PODRŽA VAŠU MOBILNOST. NOVIM NAČINIMA I NA SVIM KANALIMA.

BMW i

Povezanost i sustavi pomoći vozaču novog BMW-a i3.

PODRŽA VAŠU MOBILNOST. NOVIM NAČINIMA I NA SVIM KANALIMA.

Povezanost i sustavi pomoći vozaču novog BMW-a i3.

PODRŽA VAŠU MOBILNOST. NOVIM NAČINIMA I NA SVIM KANALIMA.Povezanost i sustavi pomoći vozaču novog BMW-a i3.

Ne propustite ništa dok ste na putu. Uvijek budite u toku. To je upravo ono što BMW i3 nudi svojim brojnim digitalnim uslugama i sustavima pomoći vozaču. Samim time nije ni čudo da je to još uvijek najbolje povezano vozilo u svom tržišnom segmentu. Zbog toga se uvijek spominje u kontekstu opuštenom mobilnosti, udobnosti i sigurnosti kao nijedno drugo vozilo.

Read more
BMW i

BMW CONNECTED POVEZUJE VAŠ SVAKODNEVNI ŽIVOT SA ZADOVOLJSTVOM U VOŽNJI NA ELEKTRIČNU ENERGIJU.

BMW Connected je asistent osobne mobilnosti koji olakšava svakodnevnu mobilnost i pomaže vozačima u dostizanju njihovih odredišta opušteno i na vrijeme. Relevantne informacije o mobilnosti, kao što su preporuke za optimalno vrijeme odlaska, dostupne su izvan vozila putem kompatibilnog pametnog telefona ili kompatibilnog pametnog sata i mogu se jednostavno prenijeti u vozilo. BMW daljinske funkcije također su dostupne u sklopu opcije BMW Connected.

 • BMW Connected+

  BMW Connected+ je proširenje dokazanog asistenta za mobilnost BMW Connected, čime se olakšava vaša mobilnost, pomaže vam uštedjeti vrijeme i opušteno vas dovesti do odredišta.

  BMW Connected+ je digitalni most između vašeg pametnog telefona i vašeg BMW-a i3. "+" predstavlja novu razinu proširenja personalizacije usluga i besprijekornu integraciju digitalnog mobilnog pomoćnika u BMW i3.

  Na taj način možete započeti inteligentno planiranje rute već kod kuće na opušten način, primati brzi pristup pješačkoj navigaciji i dijeliti svoj status vožnje uživo s prijateljima a dok cijelo vrijeme imate sve relevantne informacije o mobilnosti u vidu putem značajke BMW Connected Onboard. Osim toga, možete kontrolirati vaš Smarthome* u bilo kojem trenutku iz BMW-a i3.

  *Određene funkcionalnosti pametne kuće bit će dostupne tijekom 2018. godine.

 • Fleksibilna pozadina: Open Mobility Cloud

  Temelj za prilagođene usluge BMW Connected je Open Mobility Cloud. Njegova fleksibilna arhitektura temelji se na integriranim alatima i tehnologiji Microsoft Cloud i Azure podatkovnoj platformi. Moćni sustav je u stanju obraditi podatke i informacije iz najraznovrsnijih izvora i podastrijeti vam ih. Fleksibilnost platforme omogućuje joj integriranje i skaliranje dodatnih digitalnih dodirnih točaka kao što su novi krajnji uređaji (dodatni pametni telefoni, pametni satovi itd.) Ili nove partnerske usluge, čak i u budućnosti. Nova značajka je da nas BMW Connected+, vozilo sa značajkom Open Mobility Cloud povezuje s digitalnom dodirnim točkom. Time se digitalne usluge brže i okretno integriraju u vozilo.

ČISTO ZADOVOLJSTVO PUNJENJA.

Punjenje može biti prikladno i prilagođeno: Pomoću BMW digitalne usluge punjenja (Digital Charging Service - DCS) možete automatski puniti automobil u najisplativije vrijeme na temelju vaših energetskih troškova. Time se štedi energija i omogućava vam da koristite obnovljive izvore energije.

IZNIMNO OLAKŠANA POMOĆ VOZAČU.

IZNIMNO OLAKŠANA POMOĆ VOZAČU.

Možete se osloniti na sustave pomoći vozaču u BMW-u i3 u svakom trenutku. Na automatizirani i pouzdani način svladava situacije kao što su prometne gužve, teški promet ili parkiranje. Sigurnost i praktičnost najsuvremenije tehnologije - kako biste se mogli usredotočiti na vožnju.

 • Driving Assistant Plus

  Oprema Driving Assistant Plus pruža jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Ona uključuje upozorenje o kontroli pristupa (Approach control warning) i upozorenje na osobe s laganim kočionim funkcijama u gradu (Person warning with light city braking function), podatke o ograničenju brzine, tempomatu na kameri uz funkciju Stop & Go kao i pomoć za zastoj u prometu.

 • Park assistant paket

  Paket Park assistant čini parking vrlo jednostavnim. Sustav kombinira pomoć pri parkiranju (Parking assistant) s upravljanjem parkiranja na udaljenosti (Park Distance Control - PDC) i kamerom stražnjeg kraja kako bi vaš život bio lakši. Ako želite, pomoć može manevrirati čak i u svemir potpuno automatski.

YOUR ADDED MOBILITY.

CHARGENOW.

ChargeNow omogućuje jednostavan pristup najvećoj svjetskoj mreži javnih stanica za punjenje.
Read more

PARKNOW.

Parknow omogućuje vam digitalno plaćanje parkirnih mjesta na strani ceste i u parkirnim garažama.
Read more

REACHNOW.

ReachNow nudi portfelj proširenih OnDemand mobilnih rješenja za BMW grupu u SAD-u i Kini.
Read more

DRIVENOW.

DriveNow je usluga dijeljenja automobila koju je pokrenula BMW grupa i Sixt. Kupci mogu fleksibilno rezervirati i unajmiti vozila, kada i gdje im je potrebno.
Read more

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 13.6-13.1
  Raspon električne energije u km (kombiniran): 300-290
  Električni raspon prema kupcu u km: do 200

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah) s produljenjem dosega (Range Extender):
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 14-13
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11.9-11.5
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0.6
  Raspon električne energije u km (kombiniran): 235-225
  Ukupni električni raspon prema kupcu u km: do 330

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (94 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 14.3
  Raspon električne energije u km (kombiniran): 280
  Električni raspon prema kupcu u km: do 200

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (94 Ah) s produljenjem dosega (Range Extender):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0.7
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 14
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 12.5
  Raspon električne energije u km (kombiniran): 220
  Ukupni električni raspon prema kupcu u km: do 330

  Ove su vrijednosti privremeni podaci i još nisu potvrđeni.

  Podaci za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju energije ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Raspon vožnje ovisi o različitim čimbenicima, osobito: osobnom ponašanju tijekom vožnje, odabranom putu, vremenskim uvjetima, korištenju grijanja/hlađenja i preduvjetima.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Smjernicama za potrošnju goriva i emisiji CO2 za nova putnička vozila" koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.