NOVA GENERACIJA VIZIJE.

Novi BMW i8 Coupé.

NOVA GENERACIJA VIZIJE.Novi BMW i8 Coupé.

Budućnost ima oblik - u obliku prvog ikad BMW-a i8 Coupé. Pun poleta, fascinantan i spreman za novodefiniranu mobilnost. Za bezuvjetno zadovoljstvo u vožnji, koliko god da ima ceste. Od prvog pogleda na ikonični dizajn razina adrenalina raste. Tahometar raste jednako brzo: inovativni hibridni plug-in motor generira 374 KS i 570 Nm. Osim toga, on omogućava novom BMW-u i8 Coupé ubrzanje od 0 do 100 km/h u samo 4,4 sekunde. Najbrži put do nove ere.

Pročitajte više
BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, Sophisto Grey, tročetvrtinski prednji pogled
Lakometalni kotači u E-Copper, BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, vanjština
Accaro E-Copper unutrašnjost, BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, unutrašnjost

BMW I8 COUPÉ ULTIMATE SOPHISTO EDITION.

Izuzetan u svakom pogledu: BMW i8 Ultimate Sophisto Edition podiže inovativne performanse i upečatljiv dizajn na novu zajedničku razinu. Ograničeno na 200 vozila širom svijeta, izdanje je dostupno i za BMW i8 Coupé i za BMW i8 Roadster i impresivno se izdvaja iz mnoštva u Sophisto Greyu s posebnim naglascima, kao i ekskluzivnim felgama od lakih legura u E-Cooperu. Oslikane kočione čeljusti dodatno naglašavaju sportski karakter vozila. Unutrašnjost slično naglašava ekskluzivnost dinamičnog hibridnog sportskog automobila s unutrašnjošću Accaro E-Copper, posebnim značajkama poput keramičkih kontrola i upečatljivih detalja, poput finiša praga vrata s logotipom Edition ili oznake "1 od 200" ograničenje na znački u središnjoj konzoli. U isto vrijeme, Head-Up Display sadržan u izdanju osigurava vam da stalno budete potpuno informirani dok uživate u atmosferi paketa svjetla i vrhunskog zvuka Harman Kardon HiFi zvučnika.

"BMW i8 Coupé već je najprodavaniji hibridni sportski automobil na svijetu - i mislim da ćemo uspjeti i s ovim automobilom."
KLAUS FRÖHLICH, ČLAN UPRAVE, BMW AG

UPRAVLJAČKI CENTAR SUTRAŠNJICE.

Unutrašnjost BMW-a i8 Coupé naglašava njegov jedinstveni karakter. To je odmah vidljivo kroz ekskluzivnu liniju Accaro Amido/E-Copper. Unutrašnjost također odražava dinamičke linije dizajna vanjštine, stvarajući futurističku dinamiku kroz kokpit. Središnji kokpit je okrenut vozaču i kontrole su intuitivno uređene - osiguravajući maksimalnu usmjerenost i jasnoću vozaču. Optimalnu bočnu potporu i maksimalnu udobnost pružaju nova električno podesiva sportska sjedala. U mraku, LED rasvjeta unutrašnjosti osigurava visokokvalitetan ambijent. Konture linija vrata, zaslona s instrumentima, središnje konzole i upravljača mogu se alternativno obojati u EfficientDynamics boje Blue, Amber Yellow i White.

NOVODEFINIRANA DINAMIKA.

The BMW i8 Coupé je brži i od vjetra. To nije samo zbog sportskog izgleda, već i njegove uravnotežene karoserije, ekstremno lagane konstrukcije i slojevitog dizajna LED stražnjih svjetala, kroz koje struji vjetar.

Pročitajte više

NOVI OBLIK LAGANOG.

NOVI OBLIK LAGANOG.

Preuzmi vodstvo. Lako je s novim BMW-om i8 Coupé. Jedan od razloga je njegov izuzetan lagani koncept: LifeDrive Architecture. Sastoji se od modula Drive - aluminijske šasije i modula Life - vrlo laganih putničkih komponenti izrađenih od vrlo čvrstih ugljičnih vlakana. Obje komponente optimizirane su prema težini do posljednjeg grama kako bi se promišljena održivost usavršena sportskom učinkovitošću prebacila na cestu.

SVE NADOHVAT RUKE.

SVE NADOHVAT RUKE.

Napajanje ili punjenje gorivom - s oboje je jednostavno rukovati u novom BMW-u i8 Coupé uz sveobuhvatni paket proizvoda i servisa 360° ELECTRIC. Kod kuće možete jednostavno napuniti BMW i8 s BMW i Wallboxom ili kabelom za punjenje - ako želite, možete koristiti i održivu generiranu električnu energiju tvrtke BMW Green Energy koju pokreće NATURSTROM. Kvalificirani električari osiguravaju personalizirano savjetovanje, profesionalnu montažu i početno postavljanje. Na putu ćete naći sve veći broj javnih stanica za napajanje koje možete jednostavno koristiti s ChargeNow karticom. Saznajte gdje je sljedeća stanica za napajanje s aplikacijom ChargeNow ili, alternativno, izravno u vašem BMW-u i8 Coupé: na primjer, putem potpuno povezanih BMW ConnectedDrive usluga za navigaciju.

POVEZANI DANAS ZA SUTRAŠNJICU.

Opcija BMW ConnectedDrive nudi inovativna rješenja koja pružaju jaku povezanost za novi BMW i8 Coupé - za potpuno inteligentan i održiv oblik mobilnosti. Na primjer, usluge BMW ConnectedDrive za navigaciju uvijek pružaju najučinkovitiju rutu do odredišta. Osim toga, BMW Connected App Remote Services za iOS i Android pružaju vam dosta relevantnih informacija o vašem BMW-u i8 Coupé – sve na dodir prsta. Zahvaljujući usluzi BMW Teleservice, BMW i Partner uvijek se ažurira kada postoji potreba za servisom.

 • Pošaljite moje rute u automobil

  Kamo dalje? Potražite nova odredišta pomoću aplikacije BMW Connected i pošaljite ih izravno u navigacijski sustav BMW-a. Kada ste u automobilu i uspostavili Bluetooth vezu s pametnim telefonom, možete pokrenuti vođenje po ruti s jednim dodirom.

 • Dijelite status putovanja uživo

  Funkcija "Dijelite status putovanja uživo" omogućuje vam da sigurno dijelite svoje vrijeme dolaska i trenutnu lokaciju s prijateljima i obitelji tijekom putovanja. Primatelj dobiva poveznicu na web stranicu koja prikazuje odredište i trenutačno mjesto vozila na karti.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE PROGRAM.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE PROGRAM.

Kao vlasnik BMW-a i8 Coupé dobivate pristup cijelom svijetu privilegija. Program BMW i Pure Impulse Experience nudi svojim članovima ekskluzivne događaje i jedinstvene lifestyle ponude diljem svijeta. Program sadrži zanimljive i inspirativne uvide u tehnologiju, putovanja, kulturu, gastronomiju i dizajn.

POTPUNA SIGURNOST U BUDUĆNOSTI.

POTPUNA SIGURNOST U BUDUĆNOSTI.

Gdje god idete - BMW i8 Coupé je spreman za sve zahvaljujući brojnim sustavima pomoći vozaču. Na primjer, tijekom vožnje u kišnim uvjetima, kočnice se s vremena na vrijeme čiste pomoću opcije suhe kočnice kako bi se smanjila vlažnost - i sve bez zamjetnog pritiska na kočnice. U lošim vremenskim uvjetima, dinamička kontrola prijanjanja (Dynamic Traction Control - DTC) olakšava start smanjujući vrtnju kotača i osiguravajući maksimalno prijanjanje. Kada ste u vožnji, sustav pogona na sve kotače BMW xDrive preuzima kako bi osigurao izvrsno prianjanje u svakoj situaciji. Sustav se aktivira u hibridnom modu i varijabilno i prema situaciji raspoređuje snage obje vrste pogona na sva četiri kotača.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW i8 Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1.8
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14.0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 42

  Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane za vozilo ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije CO2 učinkovitosti određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EC i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.