BMW M

SIGURNOST BEZ PREMCA.

Sigurnost i udobnost u BMW-u M2 Coupé.

Kad je riječ o aktivnoj i pasivnoj sigurnosti, nikakvom kompromisu nema mjesta. Opremljen brojnim naprednim tehnologijama, BMW M2 Coupé u svakom je trenutku spreman suočiti se s bilo kojim izazovom. Istodobno, ergonomske kontrole okrenute vozaču omogućavaju munjevite reakcije i izvanrednu razinu udobnosti – i na trkaćoj stazi i u svakidašnjoj vožnji. A servisni paketi BSI prilagođeni svakoj vašoj potrebi jamče da će vozilo uvijek biti u najboljem stanju.

M USMJERENOST NA VOZAČA.

Ergonomska koncepcija M vozila ima ekskluzivni kokpit s orijentacijom vozača koja je karakteristična za M liniju. Na taj način sve kontrole automobila, kao i pojedinosti poput nožnog oslonca M vozača, su lako dostupni. Kao u utrkama, prioritet je intuitivna kontrola nad vozilom, uz najkraće vrijeme reakcije.

Pasivna sigurnost

PASIVNA SIGURNOST.

Zahvaljujući upotrebi pažljivo odabranih materijala i iznimno krute strukture, svaki BMW zadovoljava visoke standarde pasivne sigurnosti i, zajedno s učinkovitim sustavima za zaštitu, jamči vrhunsku zaštitu putnika. Vozila su dizajnirana u skladu s testovima sudara koje su provele ugledne neovisne institucije.

BMW Service Inclusive

SERVISNI PAKET BSI.

S uslugom BMW Service Inclusive, korisnici mogu odabrati određeno razdoblje pokrivenosti, bez brige o troškovima povezanim s inspekcijom i održavanjem. Ona uključuje: mijenjanje ulja, servis mikrofiltra, filtara za gorivo, filtara za zrak i svjećica, promjene kočionih tekućina, pregled vozila i dodatne usluge prema BMW standardima.

  • Potrošnja goriva i emisije CO2 za BMW M2 Coupé:

    Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.5 to 7.9

    Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 199 to 185

    Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.