BMW M4 G82 2020 Sao Paulo Yellow tročetvrtinski prednji prikaz u pokretu
PerformanseDo 510 KS (375 kW)
Vrsta motoraBenzin

THE M4

BMW M4 G82 2020 Sao Paulo Yellow tročetvrtinski prednji prikaz u pokretu

POTPUNO NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ M AUTOMOBILI

PerformanseDo 510 KS (375 kW)
Vrsta motoraBenzin
THE M4POTPUNO NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ M AUTOMOBILI

BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé i BMW M440i xDrive Coupé.

BMW serije 4 Coupé M Automobili nude fascinantnu kombinaciju estetike, karaktera i tipičnog M sportskog duha. Predstavnik je BMW M4 Competition Coupé s impresivnih 510 KS i 650 Nm okretnog momenta. Opremljen s BMW M TwinPower Turbo pogonskom jedinicom visokih performansi, 8-stupanjskim M Steptronicom s Drivelogicom, opcionalno dostupnim sustavom pogona na sve kotače M xDrive*, aktivnim diferencijalom i brojnim tehnologijama koje potječu iz motorsporta, jamči maksimalno dinamičnu vožnju – u svakodnevnoj vožnji i na trkaćoj stazi. BMW M4 Coupé razvija sportskih 480 KS i 550 Nm okretnog momenta. Kombinacija stražnjeg pogona i optimalno graduiranog 6-stupanjskog M prijenosa omogućuje vrlo dinamičan stil vožnje i čini vozilo punokrvnim sportašem. Paletu modela zaokružuje BMW M440i xDrive Coupé: uz atraktivan dizajn, sportski kupe s 374 KS inspirira posebno uravnoteženom kombinacijom sportskih osobina, učinkovitosti i praktične svakodnevne upotrebljivosti. *Očekuje se da će M xDrive biti dostupan od ljeta 2021.

 

BMW M4 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.2
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 234


BMW M4 Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.8
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 248


BMW M440i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.1–6.8
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 163–155

Pročitajte više

BMW SERIJE 4 COUPÉ M AUTOMOBILI U USPOREDBI.

Najvažnije činjenice na jednom mjestu: dizajn, pogon, ovjes i snaga.

BMW M4 Competition Coupé.

Maksimalna vozna dinamika sa sustavom pogona na sve kotače M xDrive* *Očekuje se da će M xDrive biti dostupan od ljeta 2021.
 • BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor visokih performansi s 510 KS
 • Brzi 8-stupanjski M Steptronic mjenjač s Drivelogicom
 • Stražnji pogon ili pogon na sve kotače M xDrive*
 • 375 kW (510 hp), 650 Nm, 0–100 km/h sve do 3.5 sek
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo Yellow tročetvrtinski prednji prikaz

BMW M4 Coupé.

Čista vozna dinamika sa stražnjim pogonom i ručnim mjenjačem.
 • BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor visokih performansi s 480 KS
 • Ručni 6-stupanjski M mjenjač s kratkim i preciznim izmjenama stupnjeva prijenosa
 • Sportski stražnji pogon za maksimalne emocije do krajnjih granica
 • 353 kW (480 KS), 550 Nm, od 0–100 km/h za 4,2 s
BMW M4 Coupé Brooklyn Grey metalik G82 2020 tročetvrtinski prednji prikaz

BMW M440i xDrive Coupé.

Savršena kombinacija sporta, udobnosti i prikladnosti za svakodnevnu vožnju.
 • BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor s 374 KS
 • 8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 KS), 500 Nm, od 0–100 km/h za 4,5 s
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metalik G22 2020 tročetvrtinski prednji prikaz
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M4 Coupé.
 • BMW M440i xDrive Coupé.

Uskočite u vozilo

BMW M4 COMPETITION COUPÉ – ZNAČAJKE.

Vozna dinamika i dizajnerske značajke BMW-a M4 Competition Coupé.

BMW M4 Competition Coupé predstavlja vrhunske performanse BMW-a serije 4 Coupé M Automobila. Opremljen s BMW M TwinPower Turbo rednim 6-cilindričnim benzinskim motorom s 510 KS i brojnim tehnologijama pogona i podvozja koje potječu iz motorsporta, ovaj sportski kupe nudi tipičnu M voznu dinamiku na najvišoj razni. Opcionalno dostupan pogon na sve kotače M xDrive* s aktivnim M diferencijalom jamči maksimalnu voznu dinamiku u svakom trenutku, u svakodnevnoj vožnji i na trkaćoj stazi. Sportski karakter vozila naglašen je sa snažnim dizajnerskim jezikom na prednjem, bočnom i stražnjem dijelu, kao i s opcionalno dostupnim M specifičnim detaljima od karbona na vanjštini i u unutrašnjosti.

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo Yellow bočni prikaz
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 BMW M TwinPower Turbo redni 6-ciindrični benzinski motor krupni plan

BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor.

BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor odlikuje se vrhunskom isporukom snage i karakterističnim M zvukom. Dva turbopunjača s jednim ulazom, izravno visokoprecizno ubrizgavanje, potpuno promjenjiva kontrola ventila i promjenjiva kontrola bregaste osovine osiguravaju izvanredne performanse.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 8-stupanjski M Steptronic mjenjač krupni plan središnja konzola unutrašnjost

8-stupanjski M Steptronic s Drivelogicom.

8-stupanjski M Steptronic mjenjač s Drivelogicom nudi brojne mogućnosti za izmjenu stupnjeva prijenosa: iznimno dinamično, osobito udobno i jedva primjetno, štedljivo. Stupnjeve prijenosa možete izmjenjivati ručno pomoću ručice mjenjača ili pomoću tipki na upravljaču, ili odabirom jednog od tri automatska programa koristeći Drivelogic.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M xDrive

M xDrive.

M xDrive* s aktivnim M diferencijalom jamči maksimalno prianjanje i voznu dinamiku za svakodnevnu vožnju, kao i za vožnju na trkaćoj stazi. Opcionalna tehnologija specifična za M kombinira okretnost stražnjeg pogona i kontrolu pogona na sve kotače. Možete izabrati između varijanti pogona 4WD, 4WD Sport i – ako je isključen DSC – 2WD. *Očekuje se da će M xDrive biti dostupan od ljeta 2021.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M Carbon keramička kočnica krupni plan

M Carbon keramička kočnica.

Kod M Carbon keramičkih kočnica primjena sile kočenja je još izravnija i doprinosi manjoj masi vozila, što pozitivno utječe na okretnost, dinamiku i ubrzanje. Tehnička oprema je vidljiva izvana kroz karbonsko-keramičke kočione diskove i kočione čeljusti u boji Gold mat s M logotipom na prednjoj i stražnjoj osovini. Zahvaljujući specifičnim osobinama materijala, tijekom kočenja može doći do povećane radne buke, npr. u slučaju duljeg, manjeg opterećenja ili u vlažnim uvjetima neposredno prije zaustavljanja vozila. Ova buka povezana s dizajnom može se izbjeći kočenjem uz sustav koji održava kočnice suhima - u slučaju vlažnih uvjeta, ili jačim pritiskom na papučicu kočnice - u slučaju duljeg, a malog opterećenja. Vlaga i sol utječu na učinkovitost kočnica na način da one koče poput uobičajenog kočnog sustava. Ova smanjena snaga kočenja može se nadoknaditi snažnijim pritiskom papučice kočnice. Funkcionalna buka nema utjecaja na performanse, operativnu sigurnost i stabilnost kočnice.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M Sport ispušni sustav stražnji prikaz

M Sport ispušni sustav.

M Sport ispušni sustav proizvodi dinamičan zvuk koji se može podesiti pomoću integriranog mehanizma ispušnih ventila. Programi SPORT i SPORT+ koji se mogu izabrati pomoću SETUP tipke, popraćeni su još intenzivnijim zvukom motora, dok se diskretna akustika može čuti u programu vožnje orijentiranom na udobnost.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 dizajn prednjeg dijela prednji prikaz

Dizajn prednjeg dijela.

Dizajn prednjeg dijela BMW-a M4 Competition Coupé je iskaz tehničkog purizma. U središtu se nalazi prepoznatljiva M rešetka bubrega za maksimalno dinamičan dojam. Po prvi puta ikad bez okvira, potpuno crna rešetka bubrega s vodoravnim M tipičnim dvostrukim letvicama omogućuje maksimalni protok hladnog zraka za M pogonsku jedinicu visokog broja okretaja. Zajedno s uskim svjetlosnim cijevima, veliki središnji otvor za zrak trapezoidnog oblika impresivno zaokružuje dizajn prednjeg dijela.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 bočni prikaz

Dizajn bočnih strana.

Bočni prikaz BMW-a M4 Competition Coupé pokazuje koncentriranu snagu i dinamiku. Crni karbonski krov i aerodinamično optimirano područje pragova, nadahnuti motorsportom, još više vizualno i fizički približavaju siluetu vozila cesti. Opcionalno dostupni M specifični vanjski retrovizori u karbonu i M škrge s logotipom modela impresivno zaokružuju sportsku pojavu zajedno s upečatljivim M kovanim naplatcima.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 19”/20” M kovani naplatci 826 M krupni plan

19”/20” M kovani naplatci Double-spoke 826 M Black s mješovitim gumama.

19 "/ 20" M kovani kotači 826 M Double-spoke stila 826 M crne sa mješovitim gumama i gumama za stazu, prednji kotači 9.5J x 19 s gumama 275/35 R19, stražnji kotači 10.5J x 20 s gumama 285/30 R20.Svojstva dinamike vožnje sa gumama za stazu variraju ovisno o vremenskim utjecajima i vrsti podloge.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 CFRP krov krupni plan

CFRP krov.

Kao dio BMW-ovog intelignentnog koncepta lagane konstrukcije, karbonski krov izrađen od plastike ojačane karbonskim vlaknima (CFRP) pomaže smanjiti masu vozila i pomiče težište vozila prema dolje. To rezultira povećanom agilnošću i dinamičnošću u zavojima te prilikom ubrzavanja i kočenja.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 dizajn stražnjeg dijela stražnji prikaz

Dizajn stražnjeg dijela.

Stražnji dio BMW-a M4 Competition Coupé svjedoči o njegovoj snazi i sportskom duhu. Dvije M tipične dvostruke ispušne cijevi izviruju na stražnjem dijelu kao sportska izjava – uokvirene opcionalno dostupnim karbonskim difuzorom s upečatljivim okomitim rebrima. Oko difuzora, i proizlazeći iz područja pragova, nalazi se crna površina visokog sjaja koja okružuje ovaj sportski element. Na rubu vrata prtljažnika je opcionalno dostupan M stražnji spojler u karbonu koji naglašava sportski izgled.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M karbon trkaća sjedala unutrašnjost

M Carbon trkaća sjedala.

M Carbon trkaće sjedalo s osvijetljenim M4 logotipom kombinira lakoću i trkaći karakter trkaćeg sjedala s nizom funkcija M sportskog sjedala. Pružaju savršenu bočnu zaštitu i izvrsnu udobnost na velikim udaljenostima. Kompatibilno je s pojasevima s više točaka i stoga u potpunosti pogodno za utrke.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M Carbon upravljač kokpit

M Carbon upravljač.

M Carbon upravljač pruža trkaći osjećaj. Ukrasne trake na krakovima upravljača, izrađene od karbonskih vlakana, uokviruju kontrolne elemente i nadopunjuju osjećaj visoke kvalitete upravljača. Materijali testirani na utrkama i vizualno odgovaraju dinamično dizajniranoj unutrašnjosti.

BMW M4 COUPÉ – ZNAČAJKE PROIZVODA.

Vozna dinamika i značajke dizajna BMW-a M4 Coupé.

BMW M4 Coupé je čisti sportski kupe s izvanrednim voznim osobinama. Za to su odgovorni BMW TwinPower Turbo pogonska jedinica visokih performansi s 480 KS, stražnji pogon i visokorazvijene tehnologije porijeklom iz motorsporta, kao što je M specifičan ovjes s aktivnim M diferencijalom. Ručni 6-stupanjski M mjenjač s kratkim i preciznim izmjenama stupnjeva prijenosa omogućuje posebno intenzivnu interakciju između vozača i vozila. Atletski dizajn vanjštine te prepoznatljive M opcije opreme i značajke dizajna dodatno naglašavaju dinamičan karakter BMW-a M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 Brooklyn Grey metalik tročetvrtinski prednji prikaz
BMW M4 Coupé G82 2020 BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor krupni plan

BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor.

BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor odlikuje se vrhunskim razvojem snage i prepoznatljivim M zvukom. Dva turbopunjača, izravno visokoprecizno ubrizgavanje, potpuno varijabilna kontrola ventila i varijabilna kontrola bregaste osovine osiguravaju vrhunske performanse.
BMW M4 Coupé G82 2020 ručni 6-stupanjski M mjenjač i stražnji pogon krupni plan središnja konzola i ručica mjenjača

Ručni M mjenjač i stražnji pogon.

Ručni 6-stupanjski M mjenjač omogućuje osobito sportski stil vožnje. Radi glatko, savršeno je ugođen i impresionira svojim preciznim i kratkim hodom. Karakteristike motora mogu se savršeno iskoristiti u smislu isporuke snage i učinkovitosti korištenjem najprikladnijeg stupnja prijenosa. Savršen za dan na stazi – sa stražnjim pogonom vozilo postaje čistokrvni sportski automobil kad je DSC isključen. Zahvaljujući prijenosu snage isključivo na stražnje kotače, vozilo još više gura emocije do krajnjih granica.
BMW M4 Coupé G82 2020 M specifični ovjes tročetvrtinski stražnji prikaz

M specifični ovjes.

M specifični ovjes kombinira laganu konstrukciju s posebno velikom krutošću, optimiziranom geometrijom ovjesa sa širokim razmakom među kotačima i aktivnim M diferencijalom. Odziv i precizne povratne reakcije od upravljača i ovjesa osiguravaju savršenu kontrolu vozila. Pomoću M postavki možete prilagoditi karakteristike kako želite.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Compound kočnica krupni plan

M Compound kočnica.

Zahvaljujući upotrebi različitih materijala, M Compound kočnice postižu izvrsne vrijednosti kočenja, visoku stabilnost i smanjenje mase. Kočione čeljusti u plavoj boji visokog sjaja s M oznakom daju ovom kočnom sustavu visokih performansi izrazito sportski izgled.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Carbon keramička kočnica krupni plan

M Carbon keramička kočnica.

Kod M Carbon keramičkih kočnica primjena sile kočenja je još izravnija i doprinosi manjoj masi vozila, što pozitivno utječe na okretnost, dinamiku i ubrzanje. Tehnička oprema je vidljiva izvana kroz karbonsko-keramičke kočione diskove i kočione čeljusti u boji Gold mat s M logotipom na prednjoj i stražnjoj osovini. Zahvaljujući specifičnim osobinama materijala, tijekom kočenja može doći do povećane radne buke, npr. u slučaju duljeg, manjeg opterećenja ili u vlažnim uvjetima neposredno prije zaustavljanja vozila. Ova buka povezana s dizajnom može se izbjeći kočenjem uz sustav koji održava kočnice suhima - u slučaju vlažnih uvjeta, ili jačim pritiskom na papučicu kočnice - u slučaju duljeg, a malog opterećenja. Vlaga i sol utječu na učinkovitost kočnica na način da one koče poput uobičajenog kočnog sustava. Ova smanjena snaga kočenja može se nadoknaditi snažnijim pritiskom papučice kočnice. Funkcionalna buka nema utjecaja na performanse, operativnu sigurnost i stabilnost kočnice.
BMW M4 Coupé G82 2020 lukovi kotača prednji krupni plan

Lukovi prednjih kotača.

Široki lukovi kotača na BMW-u M4 Coupé predstavljaju vizualni dokaz atletske prirode sportskog kupea. Oni čine prikladan okvir za velike precizno dizajnirane M kovane naplatke u Bicolour Black boji.
BMW M4 Coupé G82 2020 M bočne škrge krupni plan

M bočne škrge.

Karakteristične M škrge s oznakom modela, kao snažan trodimenzionalni sportski detalj, naglašavaju golemi potencijal vozila i obećavaju izvanredno iskustvo vožnje. Ilustriraju dinamičnu vezu između tehničkog savršenstva i emocionalnog dizajna, a koja je oduvijek sinonim za M vozila.
BMW M4 Coupé G82 2020 M vanjski retrovizori krupni plan

M vanjski retrovizori.

Vanjski retrovizori u M tipičnom dvostrukom dizajnu s asferičnim ogledalima električno su podesivi i grijani. Podnožje retrovizora je optički integrirano u utor bočnog prozora i podržava elegantan, sportski dizajn vozila.
BMW M4 Coupé G82 2020 19”/20” M kovani naplatci 826 M krupni plan

19”/20” M kovani naplatci Doube-Spoke 826 M Bicolour Black s mješovitim gumama.

19”/20” M kovani naplatci Double-spoke 826 M Bicolour Black s mješovitim gumama, Translucent Shadow, sprijeda 9,5J x 19 s gumama 275/35 R19, straga 10,5J x 20 s gumama 285/30 R20.
BMW M4 Coupé G82 2020 kromirani završeci ispušnih cijevi Chrome krupni plan

Kromirani završeci ispušnih cijevi.

M tipične dvostruke završne cijevi BMW-a M4 Coupé izviru iz difuzora u crnoj boji visokog sjaja. Istovremeno, elegantni kromirani završeci zajedno s prepoznatljivim otvorima na difuzoru stvaraju sportski izgled.
BMW M4 Coupé G82 2020 M sportska sjedala unutrašnjost

M sportska sjedala.

Višestruko podesiva M sportska sjedala s trkaćim osobinama i djelomično integriranim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu za vas i za vašeg suputnika. Uz to se širina naslona može pojedinačno podesiti. Njihov specifičan dizajn s osvijetljenim M4 logotipom naglašava sportske mogućnosti automobila.

BMW M440i xDRIVE COUPÉ – ZNAČAJKE PROIZVODA.

Vozna dinamika i značajke dizajna BMW-a M440i xDrive Coupé.

Izvan zone udobnosti sa stilom: BMW M440i xDrive Coupé daje primjer, ne samo izvanrednim performansama, već i jedinstvenim dizajnom. Upečatljive M specifične značajke dizajna u izvedbi Cerium Grey nadopunjuju dinamičnu pojavu sportskog kupea, od okomite BMW rešetke bubrega do obloge ispušne cijevi. U unutrašnjosti, detalji poput M sportskih sjedala i M kožnog upravljača ističu sportsku ekskluzivnost kokpita usmjerenog prema vozaču. 

BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metalik bočni prikaz model u automobilu s otvorenim vratima
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor krupni plan

BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor.

Vrhunska snaga, svilenkasto uglađeni rad i uzbudljiv zvuk obilježja su BMW M TwinPower Turbo rednog 6-cilindričnog benzinskog motora iz nove generacije BMW EfficientDynamics obitelji motora. S dvostrukim VANOS-om, Valvetronicom, visokopreciznim ubrizgavanjem i TwinScroll turbopunjačem, posebno je moćan i učinkovit.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 adaptivni M ovjes detalj donji dio stražnjeg odbojnika

Adaptivni M ovjes.

Adaptivni M ovjes može se elektronički podestiti u bilo kojem trenutku kako bi se prilagodio cesti i uvjetima vožnje. Karakteristike ovjesa možete prilagoditi svojem trenutno željenom stilu vožnje i putem sustava Driving Experience Control – od udobnog do iznimno sportskog uz izraženo okretno upravljanje.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 varijabilno sportsko upravljanje unutrašnjost krupni plan

Varijabilno sportsko upravljanje.

Varijabilno sportsko upravljanje sa Servotronicom osigurava izravno i okretno ponašanje u vožnji uz manje napora u upravljanju. Na kut zakreta upravljača reagira s različitim omjerima upravljanja. Tako poboljšava upravljivost pri dinamičnijoj vožnji i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i skretanja.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 s M sportskim diferencijalom Arctic Race Blue metalik tročetvrtinski bočni prikaz

M sportski diferencijal.

M sportski diferencijal optimizira prianjanje i stabilnost u vožnji prilikom izmjene voznog traka ili kod ubrzavanja iz zavoja, kod vožnje u zavoju pri visokim brzinama ili kod vožnje na različitim podlogama. Prianjanje je optimizirano uz pomoć elektronički upravljanog uređaja koji smanjuje razliku u brzini okretaja stražnjih kotača.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Steptronic sportski mjenjač unutrašnjost detalj ručica mjenjača

Steptronic sportski mjenjač.

8-stupanjski Steptronic sportski mjenjač nudi vrlo sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bez obzira radi li se o automatskoj ili ručnoj izmjeni pomoću ručice mjenjača ili putem tipki za izmjenu stupnjeva – za ugodno krstarenje ili dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u S/M položaju, stupnjevi prijenosa su osmišljeni za maksimalne performanse.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportska kočnica detalj naplatci od lakih legura

M sportska kočnica.

M Sport kočnica ima četvero-klipne fiksirane čeljusti sprijeda i jednoklipne plutajuće čeljusti straga u plavoj metalik boji s logom M te velike kočione diskove koji osiguravaju izvanredne kočne performanse. Prilagođene vrlo visokom dinamičkom potencijalu vozila, omogućuju i izniman atletski stil vožnje i izvrsno kočenje na mokrim podlogama.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M okvir rešetke bubrega Cerium Grey prednji prikaz

M okvir rešetke bubrega u izvedbi Cerium Grey.

Karakteristična okomita BMW dvostruka rešetka bubrega odaje počast legendama motorsporta kao što je BMW 328. Okvir u Cerium Grey boji daje progresivnoj rešetki bubrega poseban izgled i reinterpretira BMW-ovu tradiciju.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M Aerodynamic paket krupni plan donji dio prednjeg odbojnika

M Aerodynamic paket.

M Aerodynamic paket s M specifičnim donjim dijelom prednjeg odbojnika, donjim dijelom stražnjeg odbojnika i bočnim pragovima u boji vozila, dvodijelnim umetkom difuzora u izvedbi Dark Shadow metalik i u crnoj boji visokog sjaja prenose čistu dinamiku i sportski karakter. Umetak za difuzor M440i u potpunosti je obrađen u crnoj boji visokog sjaja.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 18” M naplatci od lakih legura 848 krupni plan

18” M naplatci od lakih legura Double-spoke 848 Bicolour Jet Black.

18” M naplatci od lakih legura Double-spoke 848 M Bicolour Jet Black s mješovitim gumama, glodani, visokog sjaja, sprijeda 7,5J x 18 s gumama 225/45 R18, straga 8,5J x 18 s gumama 255/40 R18.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportska sjedala unutrašnjost krupni plan

M sportska sjedala.

Višestruko podesiva M sportska sjedala s trkaćim osobinama i djelomično integriranim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu za vas i za vašeg suputnika. Uz to se širina naslona može pojedinačno podesiti. Njihov specifičan dizajn s osvijetljenim M4 logotipom naglašava sportske mogućnosti automobila.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M kožni upravljač unutrašnjost krupni plan

M kožni upravljač.

M kožni upravljač s multifunkcionalnim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom za vozača dolazi u trokrakom dizajnu. S obručem upravljača u koži ‘Walknappa’ Black s crnim prošivima i oblikovanim naslonima za palac, pruža izravno, sportsko iskustvo upravljanja.

KOKPIT & TEHNOLOGIJE.

M specifični instrumenti i operativni koncept, digitalne usluge i sustavi za pomoć vozaču BMW-a serije 4 Coupé M Automobili.

Udobnost, sigurnost i M osjećaj na vrhunskoj razini: BMW serije 4 Coupé M Automobili podržava vas tijekom putovanja s brojnim inovativnim tehnologijama. M specifična ploča s instrumentima* i M specifični Head-Up Display* osiguravaju vam maksimalnu preglednost. Značajke poput pojedinačno podesivih postavki M Setup*, crvene start/stop tipke i središnje konzole s M MODE* i SETUP* tipkama nude dodatni osjećaj moto utrka. Iskoristite inteligentne sustave za pomoć vozaču tijekom vožnje i parkiranja ili komunicirajte na nov i jednostavan način s vašim BMW-om pomoću BMW Intelligent Personal Assistanta. Uz to, dostupne su vam brojne funkcije za povezivost kao i digitalne usluge kako biste se mogli idealno povezati sa svojim BMW-om i sa svijetom te tako učiniti svoj mobilni život još praktičnijim. *Dostupno za BMW M4 Competition Coupé i BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 kokpit unutrašnjost
BMW M4 Coupé G82 2020 M specifična ploča s instrumentima

M specifična ploča s instrumentima.

M specifična ploča s instrumentima* nudi posebno precizan i fokusiran prikaz podataka o vožnji u SPORT i TRACK načinima. To znači da su vrijednosti poput tlaka prednabijanja ili tlaka u gumama i temperature uvijek na oku, čak i dok ste na trkaćoj stazi. Upravljanje i konfiguriranje se vrši pomoću tipke M MODE na kontrolnoj jedinici na središnjoj konzoli. *Dostupno za BMW M4 Competition Coupé i BMW M4 Coupé.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koja se sastoje od 10,25” kontrolnog zaslona visoke rezolucije kojim se može rukovati dodirom i potpuno digitalnim 12,3” zaslonom s instrumentima. Operativnim sustavom BMW Operating System 7 može se rukovati i pomoću iDrive Touch kontrolera.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Setup

M Setup.

M Setup* omogućuje vam konfiguriranje različitih dinamičkih parametara kao što su karakteristike motora, mjenjača i upravljanja, postavke amortizera, kontrola intenziteta sustava Dynamic Stability Control (DSC) ili raspodjela snage opcionalno dostupnog M xDrive* sustava pogona na sve kotače prema vašim individualnim zahtjevima. *M Setup je dostupan za BMW M4 Competition Coupé i BMW M4 Coupé; očekuje se da će M xDrive biti dostupan od ljeta 2021.
BMW M4 Coupé G82 2020 integrirani M specifični kočni sustav

Integrirani M specifični kočni sustav.

Pored uštede na masi od otprilike 2 kg, integrirani M specifični sustav kočenja BMW-a M4 Competition Coupé i BMW-a M4 Coupé pruža vrlo visoku dinamiku kočenja. Za maksimalnu razinu individualizacije, vozač može odabrati između parametara papučice kočnice “Comfort” i “Sport” ovisno o situaciji. Ovisno o parametrima, odziv je drugačiji. U načinu “Sport” dolazi do većeg usporavanja uz isti hod papučice, osobito pri malim brzinama, dok je pri većim brzinama odziv dviju postavki parametara vrlo sličan.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display u boji s M specifičnim funkcijama* projicira informacije važne za putovanje izravno u vaše vidno polje. Pritiskom na tipku, vozač može prebaciti na M specifični zaslon, što uključuje pokazivač stupnja prijenosa, broj okretaja kao krivulju dinamičnog raspona s prikazom optimalnog trenutka za promjenu stupnja prijenosa kao i upute za navigaciju.
BMW M4 Coupé G82 2020 upravljačka ploča središnje konzole

Upravljačka ploča središnje konzole.

Na lako dostupnoj upravljačkoj ploči središnje konzole, pomoću tipke M MODE* ispod Start/Stop tipke možete promijeniti sadržaj zaslona. Tipka SETUP* nudi vam još više izbora za konfiguriranje karakteristika vozila. Otvara izbornik za pojedinačno podešavanje dinamike vožnje. Dodatne tipke uključuju ili isključuju pojedine sustave pomoći. *M MODE i SETUP su dostupni za BMW M4 Competition Coupé i BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 2020 crvena Start/Stop tipka

Crvena Start/Stop tipka.

Pomoću crvene Star/Stop tipke* možete pokrenuti motor bez korištenja ključa nakon što je vozilo otključano. Pmoću nje također možete i zaustaviti motor. Ključ vozila se prepoznaje automatski, bez potrebe za umetanjem. *Crvena Start/Stop tipka je dostupna za BMW M4 Competition Coupé i BMW M4 Coupé.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 Digital Key (iPhone)

Digital Key (iPhone).

Zašto ponijeti ključ sa sobom ako imate pametni telefon sa sobom? Možete zaključati i otključati svoj BMW, pa čak i pokrenuti ga digitalnim ključem. Također možete ovlastiti do pet osoba s iPhoneom * - ako je kompatibilno - da koriste vaš BMW. Između ostalog, snaga pogona i maksimalna brzina mogu se ograničiti, na pr. za vozače početnike. * Digitalni ključ kompatibilan je samo s odabranim iPhoneima. Popis kompatibilnih iPhona dostupan je na bmw.com/digitalkey (Digitalni ključ dostupan je za BMW M4 Competition i BMW M440i.)
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Želite li da vaš BMW ima najnoviji softver? S opcijom Remote Software Upgrade (daljinska nadogradnja softvera), vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Nadogradnje se instaliraju bez obzira na lokaciju, baš kao i za vaš pametni telefon. Na ovaj način se i ostale funkcije u vašem vozilu mogu aktivirati.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 integracija pametnog telefona

Integracija pametnog telefona.

Zašto biti bez funkcija vašeg pametnog telefona u vašem BMW-u kad možete nastaviti raditi sve kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto pomoću bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje da jednostavno koristite poznate funkcije i različite aplikacije u vozilu.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 Wi-Fi hotspot

Wi-Fi hotspot.

Sudjelujte u video konferencijama na vašem tabletu ili gledajte posljednju epizodu omiljene serije na vašem pametnom telefonu. Wi-Fi hotspot je način da se povežete na LTE mrežu (ako je dostupna) koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu. Vi i vaši suputnici možete surfati webom na do deset uređaja.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 Connected Package Professional

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, integracija pametnog telefona uključujući Apple CarPlay i Android Auto ili In-Car Experiences? Zašto naručivati pojedinačne opcije kada možete imati sve? S Connected Package Professional, možete dobiti ove usluge iz BMW ConnectedDrive.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 telefonija s bežičnim punjenjem

Telefonija s bežičnim punjenjem.

Telefonija s bežičnim punjenjem uključuje stanicu za bežično punjenje i drugi mikrofon za bolju kvalitetu zvuka bez upotrebe ruku za vas i za vašeg suvozača. Priključak krovne antene osigurava bolji prijem mobitela. Dva mobilna telefona i audio uređaj mogu se istovremeno povezati putem Bluetootha. Uključena je i priprema za Wi-Fi hotspot.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Drive Professional

M Drive Professional.

Bilo da ste na stazi ili je riječ o spontanom driftu – M Drive Professional* je idealan suputnik za vožnju s dodatnom dozom adrenalina. M Laptimer i M Drift Analyser vam pomažu u lovu na najbolja vremena i savršeni kut zanošenja, dok M TRACK način i M Traction Control na deset razina omogućuju prilagođeno ponašanje u vožnji. *M Drive Professional je dostupan za BMW M4 Competition Coupé and BMW M4 Coupé.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Uz sadržaj sustava Driving Assistant, uključuje i sustave pomoći Steering and Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus vam olakšava parkiranje i manevriranje. Između ostalog uključuje sustav kamera Sourround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju hitnog kočenja Active Park Distance Control, Parking Assistant s uzdužnim i bočnim navođenjem i pomoć za vožnju unazad Reversing Assistant.
BMW serije 4 M Automobili G82 G22 Intelligent Personal Assistant

Intelligent Personal Assistant.

“Hej BMW. Tko si ti?” Ne bi li bilo divno da je vaš BMW ujedno i vaš osobni asistent? Komunicirajte sa svojim vozilom koristeći BMW Intelligent Personal Assistant. Poznaje vas, svakim danom sve je bolji i pomaže vam bez obzira na situaciju. Možete mu dodijeliti i svoju osobnu riječ za aktivaciju. Može vam objasniti sve o vašem vozilu i pomoći vam da bolje upoznate svoj BMW.

TEHNIČKI PODACI BMW SERIJE 4 COUPÉ M AUTOMOBILI.

BMW M4 Competition Coupé i drugi modeli.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

375 (510)/6,250

Maks. okretni moment u Nm pri 1/min:

650/2,750–5,500

Ubrzanje 0–100 km/h u s:

3.9

Potrošnja goriva, kombinirana u l/100 km:

10.2

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 bočni prikaz u mirovanju
BMW kotači i gume EU oznaka guma pogled izbliza

BMW KOTAČI I GUME.

Gume za naša vozila podvrgavamo strogim ispitivanjima s do 50 različitih kriterija kvalitete - znatno više od propisanih jedinstvenim propisom o označavanju guma koji vrijedi u cijeloj Europi. Ovdje ćete pronaći sve informacije o svojstvima guma koje se koriste u BMW-u.
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint Green metalik G82 2021 tročetvrtinski pogled sprijeda u mirovanju
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint Green metalik G82 2021 pogled s boka u mirovanju
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint Green metalik G82 2021 tročetvrtinski pogled straga u mirovanju
BMW Individual full koža 'Merino' Silverstone/Black BMW M4 Coupé G82 2021 unutrašnjost

BMW INDIVIDUAL ZA BMW M4 COUPÉ*.

BMW M4 Coupé na fascinantan način spaja estetiku, karizmu i visoke performanse. Opcije opreme BMW Individual, savršeno prilagođene vozilu, omogućuju vam da naglasite ekskluzivni karakter moćnog sportskog kupea. Izaberite između velikog broja sjajnih završnih obloga BMW Individual, poput metalik boje prikazane ovdje u Mint Green. U unutrašnjosti, opcionalna sjedala M Carbon od najfinije kože "Merino" definiraju sportski i elegantan ambijent. U paletu se ubrajaju BMW Individual cjelovite kožne obloge 'Merino' Silverstone/Black s djelomičnom perforacijom.

BMW M PERFORMANCE DIJELOVI.

Izuzetno sportska oprema za BMW M4 Competition Coupé i BMW M4 Coupé.

BMW M4 Competition Coupé i BMW M4 Coupé vizualno impresioniraju svojim atletskim i karizmatičnim dizajnom. S visokokvalitetnom opremom BMW M Performance dijelova, možete dodatno naglasiti motorsport karakter svog vozila – za maksimalno dinamičan izgled.

BMW M4 Coupé G82 2020 bočni prikaz s BMW M Performance dijelovima
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance prednji razdjelnik, karbonska vlakna krupni plan sprijeda

M Performance prednji razdjelnik, karbonska vlakna.

Napravite snažan iskaz: M Performance prednji razdjelnik izrađen od 100 % karbonskih vlakana naglašava moćan izgled vozila na vrlo ekskluzivan način. Jedinstveni motorsport izgled za svakoga tko odbija raditi kompromise.
BMW M4 Coupé G82 2020 20"/21" M Performance kovani naplatak 1000 M krupni plan

20"/21" M Performance kovani naplatak Cross-spoke 1000 M Frozen Gold Bronze.

Visokokvalitetni 20"/21" M Performance kovani naplatci Cross-spoke 1000 M su u dizajnu Gold Bronze.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance prigušivač zvuka, titan krupni plan

M Performance prigušivač, titan.

Oduzima dah: M Performance prigušivač zvuka očarava beskompromisnim motorsport zvukom. Prigušivač i sportski modul ispušne cijevi izrađeni su u potpunosti od titana.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance stražni spojler, karbonska vlakna krupni plan

M Performance stražnji spojler, karbonska vlakna.

Protiv struje: M Performance stražnji spojler aerodinamičnog oblika izrađen je od 100-postotnih visokokvalitetnih karbonskih vlakana i daje stražnjem dijelu vozila upečatljivi motorsport izgled. Zahvaljujući optimiziranoj aerodinamici, osjetno povećava sportski doživljaj vožnje. Dinamika u jedinstvenom obliku.
BMW M4 Coupé G82 2020 19”/20” M Performance kovani naplatak 963 M krupni plan

19”/20” M Performance kovani naplatak Y-spoke 963 M Frozen Gunmetal Grey.

Visokokvalitetni 19”/20” M Performance kovani naplatci Y-spoke 963 M su dizajnirani u Frozen Gunmetal Grey izdanju s M logotipom u boji i M Performance oznakom.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance stražnja krilca karbonska vlakna krupni plan

M Performance stražnje krilce od karbonskih vlakana.

Široki dizajn: M Performance stražnja krilca čine stražnji dio vozila još širim i naglašavaju njegov sportski i ekskluzivan izgled. Izrađena su od visokokvalitetnih karbonskih vlakana, savršeno se uklapaju u dizajn vozila te su u savršenom skladu s ostalim detaljima vanjštine izrađenima od karbonskih vlakana.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance Air Breather, karbonska vlakna krupni plan

M Performance Air Breather, karbonska vlakna.

Atletski s jedne strane. Individualan s druge. M Performance Air Breather je izrađen od premium karbonskih vlakana. Elegantan vizualni detalj na bočnoj strani vozila.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance upravljač Pro unutrašnjost krupni plan

M Performance upravljač Pro.

Savršeno zaokružen: M Performance upravljač Pro daje taj nepogrešivi motorsport osjećaj na kokpitu. Impresionira svojim prepoznatljivim oblikom i izražajnim područjem hvata izrađenim od Alcantare, za izravniji osjećaj upravljanja. S oznakom za motorsport od svijetloplave kože.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance unutrašnje letvice karbonska vlakna unutrašnjost krupni plan

M Performance unutrašnje letvice od karbonskih vlakana.

Vidljivo uzbuđenje: M Performance unutrašnje letvice su u potpunosti izrađene od karbonskih vlakana otvorenih pora. Posebna obrada letvica ne samo da im daje upečatljiv izgled nego i jedinstveni osjećaj. Za individualan motorsport izgled u unutrašnjosti vozila.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance ulazni pragovi, karbonska vlakna krupni plan

M Performance ulazni prag, karbonska vlakna.

Za osobito elegantan ulazak: M Performance ulazni pragovi su obrađeni s visokokvalitetnom oblogom od karbonskih vlakana i dodatno ističu sportsku i ekskluzivnu pojavu vozila. Precizno odgovaraju dizajnu vozila i testirani su prema strogim BMW kriterijima kvalitete. S M Performance oznakom.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance podne prostirke unutrašnjost krupni plan

M Performance podne prostirke.

Premium izgled, izvanredno prianjanje: M Performance podne prostirke daju prostoru za noge dozu sportske individualnosti, čineći izgled vozila još dinamičnijim. S M Performance oznakom. Premium dizajn je zaokružen ukrasnim prošivima u kontrastnim bojama i ušivenom trakom u M bojama.

THE 4

BMW serije 4 Coupé impresionira jedinstvenom estetikom, sportskim i okretnim rukovanjem te visokokvalitetnim interijerom.

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ M AUTOMOBILE.

FINANCIRANJE I LEASING ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ M AUTOMOBILE.

BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance Brooklyn Grey metalik tročetvrtinski prednji prikaz s modelom

Skrojeni po mjeri, financijski proizvodi iz BMW Financial Services vode vas brzo i fleksibilno do vašeg odredišta. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i ponudama za vaš BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé ili BMW M440i xDrive Coupé.

SAVJETI I USLUGE ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ M AUTOMOBILE.

ŽELITE LI OSOBNE KONZULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé ili BMW M440i xDrive Coupé, kontaktirajte BMW partnera u vašem području. Naše stručno BMW servisno osoblje rado će vam dati individualne savjete telefonom ili izravno na licu mjesta.

BMW USLUGE ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ M AUTOMOBILE.

Servisne ponude i paketi za BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé i BMW M440i xDrive Coupé.

BMW postavlja standarde i u području servisa te je uvijek tu za vas i za vaš BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé ili BMW M440i xDrive Coupé. Uz pomoć Breakdown i Accident Assistance, naši stručnjaci dostupni su vam svakodnevno u hitnim slučajevima - 365 dana u godini. Zahvaljujući inovativnom sustavu BMW Teleservice, vaš BMW serije 4 Coupé M Automobil automatski obavještava vašeg BMW servisnog partnera o potrebi za održavanjem i kvarovima, tako da vas se može pravovremeno kontaktirati. Uz BMW Service Inclusive, ove i sve ostale usluge financijski su pokrivene za razdoblje po vašem izboru. Osigurajte više vremena za važne stvari u vašem životu: uz širok spektar usluga koje nudi BMW, uvijek ste na sigurnoj strani.

BMW Service Inclusive žena ispred BMW zastupnika

BMW Service Inclusive.

Opustite se i koncentrirajte se na ono što je zaista važno – na uživanje u sportskoj vožnji s vašim BMW-om M4 Competition Coupé, BMW-om M4 Coupé ili BMW-om M440i xDrive Coupé. Sa servisnim paketom BMW Service Inclusive, upravo to možete. S jednokratnim plaćanjem, dobivate sve uključene usluge i poslove održavanja za period po vašem izboru.
Saznajte više
BMW Teleservices žena gleda na pametni telefon i otvara vrata svog BMW-a

BMW Teleservices.

S inovativnim uslugama Teleservices iz sustava BMW ConnectedDrive vaš BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé ili BMW M440i xDrive Coupé pomaže vam da zadržite hladnu glavu: kad je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, vašem izabranom BMW servisnom partneru pruža sve podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Tako se možete osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate sami misliti na sve. Jedino što trebate napraviti je registrirati vaš BMW serije 4 M Automobil online na BMW ConnectedDrive Portalu i odabrati servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
BMW Roadside Assistance žena ispred BMW-a

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
Saznajte više

Fuel consumption and CO2 emissions of the BMW 4 Series Coupé M Automobiles.

BMW M4 Competition Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.2
CO2 emissions in g/km (combined): 234

 


BMW M4 Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.8
CO2 emissions in g/km (combined): 248

 


BMW M440i xDrive Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 7.1–6.8
CO2 emissions in g/km (combined): 163–155

 

The BMW Individual paint finish Skyscraper Gey metallic and the BMW Individual extended leather and full leather trims shown here will probably be available from 03/2021. The paint finish BMW Individual Aventurine Red III metallic is expected to be available from 07/2021.
 

 


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

 


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

 


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW serije 4 Coupé M Automobile.

 • BMW M4 Competition Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.2
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 234


  BMW M4 Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.8
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 248


  BMW M440i xDrive Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.1–6.8
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 163–155


  BMW Individual boja karoserije Skyscraper Gey metalik i BMW Individual kompletno kožne obloge ovdje prikazani vjerojatno će biti dostupni od 03/2021. Završna obrada boje BMW Individual Aventurine Red III metalik očekuje se od 07/2021.


  Prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije utvrđene su u skladu s Europskom uredbom (EC) 715/2007 u inačici koja je vrijedila u vrijeme homologacije. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani asortiman razmatra dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.


  Specifikacije učinkovitosti CO2 utvrđene su prema Direktivi 1999/94 / EZ i Europskoj uredbi u njezinoj važećoj verziji. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednostima CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.


  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se preuzeti iz „priručnika potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije novih osobnih automobila“, koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.