SVIJET PREPUN MOGUĆNOSTI.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 6 Gran Turismo.

SVIJET PREPUN MOGUĆNOSTI.Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 6 Gran Turismo.

Pouzdani pomoćnici u autu: BMW ConnectedDrive nudi razne inteligentne usluge i proizvode koji čine putovanja u BMW-u serije 6 Gran Turismo još sigurnijim i udobnijim. BMW Osobni KoPilot omogućuje osobito opušteni stil vožnje. On prati prometnu situaciju i podržava vozača s inovativnim sustavima udobnosti i pomoći.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,2-8,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 187-184

 

Pročitajte više

BMW OSOBNI KOPILOT.

Inteligentni sustavi pomoći vozaču iz BMW-a.

BMW OSOBNI KOPILOT.

Inteligentni sustavi pomoći vozaču iz BMW-a.

Sve u vidu: s asistentom u vožnji Plus BMW-ovog osobnog KoPilota, uvijek imate svojeg osobnog pomoćnika u autu. Paket inteligentnih sustava pomoći vozaču podupire vas u monotonim i složenim situacijama u prometu, povećavajući razinu sigurnosti i udobnosti u BMW-u serije 6 Gran Turismo.

Pročitajte više

UŽITAK PARKIRANJA.

Parkiranje ima sasvim novu kvalitetu s inteligentnim sustavima pomoći vozaču BMW-ovog Osobnog KoPilota i digitalnim uslugama BMW ConnectedDrive. Oprostite se s vremenski zahtjevnim traganjem za parkirnim mjestima, preprekama koje su previše zbijene i lukavim manevrima u kompaktnim garažama. Opustite se i ubuduće ostavite ove zadatke vašem BMW-u.

Olakšan pronalazak parkirnog mjesta.

 • Asistent za parkiranje plus uz 3D Surround pogled

  Paket opreme Asistent za parkiranje Plus olakšava parkiranje i manevriranje vozilom. Sadrži Surround pogled s vrhunskim pogledom, Remote 3D View, Kontrolu udaljenosti prilikom parkiranja - Park Distance Control (PDC) kao i podršku za bočno parkiranje, funkcijom aktivnog PDC sustava za pomoć pri naglom kočenju i Asistenta za parkiranje s linearnim vodilicama koji pruža potpuno automatsko parkiranje i paralelno i okomito u odnosu na cestu.

 • Usluga On-Street Parking Information

  Usluga On-Street Parking Information pojednostavljuje traženje parkirališnog mjesta u potrazi za besplatnim parkiralištem u odabranim velikim gradovima. Ulice na navigacijskoj karti označene su bojama kako bi odražavale vjerojatnost slobodnog prostora. Tamno plava označava veliku vjerojatnost, a svijetla plava malu vjerojatnost pronalaženja slobodnog parkinga na ulici.

 • Parkiranje preko daljinskog upravljača

  Funkcija parkiranja preko daljinskog upravljača omogućuje vozaču da jednostavno izađe iz vozila prije nego što ga parkira daljinskim upravljačem pomicanjem naprijed i natrag ili zaokretanjem iz usko parkirnog mjesta ili garaže. Funkciju parkiranja preko daljinskog upravljača aktivira vozač jednom kad izađe iz automobila, s BMW-ovim daljinskim ključem.

BMW CONNECTED.

Povežite se s vašim BMW-om. Aplikacija BMW Connected je vaš pomoćnik za digitalnu mobilnost koji brine o vašim potrebama prije i tijekom putovanja. Pristupite automobilu pomoću pametnog telefona, pametnog sata ili opcije Amazon Echo, pošaljite odredišta navigacijskom sustavu ili primajte podsjetnike na sastanke kako biste bili sigurni da stignete na vrijeme.

 • Remote 3D View

  Uz Remote 3D View korisnik može vidjeti okolinu parkiranog vozila s udaljenosti na pametnom telefonu. Funkcija se može aktivirati putem BMW Connected aplikacije (za iOS). Aplikacija korisniku također omogućuje promatranje područja oko vozila s udaljenosti kao 3D slike.

 • BMW Connected Onboard

  Koja je moja sljedeća destinacija? Kakav je promet na ruti? Kakvo je lokalno vrijeme? S opcijom Connected Onboard, sve su ove informacije dostupne u aplikaciji BMW Connected. To je vaš personalizirani centar za upravljanje vozilom unutar vozila, koji vam omogućuje upravljanje značajkama kao što su Share Live Trip Status i Control My Home.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

BMW serije 6 Gran Turismo nudi veliki izbor korisnih BMW ConnectedDrive usluga. Inteligentne tehnologije i usluge koje povezuju vozače sa svijetom oko njih pružaju korisnu podršku tijekom putovanja i jamče još veću sigurnost.

 • Usluga Concierge

  Hoće li biti sutra sunčano u Rimu? Kada je moj let i gdje je najbolji restoran u gradu? Concierge usluge pružaju vam pomoć prilikom putovanja i mogu vam odgovoriti na bilo kakav zahtjev dodirom na tipku - individualno, osobno i brzo. Gdje god da jeste, što god vam treba.

 • Microsoft Exchange

  Radite produktivno na putu za posao. Savršena integracija programa Microsoft Exchange u vozilu omogućava kontinuiranu sinkronizaciju poruka elektroničke pošte, kontakata i kalendara s ostalim krajnjim uređajima i radi izravno - čak i bez pametnog telefona u automobilu. Preduvjet za korištenje ove usluge je valjana pretplata na uslugu Microsoft Office 365 koja također uključuje i servis "Exchange Online".

 • WiFi hotspot

  Sudjelujte u videokonferencijskim pozivima na tabletu ili prenosite posljednju epizodu svoje omiljene serije na pametnom telefonu. Wi-Fi Hotspot je način za povezivanje s LTE brzinom (ako je dostupna) pomoću SIM kartice instalirane u vašem vozilu. Vi i vaši putnici mogu surfati webom na do deset uređaja.

 • Telefonija s bežičnim punjenjem

  Telefonija s bežičnim punjenjem uključuje bežični punjač i dodatne USB priključke. Krovni antenski priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio player mogu se spojiti istovremeno putem Bluetootha. Također su uključeni: Bluetooth Office i tehnički kapacitet za WiFi hotspot.

 • Daljinski ključ sa zaslonom

  BMW daljinski ključ sa zaslonom pokazuje različite informacije o stanju vozila i omogućava upravljanje odabranim funkcijama preko integriranog zaslona osjetljivog na dodir. To omogućava funkcioniranje vozila kao što je aktiviranje pomoćnog grijanja ključem.

 • BMW Head-Up Zaslon

  BMW Head-Up zaslon u boji prikazuje sve informacije vezane uz putovanje izravno u vidno polje vozača, čime se omogućuje potpuna koncentracija na vožnju. Prikazuju se informacije kao što su trenutačna brzina, navigacijski smjerovi, podaci o ograničenju brzine, uključujući indikatore bez pretjecanja, zajedno s popisima telefona i zabave.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.