PRIVLAČAN IZVANA. UZBUDLJIV IZNUTRA.

BMW M6 Coupé.

PRIVLAČAN IZVANA. UZBUDLJIV IZNUTRA.BMW M6 Coupé.
BMW M

Kombinirana vožnja u l/100 km

9.9

Emisije CO2 u g/km

231

Najveći okretni moment na o/min

680/1,500–5,750

Kako se izražava strast? Možete pokušati brojevima. Međutim, 560 KS i 4,2 sekunde od 0-100 km/h otkrivaju samo dio onoga što čini fascinaciju BMW-a M6 Coupé. Jedan pogled na aerodinamično optimizirano tijelo daje vam ideju o tome što pokreće M inženjere. Sa svojim impozantnim prisustvom, izravno pokazuje koliko oaj sportski automobil sadrži motorsport DNK. To se također odražava u kokpitu. Ukoliko želite, ekskluzivni materijal iz BMW Individual kolekcije odiše sportskom osobnošću sve do zadnjeg detalja. Sve to stavlja BMW M6 Coupé u vodeći položaj što se tiče impresivnog inženjeringa. Isto vrijedi i za dinamični M TwinPower Turbo osmerocilindarski benzinski motor. S tehnologijama kao što su aktivni M diferencijal i precizan M ovjes, ovaj središnji dio savršeno je usklađna jedinica. I uz opcijski M Competition paket, BMW M6 Coupé dobiva još veći osjećaj trkaće staze. Sa povećanom snagom do 600 KS i voznom dinamikom optimiziranom u mnogim drugim detaljima, izazaivanje granica je primamljivije nego ikada prije.

OTKRIJTE BMW M6 COUPÉ.

BMW M6 Coupé Dizajn

Dizajn.

BMW M6 Coupé izgleda kao da je u svakom trenutku spreman poletjeti cestom. Pri svakom pritisku papučice gasa veliki usisnici na aerodinamičnome prednjem dijelu vozila omogućavaju motoru da se opskrbi svježim zrakom. Na dvostrukim ukrasnim letvicama maske za trenutak bljesne značka s M logotipom. Gume su se već zalijepile za asfalt. Navala snage iz motora potiskuje sportsku karoseriju naprijed. Savršeni uvjeti za obaranje osobnih rekorda: Unutrašnjost BMW-a M6 Coupé nudi idealne uvjete za vožnju na granicama mogućnosti. Bez ikakvih kompromisa glede luksuza i materijala najbolje kakvoće - na zahtjev je dostupna sva oprema kolekcije BMW Individual.
Pročitajte više
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost.

Kad se osmerocilindarski benzinski motor M TwinPower Turbo pokrene i jurne u akciju ispod izduljenog poklopca motora, granica između trkaće staze i garaže posve se zamuti. Trkaći geni prepoznaju se na prvi pogled – agilnost i preciznost BMW-a M6 Coupé vidljive su u svakom njegovu atomu. Zahvaljujući smanjenoj težini, elegantno oblikovan krov spušta težište automobila - povećavajući dinamičke performanse uz istodobno pospješivanje učinkovitosti. Zato je profinjeni sportski coupé uvijek na prvoj startnoj poziciji.
Pročitajte više
Paket Competition

M Competition paket.

Nezaobilazan osjećaj utrke: M Competition paket pruža poboljšanu snagu motora, direktniji upravljanje i posebno prilagođeni ovjes kako bi BMW M6 Coupé donio još veću razinu performansi na cestu.
 

Maksimalna snaga M TwinPower Turbo osmerocilindarskog benzinskog motora povećana je s 423 kW na 441 kW. Ova poboljšana učinkovitost postiže se podizanjem pritiska prednabijanja u gornjem području okretaja. M sportski ispušni sustav generira posebno dinamičan zvuk motora koji je predodređen za uzbuđenje. Na trkaćoj stazi i u svakodnevnoj uporabi posebno prilagođeni ovjes i izuzetno dinamično izravno upravljanje jamče da se svaka naredba upravljanja izvrši s maksimalnom preciznošću. Na vesti, M Competition paket će zasigurno privlačiti poglede s ekskluzivnim M lakometalnim kotačima od 20" Double-spoke stila 601 M u izvedbi Bicolour s mješanim gumama, zajedno s crnim kromiranim dvostrukim ispušnim cijevima M sportskog ispušnog sustava.

Pročitajte više