VOZITE DALJE I BRŽE. SA ZADOVOLJSTVOM I NULA EMISIJA

BMW i

Doseg, napajanje i učinkovitost novih BMW-a i3 i BMW-a i3s

VOZITE DALJE I BRŽE. SA ZADOVOLJSTVOM I NULA EMISIJADoseg, napajanje i učinkovitost novih BMW-a i3 i BMW-a i3s

BMW i3 ima sve što je potrebno za suočavanje s izazovima moderne mobilnosti - i nadmašiti ih u tišini. Napaja 80posto svoje visokonaponske baterije na stanici za brzo napajanje u oko 45 minuta. Njegovo inteligentno upravljanje energijom čini ga fleksibilnim i visokoučinkovitim, kako u gradskom prometu tako i na dužim putovanjima.*

*BMW i3 se ne smije napajati kablovima dužim od 30 metara.

Pročitajte više

JAČE. DULJE. DALJE.

Napredovanje nikada nije bilo tako lako: BMW i3 može pokriti 260 kilometara dnevno s proširenim dosegom. Nova baterija s visokim performansama sada opskrbljuje električni motor s još više energije - i vi dobivate još više zadovoljstva u električnoj vožnji.

NAPUNITE BRZO I JEDNOSTAVNO, BILO GDJE.

Nikad prije nije napajanje bilo ovoliko jednostavno: inteligentne mogućnosti napajanja BMW-a i3 omogućuju fleksibilnost i praktičnost na najvišoj razini. S digitalnim uslugama možete planirati postupak napajanja planirati jasnije nego ikada prije - bez obzira jeste li kod kuće ili izvan kuće.*

*BMW i3 se ne smije napajati kablovima dužim od 30 metara.

 • Kućno punjenje

  S uređajima BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Plus i BMW i Wallbox Connect možete napuniti svoj BMW i3 kod kuće sigurno, brzo i udobno. Za otprilike tri sata baterija će se napuniti do 80% kapaciteta. To je moguće zbog trofazne snage napajanja novog BMW i Wallbox uređaja od do 11 kW* za BMW i3. Pomoću BMW i servisa za instalaciju, instalaciju vašeg BMW i Wallbox uređaja provode kvalificirani stručnjaci.

  Za još veću održivost, imate mogućnost korištenja zelene energije i solarne energije koju ste sami generirali.

  * Wallbox ima kapacitet punjenja do 22 kW.

 • BMW digitalna usluga punjenja: inteligentno punjenje

  Punjenje može biti prikladno i prilagođeno: Pomoću BMW digitalne usluge punjenja (Digital Charging Service - DCS) možete automatski puniti automobil u najisplativije vrijeme na temelju vaših energetskih troškova. Time se štedi energija i omogućava vam da na ciljani način koristite obnovljive izvore energije. Kao dio uređaja BMW i Wallbox, DCS samostalno upravlja procesom punjenja i regulira snagu punjenja. Kako bi ovaj proces bio još održiviji, možete napuniti energiju koju ste proizveli iz vlastitih solarnih panela s uređajem BMW i Wallbox Connect. Na taj ćete napuniti svoje samo kada ima dovoljno sunca da se isto i izvrši. S uređajem BMW Connected, DCS je vrlo jednostavan za korištenje pomoću vašeg mobilnog uređaja. Na BMW portalu za punjenje dobivate uvid u trenutačni plan punjenja, svoju potrošenu energiju i možete bez problema preuzeti povijest punjenja.

 • Javno punjenje

  Postoji mnogo razloga za izlazak i vožnju s vašim BMW-om i3 - i jednako mnogo mogućnosti za napajanje dok ste vani, zahvaljujući sve brojnijim javnim punionicama.

POVEZANOST I SUSTAVI POMOĆI VOZAČU.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 13,1
  Doseg električne energije u km (kombiniran): 359
  Električni doseg prema kupcu u km: do 260

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana: 14,6–14,0
  Doseg električne energije u km (kombiniran): 330–345
  Ukupni električni doseg prema kupcu u km: do 260

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (94 Ah) s opcijom Range Extender* (2):
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 13
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 11,5
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0.6
  Doseg električne energije u km (kombiniran): 235
  Električni doseg prema kupcu u km: do 380

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s s opcijom Range Extender* (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0.7
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 14
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 12,5
  Doseg električne energije u km (kombiniran): 220
  Ukupni električni doseg prema kupcu u km: do 380

  * vrijednosti zasnovane na NEDC ispitnom ciklusu

  Doseg vožnje ovisi o različitim čimbenicima, osobito: osobnom ponašanju tijekom vožnje, odabranom putu, vremenskim uvjetima, korištenju grijanja/hlađenja i predgrijanju.

  Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.