VIZIONAR IZ SVAKE PERSPEKTIVE.

BMW i

Dizajn novog BMW-a i3.

VIZIONAR IZ SVAKE PERSPEKTIVE.

Dizajn novog BMW-a i3.

VIZIONAR IZ SVAKE PERSPEKTIVE.Dizajn novog BMW-a i3.

BMW i3 ne slijedi nikakav trend; to je izraz samosvjesnog načina života. Dizajniran je u progresivnom obliku jezika koji komunicira jasnoćom i karakterom unutrašnjosti. Opremljen bez napora koji oduševljava održivim materijalima i funkcionalnim detaljima. Vozilo koje će postaviti trendove svojom individualnošću.

Read more
BMW i

DUH VREMENA; UZ SUVREMENU INTERPRETACIJU.

MODNO OSVJEŠTEN, POSVUDA.

Vanjština BMW-a i3 komunicira okretnost od prvog pogleda. I to izjavljuje u stilu. Dvobojno obojene površine i kratki rubovi su model suvremenog dizajna. Karakterističan tok linije prozora, čime izgledaju kao jedna površina, zakružuje sveukupni izgled i osigurava prostrani panoramski pogled.
Read more

SVE TO UZ INTEGRIRAN SLOBODAN PROSTOR.

Jedinstvena i prostrana unutrašnjost BMW-a i3 je opipljiva nakon samo jednog pogleda kroz otvorena vrata. Otvoren, pozivajući dizajn čini ulaz i utovar jednostavnim i udobnim - bez zanemarivanja sigurnosti, budući da zatvorena vrata prihvaćaju zaštitnu funkciju B-stupa.
Read more

FASCINANTAN OD PRVOG POGLEDA.

BMW i3 je cijeli ispisan riječju "dinamičan". Njegova standardno U-oblikovana LED prednja svjetla zaokružuju simbol marke: zatvorenu masku. Ispod njih, branik vizualno produljuje prednju stranu vozila s velikim dizajnerskim svjetlima za skretanje i pruža im iznimno snažnu ekspresivnost u tome.
Read more

PUN SPORTSKOG DUHA.

Stražnji branik sličan difuzoru je 40 milimetara dulji nego na prethodnom modelu i dominira širinom stražnjeg kraja. Smještena na ostakljenom prtljažniku, slova 'eDrive' i 'i3' se pomiču prema van i nadalje ističu sportski duh i solidan stav. Logotip s BMW i plavim naglascima naglašava karakterističan crni pojas i još jednom naglašava očite sportske karakteristike.
Read more

NAJVEĆI SU EFEKTI U DETALJIMA.

Odabrani detalji zaokružuju svaki izgled. BMW i3 to pokazuje u svom najčišćem obliku. A-stup i krovni stupovi u crnom visokom sjaju s presvlakom u Chrome mat boji su primjeri ovih kvalitetnih detalja. Naglašavaju inovativni dizajn vozila i pružaju određenu eleganciju.
Read more

USMJERENA PRISUTNOST.

Posebno snažna prednja svjetla koriste najsuvremeniju LED tehnologiju za kratka i duga prednja svjetla, bočna svjetla, dnevna svjetla i indikatore. Cesta je bolje osvijetljena i objekti se noću pojavljuju u većem kontrastu. Kontrola raspona prednjih svjetala je automatska. Bočna svjetla i svjetla za vožnju po danu dolaze u obliku slova U. Prednja svjetla osvjetljavaju cestu iznimno jarko i ravnomjerno nekoliko stotina metara.
Read more

PRETVARAJU NOĆ U DAN.

The LED rear lights in the characteristic U-shape BMW i look include tail lights, brake lights and indicators. The light units also ensure good visibility in poor conditions and extend from the flanks right round to the tailgate. Reversing lights, rear fog lights and reflectors are integrated into the bumper on the right and left side.
Read more

VIŠE LAKOĆE. VIŠE OKRETNOSTI.

Kao dio BMW inteligentne lagane konstrukcije, krov od plastike ojačane ugljičnim vlaknima (CFRP) pomaže smanjiti masu automobila i smanjuje težinu središta automobila. To dovodi do povećanja okretnosti i dinamike pri kretanju, ubrzavanju i kočenju.
Read more

JEDINSTVEN KARAKTER - U SVIM SVOJIM PODRUČJIMA.

Individualnost se može izraziti na mnogo načina. Baš kao i moderne sheme boja BMW-a i3, koje uključuju šest sjajnih boja. Prvo je dostupno u elegantnoj Imperial Blue i moćnoj Melbourne Red boji, oboje sa značajkama u Frozen Grey metalik boji. Boje koje oduševljavaju jasnoćom i osvjetljenjem. Prilagođeni lakometalni kotači s 19" i 20" s raznim dizajnima naplataka poboljšavaju progresivni izgled.

BRZ KAO MUNJA. I NAPUNJEN EMOCIJAMA.

BRZ KAO MUNJA. I NAPUNJEN EMOCIJAMA.

RASPON, PUNJENJE & UČINKOVITOST.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 13.6-13.1
  Raspon električne energije u km (kombiniran): 300-290
  Električni raspon prema kupcu u km: do 200

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah) s produljenjem dosega (Range Extender):
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 14-13
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11.9-11.5
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0.6
  Raspon električne energije u km (kombiniran): 235-225
  Ukupni električni raspon prema kupcu u km: do 330

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (94 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 14.3
  Raspon električne energije u km (kombiniran): 280
  Električni raspon prema kupcu u km: do 200

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (94 Ah) s produljenjem dosega (Range Extender):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0.7
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 14
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 12.5
  Raspon električne energije u km (kombiniran): 220
  Ukupni električni raspon prema kupcu u km: do 330

  Ove su vrijednosti privremeni podaci i još nisu potvrđeni.

  Podaci za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju energije ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Raspon vožnje ovisi o različitim čimbenicima, osobito: osobnom ponašanju tijekom vožnje, odabranom putu, vremenskim uvjetima, korištenju grijanja/hlađenja i preduvjetima.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Smjernicama za potrošnju goriva i emisiji CO2 za nova putnička vozila" koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.