na cesti. Bogato opremljena prostrana unutrašnjost ovog SUV-a opremljena je najkvalitetnijim materijalima, podignutim sjedalima sportskog oblika i mnoštvom detalja karakterističan za dizajn odjela M. BMW X5 M spoj je najboljeg od dvaju svjetova – iznimnih performansi i upravljanja te, istodobno, izvrsne funkcionalnosti i svakodnevne iskoristivosti.

NAJBOLJE VRIJEME KRUGA. ČAK I KAD NEMA KRUGA.

Trkaće značajke.

Neodoljivom dinamikom, impresivnim reakcijama i preciznim upravljanjem BMW X5 M u svojem segmentu postavlja posve nove standarde. Funkcija Launch Control omogućava savršen polazak s mjesta. Funkcije dinamičke vožnje (Dynamic Drive), dinamičkog nadzora performansi (Dynamic Performance Control) i dinamičkog nadzora amortizera (Dynamic Damper Control) omogućavaju savršenu prilagodbu postava vozila svim uvjetima na cesti.

Pročitajte više
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost BMW-a X5 M.

BMW X5 M nudi koncentriranu snagu koju pogon M xDrive učinkovito prenosi na podlogu. Izvanredna trakcija je zajamčena. Brze promjene stupnjeva prijenosa obavljene automatski ili ručno omogućava serijski osmerostupanjski mjenjač M Steptronic. M kompozitne kočnice nude uvjerljivo kratke, trkaće zaustavne putove. A tehnologije BMW EfficientDynamics jamče da se izvanredne performanse postignu uz iznimnu učinkovitost.
Pročitajte više
M dizajn BMW-a X5 M

Upečatljiv M dizajn BMW-a X5 M.

Sportski automobil u koji se udobno može smjestiti pet putnika. Svestrano vozilo čiji upečatljiv izgled uzrokuje navale adrenalina. SUV s dizajnom koji na prvi pogled zrači impulzivnim temperamentom. Suprotnosti koje BMW X5 M pomiruje bez ikakvih napora. Ovo je vozilo utjelovljenje performansi i udobnosti kakve ne možemo pronaći u sportskim automobilima.
Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

    (1) Vrijednosti su primjenjive do 15.04.2018. Provjerite dostupnost kod vašeg BMW zastupnika.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EC i Europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.