INOVATIVAN+

BMW M

Povezanost u BMW-u M4 Coupé.

INOVATIVAN+

Povezanost u BMW-u M4 Coupé.

INOVATIVAN+Povezanost u BMW-u M4 Coupé.

U BMW-u M4 Coupé, dobit ćete podršku i na cesti i na trkaćoj stazi od širokog spektra inovativnih tehnologija koje pružaju veću udobnost i sigurnost tijekom postavljanja novih standard. Možete snimiti sve podatke relevantne za vožnju u djeliću sekunde i uživati umrežene komunikacije, informacije i zabavu na najvišoj mogućoj razini. Zadovoljstvo u vožnji nikada nije bilo tako pionirski.

Read more
BMW M

NOVO SUČELJE-DIZAJN.

Upravljanje Infotainment sustava vozila je sada još lakše, jasnije i informativnije. Vozač može organizirao šest pločica koje predstavljaju navigaciju, medije, komunikaciju, ConnectedDrive, My Vehicle i poruke u bilo kojem redoslijedu. Pločice su prikazane kao žive pločice umjesto statičnog prikaza izbornika.

PRIPREME ZA APPLE CARPLAY®.

Priprema za Apple CarPlay®* podržava praktičnu i bežičnu primjenu odabranih iPhone® funkcija u vozilu. To omogućuje sadržaje pametnog telefona, zajedno s funkcijama kao što su glazba, iMessages/SMS poruke, telefoniju, Siri®, navigaciju i odabrane aplikacije treće strane koji će biti prikazani i upravljani preko korisničkog sučelja vozila i putem glasovne kontrole.

BMW HEAD-UP ZASLON S M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW HEAD-UP ZASLON S M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW Head-Up Display u punoj boji s M specifičnim funkcijama projicira informacije relevantne za putovanja izravno u vozačevo vidno polje. S pritiskom na tipku, vozač se može prebaciti na M-specifični zaslon koji uključuje indikator stupnja prijenosa, okretaja kao dinamičanu krivulju raspona, kao i svjetla prijenosa koja označavaju optimalan trenutak za promjenu.

Pročitajte više

TELEFONIJA S BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija uz bežično punjenje uključuje bežičnu priključnu stanicu i dodatne USB priključke. Krovni zračni priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio player mogu se spojiti istovremeno putem Bluetootha. Uključeni su: Bluetooth Office i tehničku sposobnost za WiFi Hotspot.

BMW CONNECTED.

BMW Connected je aplikacija za osobnu mobilnost koja olakšava svakodnevnu mobilnost i pomaže vozačima u dolasku na njihova odredišta opušteno i na vrijeme. Informacije relevantne za mobilnost kao što su preporuka za optimalno vrijeme polaska su dostupne na daljinu putem uređaja iPhone® ili Apple Watch® i može se jednostavno prenijeti u automobil.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW M4 Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 8.8 (8.3)
  Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 204 (194)

  Brojke u zagradama odnose se na vozila s sedam-stupanjskim M mjenjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva i ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu dio ponude; oni su namijenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.