Paket opreme Pure Impulse

INOVATIVAN PORIV.

BMW i

Paket opreme Pure Impulse.

INOVATIVAN PORIV.

Paket opreme Pure Impulse.

Predvodnici ne slijede najnovije trendove već ih postavljaju i zato paket opreme Pure Impulse ne samo da sadrži sve dostupne opcijske mogućnosti već i dodatno čini i8 uglađenijim s mnoštvom ekskluzivnih dizajnerskih pojedinosti, kako za vanjski dio, tako i za unutarnji. Nenadmašna kakvoća pojedinačnih elemenata dojmljiva je kao i besprimjeran sastav probranih materijala u unutrašnjosti gdje svijetle kožnate površine s pojedinostima u boji BMW i Blue prevladavaju karakterom paketa opreme Pure Impulse. Sve to, dopunjeno ukrasnim estetskim elementima u boji Amido, pridonosi jedinstvenom i inovativnom izgledu.

INOVATIVAN PORIV.Paket opreme Pure Impulse.

Predvodnici ne slijede najnovije trendove već ih postavljaju i zato paket opreme Pure Impulse ne samo da sadrži sve dostupne opcijske mogućnosti već i dodatno čini i8 uglađenijim s mnoštvom ekskluzivnih dizajnerskih pojedinosti, kako za vanjski dio, tako i za unutarnji. Nenadmašna kakvoća pojedinačnih elemenata dojmljiva je kao i besprimjeran sastav probranih materijala u unutrašnjosti gdje svijetle kožnate površine s pojedinostima u boji BMW i Blue prevladavaju karakterom paketa opreme Pure Impulse. Sve to, dopunjeno ukrasnim estetskim elementima u boji Amido, pridonosi jedinstvenom i inovativnom izgledu.

BMW i

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI CARPO CARUM GREY.

Dostupan ekskluzivno kao dio paketa Pure Impulse, dizajnerski paket unutrašnjosti Carpo Carum Grey dojmljuje svojom inovativnom estetikom i izgledom vrhunske kakvoće. Svijetle, djelomično perforirane kožne površine u sivoj Carum Grey boji stvaraju kontrast s antracitnom nijansom krovne obloge i sa zasebnim pojedinostima od prirodne kože i ostavljaju dojam prostrane unutrašnjosti. Specifične pojedinosti u boji BMW i Blue, primjerice, sigurnosni pojasevi ili dvostruki prošivi na sjedalima i tepisima, ne samo da naglašavaju sveukupni sportski osjećaj BMW-a i8 nego i stvaraju izniman ugođaj. Površine u metalik Amido boji na instrumentnoj ploči, središnjoj konzoli i vratima zaokružuju sveukupni izgled. Te površine, zajedno s profinjenim pojedinostima u boji Pearl-Gloss Chrome, jamče jedinstveni dizajn i ugodno iskustvo paketu Pure Impulse.

 • Bočne letvice

  Bočne letvice osvrtnih zrcala na vratima u antracitnocrnoj prirodnoj koži pružaju unutrašnjosti još veći sportski dojam i osjećaj veće prostranosti. Plave linije još jednom oblikuju estetske konture i stvaraju vizionarski, trodimenzionalni dojam. Međudjelovanje sa svijetlim kožnatim površinama bočnih letvica ističu suvremene, dinamične kvalitete BMW-a i8.

 • Remeni sigurnosnih pojaseva

  Zahvaljujući svom sportskom šarmu, remeni sigurnosnih pojaseva u punom paketu BMW-a i8 ističu se među suvremeno klasičnim unutarnjim obilježjima. Osvježavajući ton pojaseva ističe svijetle dvostruke prošive u boji BMW i Blue te istodobno stvara kontrast sa svijetlom prirodnom kožom sjedala. Ta specifičnost daje remenima vozačevih i suvozačevih sigurnosnih pojaseva karakter suvremenog dizajna koji je dinamičan i ekskluzivan.

Gravire na sjedalima

GRAVIRE NA SJEDALIMA.

Ono što razlikuje normalno od iznimnog stilske su pojedinosti poput, primjerice, ugraviranih slova “i8” na naslonjačima glava koja su dostupna ekskluzivno u paketu Pure Impulse (u kombinaciji s dizajnom unutrašnjosti Carpo Carum Grey). Gravire se ističu svojom vrhunskom kakvoćom, ali i diskretnom razinom završne obrade, i podcrtavaju osjećaj nove vrhunske kakvoće.

BMW i8 Brakes

KOČNICE.

Slova “BMW i” i popratne pojedinosti u boji BMW i Blue na kočnim čeljustima savršeno prikazuju da je BMW i sportski automobil koji obiluje samopouzdanjem. Ta dinamična pojedinost jamči automobilu vizualno isticanje, a vrhunska završna obrada kočnih čeljusti također predstavlja inovativnu, usmjerenu k budućnosti voznu dinamiku BMW-a i8 i zaokružuje profinjeni dizajn samog vozila.

UPORABA KERAMIKE NA RUČICI MJENJAČA.

Uporaba keramike na ručici mjenjača

UPORABA KERAMIKE NA RUČICI MJENJAČA.

Profinjenost ručice mjenjača obložene crnom, iznimno čvrstom i otpornom na grebanje cirkon keramikom (cirkon oksid) dodaje profinjeni dodir unutrašnjosti BMW-a i8. Usto, hladan, vrhunski osjećaj dodirivanja tog materijala jamči jedinstveno opipno iskustvo prije i tijekom putovanja.

Prag vrata

PRAG VRATA.

Prag između svakodnevice i inovacije. Čim otvorite vrata BMW-a i8, prvo što će vam privući pozornost je prag vrata. Suvremeno ugravirana slova “i8” zapanjujuće odišu izgledom i osjećajem vrhunske kakvoće. Taj vrhunski učinak postignut je zahvaljujući složenom procesu laserskog graviranja tijekom proizvodnje i omogućuje vidljivost različitih boja u višeslojnoj završnoj boji.

TEPISI I POKLOPAC.

Čak i kad ga promatrate kroz vjetrobransko staklo, poklopac motora od crne kože prenosi dojam jednostavne otmjenosti i vrhunske kakvoće i taj je osjećaj zaokružen ugodnim i profinjenim iskustvom opipa kad stavljate stvari u prtljažnik.
I podni tepisi s prošivima u boji BMW i Blue predstavljaju jednako stilski kvalitetan dio paketa opreme Pure Impulse.

Svijet bogat nadahnućima i povlasticama

SVIJET BOGAT NADAHNUĆIMA I POVLASTICAMA.

Kao dio paketa opreme dobit ćete i karticu BMW i Pure Impulse koja predstavlja vaš osobni ulaz u svijet pun nadahnuća i povlastica. Kao član programa BMW i Pure Impulse Experience možete uživati u inovativnim zamislima i trendovima iz raznih područja, uključujući uređenja doma, kulture, gastronomije, dizajna i mnogo drugih područja.
Sve to predstavlja novu viziju suvremenog i odgovornog života. Životni stil za profinjenog mislioca sadašnjosti koji vodi inteligentan, progresivan te, iznad svega, održiv život. Članovi primaju ekskluzivan klupski časopis s dubinskim analizama o najnovijim svjetskim trendovima te jedinstveni izbor mjesnih, regionalnih i svjetskih zbivanja. Bez obzira bila riječ o pohađanju posebnog događaja, otkrivanja novog, slikovitog ekolođkog odmarališta ili istraživanja novog dizajnerskog koncepta u vrhunskom restoranju, program BMW i Pure Impulse vam pruža bogatstvo zamisli i mogućnost krojenih prema pojedinačnim interesima i strasti svojih članoca. To je svijet programa BMW i Pure Impulse koji predstavlja “vrhunsku uslugu budućnosti”.

Dodatne opcijske mogućnosti

DODATNE OPCIJSKE MOGUĆNOSTI.

Osim ekskluzivnih dizajnerskih pojedinosti, paket Pure Impulse sadrži svu dostupnu opcijsku opremu, primjerice, alarmni sustav za veću sigurnost ili BMW Head-Up Dsiplay koji, zajedno s sustavom pomoći u vožnji Driver Assistant i paketom rasvjete, jamči bezbrižno iskustvo vožnje kakvo i očekujete od BMW-a.

 • Razna opcijska oprema

  Osim gore navedenih predmete, paket opreme Pure Impulse sadrži i sljedeću opcijsku opremu:

  • paket Storage
  • alarmni sustav
  • BMW Head-Up Display
  • krovne obloge antracitne boje
  • sustav Driving Assistant
  • sustav zvučnika Harman Kardon HiFi
  • uslugu telefoniranja Convenience s proširenom povezivošću pametnog telefona
  • LED prednja svjetla s proširenim značajkama
  • paket rasvjete
  • sustav pomoći pri parkiranju (PDC)
  • 20" BMW i lakometalni kotači s W krakovima, tip 470 s miješanim gumama