Upečatljiv M dizajn BMW-a X5 M

SNAGA S OBILJEM PROSTORA.

BMW M

Upečatljiv M dizajn BMW-a X5 M.

SNAGA S OBILJEM PROSTORA.

Upečatljiv M dizajn BMW-a X5 M.

Sportski automobil u kojem se udobno može smjestiti pet putnika. Svestrano vozilo čiji upečatljiv izgled uzrokuje navale adrenalina. SUV s dizajnom koji na prvi pogled zrači impulzivnim temperamentom. Suprotnosti koje BMW X5 M pomiruje bez ikakvih napora. Ovo je vozilo utjelovljenje performansi i udobnosti kakve ne možemo pronaći u sportskim automobilima.

SNAGA S OBILJEM PROSTORA.Upečatljiv M dizajn BMW-a X5 M.

Sportski automobil u kojem se udobno može smjestiti pet putnika. Svestrano vozilo čiji upečatljiv izgled uzrokuje navale adrenalina. SUV s dizajnom koji na prvi pogled zrači impulzivnim temperamentom. Suprotnosti koje BMW X5 M pomiruje bez ikakvih napora. Ovo je vozilo utjelovljenje performansi i udobnosti kakve ne možemo pronaći u sportskim automobilima.

Pročitajte više
BMW M

VANJSKI DIZAJN.

Pogled odmah privlači širok prednji branik. Veliki zračni otvori ukazuju na moćan agregat koji jedva čeka da oslobodi svoju snagu. M maska obrubljena je kromiranim okvirom. Upečatljiva prednja svjetla vode pogled do boka gdje pregib koji se nastavlja do stražnje strane i impozantni pragovi pomažu stvoriti klinast obris i jasno istaknuti veličanstven stav vozila. Stražnji dio BMW-a X5 M podijeljen je vodoravnim linijama čime se stvara dinamičnije ozračje i naglašava širina automobila. Dvije dvostruke ispušne cijevi s kromiranim nastavcima ispod stražnjeg branika i difuzora tipične su za sportsko vozilo. BMW X5 idealno je opremljen za vozače sa sportskim ambicijama te istodobno nudi svakidašnju praktičnost i izdržljivost kakve i očekujete od X modela.

Snaga može biti vrlo privlačna

SNAGA MOŽE BITI VRLO PRIVLAČNA.

SNAGA MOŽE BITI VRLO PRIVLAČNA.

Dizajn BMW-a X5 M na filmu.

Pročitajte više

UNUTARNJI DIZAJN.

U klasi za sebe: u BMW-u X5 M luksuz se udružio sa sportskim duhom. Istodobno promjenjiva unutrašnjost nudi visoku razinu praktičnosti. Poglede odmah privlače opcijska M multifunkcijska sjedala presvučena mekom merino kožom s profinjenim kontrastnim šavovima. Kombinacija najkvalitetnije merino kože i stropne obloge od alkantare zaslužna je za prekrasne kontraste – to je samo jedan od primjera kako ekskluzivna ponuda kolekcije BMW Individual može dodatno oplemeniti unutrašnjost i učiniti ozračje još luksuznijim.
Obrubi instrumentne ploče i komandi načinjeni su po najvišim ergonomskim standardima. Ukupnom dojmu pridonose i mat kromirani detalji te ukrasne letvice od plemenita drva ili karbonskih vlakana. M ručica mjenjača i gumbi za namještanje vozne dinamike na središnjoj konzoli okrenuti su prema vozaču. Ručice za promjenu stupnjeva prijenosa na M kožnatom upravljaču jamče nepatvoren sportski dojam, a povišen položaj sjedenja nudi iznimno dobar pogled na okolinu vozila. Unutrašnjost BMW-a X5 M savršen je spoj elemenata M automobila s onima X modela, a rezultat je dojam iznimno velikog prostora. Udobnost je zajamčena, a adrenalina ima u izobilju.

M MULTIFUNKCIJSKA SJEDALA.

Ekskluzivna M multifunkcijska sjedala u unutrašnjosti zrcale vanjsku dinamičnost vozila. Vozač i suvozač mogu se zavaliti u kožom presvučena sjedala s utisnutim M logotipom na naslonu za glavu.
Čak i tijekom iznimno dinamične vožnje, duboka sjedala, visoke bočnice i zakošeni rameni dijelovi u svakom trenutku jamče savršenu bočnu potporu tijelu. Iznimno udobna sjedala dizajnirana su tako da odgovaraju sportskim performansama vozila i nude izvanrednu razinu luksuza na dugim putovanjima.
Integrirani nasloni za glavu dodatno ističu sportski izgled kabine. Sjedala raspolažu nizom mogućnosti namještanja, među njima i električnim podešavanjem dubine sjedišta, visine naslona za glavu i širine naslona.
Na vrhu naslona je udubina koja stvara dojam lake konstrukcije, a kontrastno područje neposredno ispod udubine dodatno pojačava isti dojam. Dvostruki šavovi u kontrastnoj boji pridonose ekskluzivnom izgledu sjedala i ističu finu merino kožu kojom su presvučena.

KOKPIT.

Jasni oblici, vrhunska ergonomija i posve nemetan pogled iz vozila. U kokpitu BMW-a X5 M vozač i suvozač pretvaraju se u pilota i kopilota. Sjedala nude najbolju potporu tijelu čak i u najoštrijim zavojima, a zahvaljujući povišenom položaju i najbolji pregled nad zbivanjima na cesti. S izravnim pristupom najvažnijim funkcijama. M kožnati upravljač jamči apsolutnu kontrolu nad vozilom, a ručice uz njega nadahnjuju na sportsku vožnju i brzu promjenu stupnjeva prijenosa. M Drive gumbi omogućavaju biranje režima vožnje koji u danom trenutku nudi najviše zadovoljstva. Uvijek u vidnom polju: Head-Up Display s posebnim M prikazom poput indikatora promjene stupnjeva prijenosa savjetuje kad je najbolji trenutak za mijenjanje. Baš kao na utrkama, ali u najvećoj mogućoj udobnosti. Komande klima-uređaja, navigacijskog sustava i radija nalaze se desno od vozača i njegovu suvozaču također omogućavaju jednostavan pristup različitim funkcijama vozila.

KOTAČI.

BMW X5 M dolazi s M lakometalnim kotačima od 21" Double spoke stila 612 M kao standard. Optimizirane kako bi se osigurala izvanredna vozna dinamika, prednje gume 285/35 R21 i 325/30 R21 stražnje gume pružaju vrhunsko prianjanje, izravnu reakciju na upravljanje i savršeno upravljanje.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera otkriva se u svakom detalju jer je upravo to izvor prave ekskluzivnosti. Udovoljite svojoj strasti za savršenstvom. U tome će vam pomoći oprema iz kolekcije BMW Individual za BMW X5 M.

 • Boje karoserije iz kolekcije BMW Individual

  Uglađena elegancija susreće se s neograničenom dinamikom – BMW X5 M u metalik smeđoj boji Pyrite iz palete BMW Individual. Zahvaljujući mikroskopski malim pigmentima Xirallic®, na prvi pogled svijetlosmeđa površina na izravnoj sunčevoj svjetlosti poprima srebrne odbljeske. Ukupan je dojam uistinu luksuzan. Istodobno nudi čudesan kontrast impresivnim dimenzijama i moćnom stavu vozila. Oni koji svojem BMW-u X5 M žele podariti drukčiji karakter mogu odabrati još jednu boju bez premca – metalik crnu Azurite također iz palete BMW Individual.

 • Merino koža iz kolekcije BMW Individual

  Personalizirani luksuz koji se vidi i osjeća: BMW X5 M i svojom unutrašnjošću postavlja nove standarde. Osobito lijepu kombinaciju iz kolekcije BMW Individual nudi finozrnata smeđa merino koža Criollo, instrumentna ploča obložena crnom kožom i, kao dojmljiv kontrast, stropna obloga od zagasitobijele alkantare. Rezultat je uistinu luksuzno ozračje neusporedivo s bilo čime. Zahvaljujući drugim bojama osobito meke merino kože iz palete BMW Individual vaš BMW X5 M može biti uistinu jedinstven. Koja boja najbolje odražava upravo vašu osobnost?

 • Ukrasne letvice iz kolekcije BMW Individual

  Sveobuhvatna paleta savršenih boja: crne letvice BMW Individual duboka sjaja u dojmljivom su kontrastu sa svilenkastom mat smeđom Criollo merino kožom. BMW Individual ukrasne letvice od plemenitog drva ručno su odabrane i obrađene te jednako dojmljive bez obzira na to jesu li od svijetlosmeđeg ili smeđeg drva.

 • Dodatna oprema iz kolekcije BMW Individual

  Instrumentna ploča obložena kožom iz palete BMW Individual unutrašnjosti daje posve novu dimenziju profinjenosti. Ovisno o tome za koju se finozrnatu kožu iz kolekcije BMW Individual odlučite, odabrani su detalji crni ili tamnosmeđi. Hladnjak iz opreme BMW Individual zadovoljstvo u vožnji odvodi na posve novu razinu. Lako ga je i brzo izvaditi, pa je puna zapremnina prtljažnika po potrebi lako dostupna.