BEZ OGRANIČENJA+

BMW M

Novi BMW M4 Cabrio. Radikalno više.

BEZ OGRANIČENJA+

Novi BMW M4 Cabrio. Radikalno više.

BEZ OGRANIČENJA+Novi BMW M4 Cabrio. Radikalno više.
BMW M

Ubrzanje 0-100 km/h u s (BMW M4 Cabrio3)

4.6 (4.4)

Maks. snaga u kW (ks) pri 1/min (BMW M4 Cabrio3)

317 (431)/5.550–6.500

Kombinirana potrošnja u l/100 km (BMW M4 Cabrio3)

10,2–10,1 (9,6–9,5)

CO2 emisije u g/km, kombinirane (BMW M4 Cabrio3)

233–230

Neopterećena masa EU u kg (BMW M4 Cabrio3)

1,840 (1,865)

  

   

Adrenalinski pogonjena navala na sunce. Uz visoku preciznost rukovanja, zadivljujuću agilnost i uzbudljivu dinamiku. Uz motor koji dojmljivo pokazuje svoju superiornost. Uz niz tehnologija čiji je sportski pedigre očit. Uz garanciju koja se očituje u sigurnom osmijehu s otvorenim krovom: BMW M4 Cabrio simbolizira ambicioznu slobodu na četiri kotača.

FASCINANTAN OBRAZAC JEZIKA.

Energičan dizajn.

BMW M4 Cabrio nadahnjuje sa svojim čistim sportskim izgleddom, dinamičnom siluetom i sklopivim krovom koji osigurava neograničeno zadovoljstvo u vožnji tijekom cijele godine. Ostali vrhunci dizajna kao M maska s dvostrukim uspravnim letvicama s M4 logotipom, M škrge na bočnim stranama ili M dvostruke ispušne cijevi koje upotpunjuju doživljaj vožnje na otvorenom.
Pročitajte više

Linije poput Coupé-a.

BMW M4 Cabrio pruža mišićav i sportski izgled zahvaljujući produženom dizajnu s oblikovanim bočnim stranama. Duga silueta je zaključena prepoznatljivim stražnjim dijelom sa širokim rasponom i izražava suzdržanu snagu. Bez obzira je li krov otvoren ili zatvoren.
Pročitajte više

Moćan prednji kraj.

Prednji kraj BMW M4 Cabrio koji ubada s visokim crnim sjajem dvostruke rešetke i veliki usisnici zraka su naglašeni LED prednjim svjetlima s preciznim obrubima. Njihov filigranski dizajn i impresivan sjaj jamče samouvjerenu prisiutnost tijekom dana te savršeno osvjetljavaju cestu ispred vas noću.
Pročitajte više

Izražajan stražnji kraj.

Zaobljena kučišta kotača izražavaju ogromnu moć BMW-a M4 Cabrio. Redizajnirana LED stražnja svjetla naglašavaju odlučan stav stražnjeg kraja, bez obzira jesu li upaljena ili ne. M difuzor i M dvostruke ispušne cijevi se izvrsno uklapaju u stražnji donji dio s karakterističnim zračnim izlazima.
Pročitajte više

Aerodinamični elementi.

Kroz dva okomita otvora za "zračnu zavjesu" i M škržne elemente na obje strane s integralnim elementima "škrga" smanjuje se aerodinamički otpor oko kučišta kotača. Za optimalno aerodinamičke performanse i, slučajno, za povećan broj otkucaja srca.
Pročitajte više

Sklopivi krov.

Čim čvrsti krov na uvlačenje završi svoj proces automatskog otvaranja u oko 20 sekundi pri brzini do 18 km/h, osjećate najveću privlačnost vožnje u kombinaciji s intenzitetom Cabria. S podignutim krovom je također vizualno uvjerljiv, daje dodatnu sigurnost i održava akustičnost interijera čak i pri velikim brzinama.
Pročitajte više

Potpuna LED lights.

U stražnjim svjetlima se također rasvjetne funkcije izvode isključivo pomoću svjetlećih dioda. Njihov produženi L-oblik s dizajnom kontinuirane rasvjete tvori fluidan prijelaz s poklopcem prtljažnika, ističući prepoznatljiv stil stražnjeg kraja.
Pročitajte više

M COMPETITION PAKET.

Zahvaljujući poboljšanoj snazi motora i specijalno konfiguriranom prilagodljivom M ovjesu, M Competition paket nudi primjetan porast u dinamici vožnje. M sportski ispušni sustav s dva crna, kromirana auspuha stvara snažan, pun zvuk motora. Paket također uključuje M lagana sportska sjedala i ekskluzivne M lakometalne kotače od 20 inča s različitim gumama.

NEMA GORNJEG OGRANIČENJA.

BMW M

NEMA GORNJEG OGRANIČENJA.

Vozači BMW M4 Cabrio koji sprinta prema suncu doživjet će trenutke adrenalina vrlo intenzivne prirode. Sve zahvaljujući motoru od 431 KS koji vuče svoju snagu u pažljivo izmjerenim dozama. I zahvaljujući brojnim tehnologijama izvedenim iz motorističkog sporta, kao što su aktivni M diferencijal i M Servotronic, vrhunski sportaš uvijek reagira s maksimalnom preciznošću i tehničkim savršenstvom, u čemu ide do krajnjih granica. Zajedno s vašim pulsom.

Pročitajte više

M TWIN POWER TURBO REDNI ŠESTEROCILINDARSKI BENZINSKI MOTOR.

3.0 l M TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor spaja najbolje od dva svijeta: visoke razine okretaja sposobne do 7.600 okretaja u minuti, i superiorna snaga koja kulminira u najvećem okretnom momentu od 550 Nm. Bi-turbo izravno ubrizgavanje i tipično M fino podešavanje osiguravaju da motor reagira izravno na čak i najmanji dodir papučice gasa, uz snažan potisak i samouvjerenu vučnu snagu. Brojne inovacije poput konstrukcije bez košuljice ili upaljača, kovanog koljenastog vratila izgrađenog na inteligentnom laganom konceptu gradnje, poboljšnoj dinamiici i ubrzanju, smanjenoj potrošnji i omogućenoj optimalnoj raspodjeli osovinskog opterećenja od gotovo 50:50. Nagrada: neprikosovena okretnost koju impresivno naglašava nedvojben zvuk M motora.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Podaci u zagradama odnose se na vozilo s prijenosom s M dvostrukom spojkom i sedam brzina s opcijom Drivelogic.

    Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije određene su prema europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji električne energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.