OSOBITA ODLUKA.

BMW serije 6 Gran Turismo.

OSOBITA ODLUKA.BMW serije 6 Gran Turismo.

Snaga motora u kW (PS) pri 1/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo3)

250 (340)/5.500–6.500

Okretni moment motora (Nm) pri 1/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo3)

450/1.380–5.200

Ubrzanje 0-100 km/h u s (BMW 640i xDrive Gran Turismo3)

5,3

BMW serije 6 Gran Turismo impresionira svojom jedinstvenom estetikom kao i velikodušnom raskošnom i luksuznom unutrašnjošću. Njegove vrhunske karakteristike vožnje jamče sportsku dinamiku - i maksimalnu udobnost vožnje na dugim putovanjima. Ovo vozilo je izražajna izjava - modernog dizajna i radosti Gran Tour.

 

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,2-8,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 187-184

"BMW serije 6 Gran Turismo usmjeren je na uvažavanje klijenata koji cijene individualnost, estetiku i izvanrednu udobnost vožnje".
ADRIAN VAN HOOYDONK, VIŠI POTPREDSJEDNIK DIZAJNA BMW GRUPE

SAVRŠEN U FORMI.

Vanjština BMW-a serije 6 Gran Turismo.

SAVRŠEN U FORMI.

Vanjština BMW-a serije 6 Gran Turismo.

Skulptirani oblici i produljena silueta daju impresivnu prisutnost BMW-ovoj seriji 6 Gran Turismo. Čvrsto modelirana površina razlikuje se od nježno nagnute krovne linije koja prenosi eleganciju i sportski dojam. Izražajan stražnji kraj naglašava dinamiku ovog izuzetnog koncepta vozila.

Pročitajte više

SUPUTNIK, SA STILOM.

Putnička udobnost u BMW-ovoj seriji 6 Gran Turismo.

SUPUTNIK, SA STILOM.

Putnička udobnost u BMW-ovoj seriji 6 Gran Turismo.

Kombinacija estetike, prostranosti i udobnosti čine BMW serije 6 Gran Turismo pionirom stilističke vožnje na velikim udaljenostima. Tehnologije aktivnih ovjesa u potpunosti iskorištavaju vrhunske karakteristike vožnje - za impresivnu okretnost pri svim brzinama.

Pročitajte više
"BMW serije 6 Gran Turismo pokazuje suvremeni, alternativni koncept vozila."
MICHAEL MARKEFKA, VODITELJ DIZAJNA VANJŠTINE BMW AUTOMOBILA

BMW OSOBNI KOPILOT.

Inteligentni sustavi pomoći vozaču iz BMW-a.

BMW OSOBNI KOPILOT.

Inteligentni sustavi pomoći vozaču iz BMW-a.

Sve u vidu: s asistentom u vožnji Plus BMW-ovog osobnog KoPilota, uvijek imate svojeg osobnog pomoćnika u autu. Paket inteligentnih sustava pomoći vozaču podupire vas u monotonim i složenim situacijama u prometu, povećavajući razinu sigurnosti i udobnosti u BMW-u serije 6 Gran Turismo.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.