VOZNA SKULPTURA.

Dizajn BMW-a serije 6 Gran Turismo.

VOZNA SKULPTURA.Dizajn BMW-a serije 6 Gran Turismo.

Svojim jasnim konturama moderni dizajn BMW-ove serije 6 Gran Turismo prava je privlačnost. Zatvoren iza fluidnog jezika dizajna je koncept udobnosti koji je i luksuzan i funkcionalan. Izrađen da udovoljava najvišim težnjama, idealan je putujući pratitelj koji kombinira eleganciju sa sportskim dojmom.

 

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,2-8,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 187-184

Pročitajte više

* prikazani model može se razlikovati od trenutnog modela

Pročitajte više

PRISUTNOST, S KARIZMOM.

Sa svojim uskim dizajnom i jedinstveno oblikovanim svjetlosnim cijevima, prilagodljiva LED prednja svjetla stvaraju širok i snažan dojam za prednji kraj BMW-ove serije 6 Gran Turismo. Stražnja svjetla u obliku slova L okružuju obrise elemenata LED svjetla u tri dimenzije, dajući vozilu dinamičan rep.

Više o konceptu svjetla.

AMBIJENT S FAKTOROM DOBROBITI.

Atmosfera BMW-ove serije 6 Gran Turismo je avantura za osjetila. Ambijentalna rasvjeta u jedanaest opcijskih dizajna nudi vam osvjetljenje koja odgovara svakom putovanju. Osiguravanje svježe klime za unutrašnjost je Ambient Air paket. I veliki panoramski stakleni krov s površinom od gotovo četvornog metra stvara posebno otvoreno iskustvo prostora za putnike.

ORIGINALNI BMW DODACI.

Bilo za putovanje za vikend ili veliku turneju, originalni BMW dodaci nude pravo rješenje za sve zahtjeve - i jedinstvenu paletu proizvoda za individualno opremanje BMW-ove serije 6 Gran Turismo.

*prikazani model može se razlikovati od trenutnog modela

VOZNA DINAMIKA I UČINKOVITOST.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.