BMW i

INOVACIJE SADAŠNJOSTI ZA CESTE BUDUĆNOSTI.

Povezivost u BMW-u i8.

Zahvaljujući inovativnim rješenjema BMW i ConnectedDrive, BMW i8 se ponosi visokom razinom povezivosti za inteligentan i održiv oblik mobilnosti kakav još nije viđen. Navigacijske usluge BMW i ConnectedDrive uvijek biraju najučinkovitiju rutu do odredišta, a aplikacija BMW i Remote za operativne sustave iOS i Android je produljena ruka BMW-a i8. Usto, zahvaljujući usluzi BMW Teleservices, vaš BMW i Partner je uvijek obaviješten kad vam je potreban servis vozila.

Povezivost

POTPUNA POVEZIVOST.

     

 

Povezivost.

Otkrijte mogućnosti povezivanja BMW-a i8 na filmu.

APLIKACIJA BMW i REMOTE.

Aplikacija BMW i Remote prikazuje vam trenutačne informacije o statusu vašeg BMW-a i8, stanje punjenja visokonaponske baterije te učinkovitost i mobilnost izravno na vašem pametnom telefonu.

 • Stanje vozila

  Pomoću aplikacije BMW i Remote možete izvršavati razne radnje poput daljinskog zaključavanja/otključavanja vozila te čak i uključiti klima-uređaj prije polaska na put. Nakon što vozilo priključite na strujni izvor, programibilni klima-uređaj i mjerač vremena punjenja osiguravaju da vaš i8 bude, primjerice, rashlađen/zagrijan na željenu temperaturu i posve napunjen prije polaska u određeno vrijeme svaki dan od ponedjeljka do petka. Štoviše, putem pametnog telefona možete čak i nadzirati punjenje u stvarnom vremenu.

 • Mobilnost

  Bilo koju adresu koju imate pohranjenju na mobitelu možete izravno poslati na navigacijski sustav BMW-a i8.
  U gradovima je nerijetko problem pronaći parkirno mjesto blizu željenog odredišta i zato nakon što parkirate BMW i8, aplikacija BMW i Remote vas do odredišta navodi najbržom rutom. Izabrano odredište automatski se dodaje u navigaciju aplikacije, a u obzir se uzima i javni prijevoz. Također, uvijek možete provjeriti gdje je točno vozilo i brzo i jednostavno pronaći put do njega.

Navigacijske usluge BMW i Connecteddrive

NAVIGACIJSKE USLUGE BMW i CONNECTEDDRIVE.

Navigacijski sustav BMW-a i8, uključujući navigacijske usluge BMW i ConnectedDrive, posebno je razvijen kako bi vožnja bila što jednostavnija i udobnija. Navigacijske usluge BMW i ConnectedDrive pri planiranju ruta također u obzir mogu uzimati i javni prijevoz poput podzemnih i nadzemnih vlakova. Usto, navigacijski vam sustav pruža dinamične informacije o tome ima li ili nema slobodnih mjesta u mjesnim punionicama za električna vozila te jesu li iste dio mreže ChargeNow.

BMW CONNECTED DRIVE.

Osim usluga posebno razvijenih za potrebe BMW-ove serije i, mnogo ostalih značajki iz usluge BMW ConnectedDrive dostupno vam je u BMW-u i8 i one variraju od BMW-ovih aplikacija i prometnih informacija u stvarnom vremenu pa do osobne telefonske podrške od usluge Concierge do internetskih usluga BMW Online.

BMW TeleServices

BMW TELESERVICES.

Pomoću ovog opsežnog paketa usluga za kupca, BMW i8 izravno komunicira s vozačem ili BMW i Partnerom. Paket komunicira o potrebnom servisu ili održavanju bilo koje vrste i izravno prenosi važne podatke za dogovaranje tih radnji. Vozača se automatski obaviještava o nadolazećem servisu, a u bilo kojem trenutku se može i osobno kontaktirati BMW i Partner i ručno prenijeti podatke o vozilu. Tako se svi potencijalni upiti mogu brže razjasniti putem telefona ili izravno s BMW i Partnerom.

 • Usluga Battery Guard

  Kao vlasnik BMW-a i8 na raspolaganju imate uslugu Battery Guard za nadziranje visokonaponske baterije. Primjerice, dođe li do kakvih odstupanja u zakazanom punjenju ili ako su svjetla vozila predugo upaljena, odmah ćete o tome biti obaviješteni i tako se sprječava pretjerano praženjenje baterije. U svakom slučaju, ako dođe do takve situacije, usluga automatski o tome obaviještava vaše BMW i Partnera.