INFOTAINMENT+

BMW M

Povezanost u BMW-u M4 Cabrio.

INFOTAINMENT+

Povezanost u BMW-u M4 Cabrio.

INFOTAINMENT+Povezanost u BMW-u M4 Cabrio.

U BMW-u M4 Cabrio, dobit ćete podršku i na cesti i na trkaćoj stazi od širokog spektra inovativnih tehnologija koje pružaju veću udobnost i sigurnost tijekom postavljanja novih standard. Možete snimiti sve podatke relevantne za vožnju u djeliću sekunde i uživati umrežene komunikacije, informacije i zabavu na najvišoj mogućoj razini. Zadovoljstvo u vožnji nikada nije bilo tako inovativno.

Pročitajte više
BMW M

NOVO SUČELJE-DIZAJN.

Upravljanje Infotainment sustava vozila je sada još lakše, jasnije i informativnije. Vozač može organizirao šest pločica koje predstavljaju navigaciju, medije, komunikaciju, ConnectedDrive, My Vehicle i poruke u bilo kojem redoslijedu. Pločice su prikazane kao žive pločice umjesto statičnog prikaza izbornika.

PRIPREME ZA APPLE CARPLAY®.

Zašto putovati bez značajki vašeg iPhone uređaja u vašem BMW-u kada možete nastaviti s radom kao i obično? Priprema za Apple CarPlay® omogućuje daljinski pristup telefoniranju, kao i aplikacijama poput iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Također možete koristiti glasovnu tipku na upravljaču kako biste pristupili Siri, Appleovom glasovnom pomoćniku.

BMW HEAD-UP ZASLON S M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW HEAD-UP ZASLON S M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW Head-Up Display* s M specifičnim funkcijama projicira informacije relevantne za putovanja izravno u vozačevo vidno polje. S pritiskom na tipku, vozač se može prebaciti na M-specifični zaslon koji uključuje indikator stupnja prijenosa, okretaja kao dinamičanu krivulju raspona, kao i svjetla prijenosa koja označavaju optimalan trenutak za promjenu.

Pročitajte više

TELEFONIJA S BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija uz bežično punjenje uključuje bežičnu priključnu stanicu i dodatne USB priključke. Krovni zračni priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio player mogu se spojiti istovremeno putem Bluetootha. Uključeni su: Bluetooth Office i tehničku sposobnost za WiFi Hotspot.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW M4 Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 9.1 (8.7)
  Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 213 (203)

  Podaci u zagradama odnose se na vozilo s prijenosom s M dvostrukom spojkom i sedam brzina s opcijom Drivelogic.

  Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije određene su prema europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji električne energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.