BMW serije 6 Gran Turismo.

KADA PUTOVANJE POSTANE CILJ.

Vozne karakteristike BMW-a serije 6 Gran Turismo.

KADA PUTOVANJE POSTANE CILJ.Vozne karakteristike BMW-a serije 6 Gran Turismo.

Spreman za svaku turneju: BMW serije 6 Gran Turismo je majstor svestranosti automobila. Motori visoke učinkovitosti kombiniraju se s inteligentnom aerodinamikom i laganim konstrukcijskim tehnikama kako bi stvorili iskustvo čiste vozne dinamike. Istodobno, inovativne tehnologije ovjesa kao što je Executive Drive jamče superiornu udobnost vožnje u svakoj situaciji. Bez obzira na vaše planove, BMW serije 6 Gran Turismo uvijek je pravi suputnik.


BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 8.2–7.7
Kombinirane emisije CO2 u g/km:187–177

Pročitajte više
BMW serije 6 Gran Turismo u vožnji.

SUPUTNIK, SA STILOM.

Putnička udobnost u BMW-ovoj seriji 6 Gran Turismo.

SUPUTNIK, SA STILOM.

Putnička udobnost u BMW-ovoj seriji 6 Gran Turismo.

Kombinacija estetike, prostranosti i udobnosti čine BMW serije 6 Gran Turismo pionirom stilističke vožnje na velikim udaljenostima. Tehnologije aktivnih ovjesa u potpunosti iskorištavaju vrhunske karakteristike vožnje - za impresivnu okretnost pri svim brzinama.

Pročitajte više

CENTAR SNAGE.

Motori BMW-a serije 6 Gran Turismo.

CENTAR SNAGE.

Motori BMW-a serije 6 Gran Turismo.

Motori BMW-a serije 6 Gran Turismo prava su sila i izvor čistog zadovoljstva u vožnji. Opremljeni najsuvremenijom tehnologijom, oni nude ogroman potencijal snage zajedno sa sposobnošću visokih okretaja i glatkim radnim karakteristikama. Inovativne BMW EfficientDynamics tehnologije također osiguravaju vrhunske ocjene za emisije CO2 i potrošnju goriva.

Pročitajte više

Tehnički podaci na prvi pogled.

AERODINAMIKA, U SVOM NAJLJEPŠEM OBLIKU.

AERODINAMIKA, U SVOM NAJLJEPŠEM OBLIKU.

Siluetu BMW-a serije 6 Gran Turismo karakterizira sportska elegancija, vidljiva na prvi pogled zbog posebne aerodinamike, koja se može doživjeti u smislu svojstava vožnje, akustike i učinkovitosti. Među njima su aktivni stražnji spojler, koji se automatski proteže nakon brzina većih od 110 km/h. Rezultat je manje otpora i značajno povećana vučna snaga.

Pročitajte više

BMW EFFICIENT LAGANA KONSTRUKCIJA.

BMW EfficientLightweight označava inteligentnu laganu konstrukciju koja znatno pridonosi povećanju vozne dinamike i učinkovitosti. Smanjenje težine temelj je za najbolju voznu dinamiku i primjerenu učinkovitost. Materijali za optimizaciju težine, kao što su čelik visoke čvrstoće, aluminij i magnezij, koriste se pri izgradnji različitih komponenti.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manje potrošnje goriva i više zadovoljstva u vožnji: BMW EfficientDynamics je naziv strategije za smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2, istodobno povećavajući dinamiku i zadovoljstvo u vožnji. Paket funkcija pokriva pogonski sustav, upravljanje energijom i koncept vozila.

Pročitajte više

POVEZIVOST & POMOĆ VOZAČU.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.