INOVATIVNO+

BMW M

Povezanost u BMW-u M3 Limuzina.

INOVATIVNO+Povezanost u BMW-u M3 Limuzina.

U BMW-u M3 Limuzina, dobit ćete podršku i na cesti i na trkaćoj stazi od širokog spektra inovativnih tehnologija koje pružaju veću udobnost i sigurnost tijekom postavljanja novih standard. Možete snimiti sve podatke relevantne za vožnju u djeliću sekunde i uživati umrežene komunikacije, informacije i zabavu na najvišoj mogućoj razini. Zadovoljstvo u vožnji nikada nije bilo tako pionirski.

Pročitajte više

SNIMANJE ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI: M APLIKACIJE.

BMW M3 Limuzina je više od automobila - on predstavlja izazov za vozače koji žele postati bolji i bolji. To je razlog za BMW M Laptimer aplikaciju i GoPro aplikaciju. Za najbolja prolazna vremena, najbolja ubrzanja i najljepše uspomene iz prošlog iskustvo vožnje.

 • BMW M Laptimer aplikacija

  Korištenjem BMW M Laptimer aplikacije, podaci vožnje sa trkaće staze se mogu točno snimiti, a zatim analizirati. Snimljeni podaci mogu se dijeliti kao snimka na društvenim medijima, dok se podaci, uključujući položaj papučice, kut upravljača, G-sila i najbolje prolazno vrijeme, mogu biti poslani putem e-maila. GoPro sučelje je također ugrađeno.

 • GoPro aplikacija

  Korištenje gratis GoPro aplikacije omogućuje GoPro kameru priključen na ili u vozilu kojom se može upravljati putem kontrolnog prikaza BMW-a M3 Limuzina. Na taj način, imate prikladan način za kontrolu slika i video snimki s iDrive kontrolera. To također omogućuje uključiti ili isključiti fotoaparat pomoću WiFi-ja, kao i konfigurirati ga i provjeriti razinu napunjenosti.

PRIPREME ZA APPLE CARPLAY®.

Zašto putovati bez značajki vašeg iPhone uređaja u vašem BMW-u kada možete nastaviti s radom kao i obično? Priprema za Apple CarPlay® omogućuje daljinski pristup telefoniranju, kao i aplikacijama poput iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Također možete koristiti glasovnu tipku na upravljaču kako biste pristupili Siri, Appleovom glasovnom pomoćniku.

BMW HEAD-UP ZASLON S M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW HEAD-UP ZASLON S M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW Head-Up Display* s M specifičnim funkcijama projicira informacije relevantne za putovanja izravno u vozačevo vidno polje. S pritiskom na tipku, vozač se može prebaciti na M-specifični zaslon koji uključuje indikator stupnja prijenosa, okretaja kao dinamičanu krivulju raspona, kao i svjetla prijenosa koja označavaju optimalan trenutak za promjenu.

Pročitajte više

TELEFONIJA S BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija uz bežično punjenje uključuje bežičnu priključnu stanicu i dodatne USB priključke. Krovni zračni priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio player mogu se spojiti istovremeno putem Bluetootha. Uključeni su: Bluetooth Office i tehničku sposobnost za WiFi Hotspot.

BMW CONNECTED.

Povežite se s vašim BMW-om. Aplikacija BMW Connected je vaš pomoćnik za digitalnu mobilnost koji brine o vašim potrebama prije i tijekom putovanja. Pristupite automobilu pomoću pametnog telefona, pametnog sata ili opcije Amazon Echo, pošaljite odredišta navigacijskom sustavu ili primajte podsjetnike na sastanke kako biste bili sigurni da stignete na vrijeme.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW M3 Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 8.8 (8.3)
  Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 204 (194)

  Brojke u zagradama odnose se na vozila s sedam-stupanjskim M mjenjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva i ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu dio ponude; oni su namijenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.