Posve električan BMW i3

NOVI OBLIK VOZAČKOG ZADOVOLJSTVA.

BMW i

Posve električan BMW i3.

NOVI OBLIK VOZAČKOG ZADOVOLJSTVA.

Posve električan BMW i3.

NOVI OBLIK VOZAČKOG ZADOVOLJSTVA.Posve električan BMW i3.

Svijet se kreće i mi s njime. Kretanje označava promjenu, a promjena je uzbudljiva. Sve više ljudi diljem svijeta propituju svoj sustav vrijednosti i razmišljaju kako bi mogli biti odgovorniji u svojim životima.
U BMW-ovu odjelu i ta promjena razmišljanja dovela je do novog razdoblja u kojem se po prvi put ikad vozila razvijaju od temelja vođena mišlju od održivoj mobilnosti. U tom kontekstu BMW i3 je više od automobila – on je dokaz da se odgovornost i vozačko zadovoljstvo gotovo savršeno dopunjuju. Vrijeme je da vodite primjerom i doživite novi oblik vozačkog zadovoljstva.

Read more
BMW i

KAKAV JE OSJEĆAJ VOZITI BMW i3?

Jeste li se pitali kakav je to osjećaj voziti BMW i3? Otkrijte sami odgovor na to pitanje zahvaljujući programu BMW i3 Experience. Pogledajte filmove vožnji u Milanu, Londonu, Berlinu i Oslu.

Read more

ŽELITE LI PREDVODITI, ODVAŽITE SE MISLITI DRUKČIJE.

U skladu s predvodničkim duhom BMW Grupe, BMW ima dugu povijest razvoja inovativnih tehnologija. No, svojim odjelom BMW i grupa je dodatno iskoračila u budućnost. Počeci odjela BMW i sežu u 2007. i projekt i. Naime, taj je projekt osporio same temelje desetljeća proizvodnje automobila kao i sam temeljni koncept automobila i utro put napretku u novim smjerovima i odredio koncept mobilnosti u budućnost.

Razvoj BMW-a i3.

Praktičan test.

Rođen električan

ROĐEN ELEKTRIČAN.

ROĐEN ELEKTRIČAN.

Od trenutka kad je nastao odjel BMW i 2013., pioniri električnog pogona diljem svijeta voze, žive i dijele naše viđenje mobilnosti budućnosti. Na društvenim mrežama otvaraju zasebne grupe, blogove i forume i dijele s nama svoje električne priče i svakodnevne trenutke svog suživota s BMW-om i3.

Pročitajte više
Inovacija i grad

INOVACIJA I GRAD.

INOVACIJA I GRAD.

Posve električan BMW i3 prvi je serijski proizveden model na svijetu dizajniran za maksimalnu održivost, od samog razvoja automobila do njegove proizvodnje i svakodnevne uporabe. Usto, kako je posve električan, ne ispušta štetne plinove i mirise u vožnji što ga čini savršenim pratiocem u gradskoj vožnji.
Međutim, BMW i3 nije samo ekološko vozilo. Zahvaljujući svojoj agilnosti i ubrzanju (od 0 – 100 km/h ubrza za 7,7 s), i3 vam ponajprije omogućuje iznimno vozačko zadovoljstvo. Želite li krenuti s mjesta, samo nježno pritisnite papučicu gasa i BMW i3 će snažno i gotovo nečujno ubrzati.

Pročitajte više

ROĐEN ELEKTRIČAN.

Saznajte više o vizionarskom konceptu mobilnosti BMW-a i.

BMW eDrive.

Doživite izvorno električno vozačko zadovoljstvo. Inovativni pogon BMW eDrive jamči vam dinamičnu vožnju do odredišta uz nultu emisiju CO2.

Doseg.

BMW i3 (94 Ah) je posve električan automobil dosega do 200 km. To je dvostruko više u odnosu na BMW i3 (60 Ah) za još više vozačkog zadovoljstva.

Punjenje.

Bez obzira bili kod kuće ili cesti, zahvaljujući inovativnom konceptu punjenja, svoj BMW i3 možete “napuniti” za samo nekoliko sati.

Održivost.

Apsolutno uvjerljiv – cjelokupan proizvodni i životni ciklus BMW-a i3 osmišljen je s održivošću kao vodiljom.

VODIČ ZA BRZI POČETAK.

Otkrijte novi oblik vozačkog zadovoljstva – Vodič za brzi početak pruža vam mnoštvo informacija o posve električnom BMW-u i3.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • Potrošnja el. energije i emisija CO2 za BMW i3 (60 Ah):
  Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 0
  Kombinirana emisija CO2 u g/km: 0
  Potrošnja el. energije u kWh/100 km: 12,9

  Potrošnja el. energije i emisija CO2 za BMW i3 (94 Ah):
  Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 0
  Kombinirana emisija CO2 u g/km: 0
  Potrošnja el. energije u kWh/100 km: 12,6 / 13,1*

  Potrošnja el. energije i emisija CO2 za BMW i3 (60 Ah) s pomoćnim motorom Range Extender:
  Kombinirana emisija CO2 u g/km: 13
  Potrošnja el. energije u kWh/100 km: 13,5
  Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 0,6

  Potrošnja el. energije i emisija CO2 za BMW i3 (94 Ah) s pomoćnim motorom Range Extender:
  Kombinirana emisija CO2 u g/km: 12
  Potrošnja el. energije u kWh/100 km: 11,3 / 11,9**
  Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 0,6

  * Kotači 2: 20-inčni, stil 431
  ** Kotači 2: 20-inčne s zimskim gumama
  Vrijednosti za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju el. energije ovise o izabranim veličinama kotača i dimenzijama guma.
  Doseg ovisi o mnoštvu čimbenika, posebice osobnom stilu vožnje, izabranoj ruti, vremenskim uvjetima, uporabi klima-uređaja za grijanje/hlađenje i programiranju uključivanja klima-uređaja.
  Više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenim CO2 emisijama novih putničkih automobila pronaći ćete u brošuri “Potrošnja goriva i emisije CO2 novih putničkih vozila” koju možete besplatno dobiti u svim BMW prodajnim salonima i od tvrtke DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.