BMW M4 Coupe u vožnji.

UZBUĐENJE+

BMW M

Novi BMW M4 Coupe. Radikalno više.

UZBUĐENJE+

Novi BMW M4 Coupe. Radikalno više.

UZBUĐENJE+Novi BMW M4 Coupe. Radikalno više.
BMW M

Ubrzanje 0-100 km/h u s (BMW M4 Coupé3)

4.3 (4.1)

Maks. snaga u kW (ks) pri 1/min (BMW M4 Coupé3)

317 (431)/5.550–6.500

Potrošnja u l/100 km, kombinirana (BMW M4 Coupé3)

10,0–9,9 (9,3)

CO2 emisije u g/km, kombinirane (BMW M4 Coupé3)

227–225 (213–211)

Sportaš visokih performansi za ceste i staze, za savršena kontrolirana kočenja, zavoje pri velikom brzinama i dugim ravnim dijelovima između. Za adrenalinska iskustva vožnje, kada ruke obuhvate volan s prstima na gotovo kako bi mijenjale tipke mijenjača. Vozač u M sportskim sjedalima postaje jedno s vozilom. Sportski automobil predodređen za postavljanje puls utrka - BMW M4 Coupe.

FASCINANTAN OBRAZAC JEZIKA.

BMW M4 Coupe u vožnji.

Uzbudljiv dizajn.

Bezuvjetnog sportskog duha, s dinamičnim dizajnom i opipljiv intenzitetom koji je bez premca na cesti. Impresivan prednji dio s velikim ulazima za zrak najavljuje ogromnu snagu BMW-a M4 Coupé, kao i izražajni aluminijski lakometalni kotači i mišićava stražnja strana.

Pročitajte više

Atletska coupé linija.

Zakrivljeno oblikovanje s tipičnim blagim kosim linijama coupé krova, u kombinaciji s ekskluzivnim lakometalnim kotačima i aerodinamički optimiziranim M vanjskim retrovizorima daje koncentrirani sportski izgled. Razdužena silueta je zaključena prepoznatljivom stražnjom stranom i izražava suzdržanu snagu.
Pročitajte više

Moćan prednji kraj.

Prednji kraj koji ubada s visokim crnim sjajem dvostruke rešetke i veliki usisnici zraka su naglašeni LED prednjim svjetlima s preciznim obrubima. Njihov filigranski dizajn i impresivan sjaj jamče samouvjerenu prisiutnost tijekom dana te savršeno osvjetljavaju cestu ispred vas noću.
Pročitajte više

Izražajan stražnji kraj.

Zaobljeni lukovi kotača izražavaju ogromnu moć BMW M4 Coupé. Prtljažnik pojačan karbonskim vlaknima s integriranim stražnjim spojlerom ujedinjuje funkcionalnost i dizajn. Redizajnirana LED stražnja svjetla naglašavaju odlučan stav sportskog coupéa, bez obzira jesu li upaljena ili ne. M difuzor i d M dvostruke ispušne cijevi se izvrsno uklapaju u stražnji donji dio s karakterističnim zračnim izlazima.
Pročitajte više

Aerodinamični elementi.

Kroz dva okomita otvora za "zračnu zavjesu" i M škržne elemente na obje strane s integralnim elementima "škrga" smanjuje se aerodinamički otpor oko kučišta kotača. Za optimalno aerodinamičke performanse i, slučajno, za povećan broj otkucaja srca.
Pročitajte više

Ekskluzivan karbonski krov.

Kao dio inteligentnog laganog koncepta gradnje BMW-a, karbonski krov izrađen od ojačane plastike od karbonskih vlakana (CFRP) pomaže u smanjenju težine vozila, pomicanju težišta automobila prema dolje. To dovodi do povećanja agilnosti i dinamike prilikom ulaska u zavoje, ubrzanja i kočenja.
Pročitajte više

Potpuna LED svjetla.

U stražnjim svjetlima se također rasvjetne funkcije izvode isključivo pomoću svjetlećih dioda. Njihova produženi L-oblik s dizajnom kontinuirane rasvjete tvori fluidan prijelaz s poklopcem prtljažnika, ističući prepoznatljiv stil stražnjeg kraja.
Pročitajte više

M COMPETITION PAKET.

Zahvaljujući poboljšanoj snazi motora i specijalno konfiguriranom prilagodljivom M ovjesu, M Competition paket nudi primjetan porast u dinamici vožnje. M sportski ispušni sustav s dva crna, kromirana auspuha stvara snažan, pun zvuk motora. Paket također uključuje M lagana sportska sjedala i ekskluzivne M lakometalne kotače od 20 inča s različitim gumama.

ZAUZIMANJE TRKAĆE LINIJE.

BMW M

ZAUZIMANJE TRKAĆE LINIJE.

BMW M4 Coupé je prošao stotine testova na stazi kako bi izoštrio brojne inovacije proizašle iz motorističkog sporta do sazrijevanja proizvodnje. Rezultat je više nego impresivan: koncentrirana snaga s ubrzanjem koje oduzima dah susreće izuzetno okretnu i visoku preciznost upravljanja. U bilo kojoj situaciji vožnje. Na svakoj površini. Zajamčena injekcija adrenalina je uključena - zajedno sa poznatim osmijehom.

Pročitajte više

M TWIN POWER TURBO REDNI ŠESTEROCILINDARSKI BENZINSKI MOTOR.

3.0 l M TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor spaja najbolje od dva svijeta: visoke razine okretaja sposobne do 7.600 okretaja u minuti, i superiorna snaga koja kulminira u najvećem okretnom momentu od 550 Nm. Bi-turbo izravno ubrizgavanje i tipično M fino podešavanje osiguravaju da motor reagira izravno na čak i najmanji dodir papučice gasa, uz snažan potisak i samouvjerenu vučnu snagu. Brojne inovacije poput konstrukcije bez košuljice ili upaljača, kovanog koljenastog vratila izgrađenog na inteligentnom laganom konceptu gradnje, poboljšnoj dinamiici i ubrzanju, smanjenoj potrošnji i omogućenoj optimalnoj raspodjeli osovinskog opterećenja od gotovo 50:50. Nagrada: neprikosovena okretnost koju impresivno naglašava nedvojben zvuk M motora.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Podaci u zagradama odnose se na vozilo s prijenosom s M dvostrukom spojkom i sedam brzina s opcijom Drivelogic.

    Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije određene su prema europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji električne energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.