BUDITE PREDVODNIK. I NEKA VAS DRUGI SLIJEDE.

Usluge i aplikacije BMW ConnectedDrive BMW-a serije 6 Gran Coupé.

Komunikacije, informacije i zabava – usluge i aplikacije iz palete BMW ConnectedDrive nude posve nov doživljaj mobilnosti. Primjerice, klima-uređaj vašeg BMW-a serije 6 Gran Coupé možete daljinski namjestiti pametnim telefonom, a uslugu Concierge iskoristiti da vam kao vodič posluži na putovanju.

Read more

USLUGE CONNECTEDDRIVE.

Opcijska oprema BMW ConnectedDrive temelj je funkcija BMW ConnectedDrive koje vozaču na putovanju nude mnoštvo informacijskih, zabavnih i uslužnih sadržaja.
Među njima je i BMW Online koji preko tražilice Google™ omogućava pristup aktualnim lokalnim informacijama poput vremenske prognoze i vijesti te uredskim funkcijama. U aplikacijskom izborniku usto se može sastaviti skup vlastitih usluga i funkcija poput praćenja internetskih kamera, informacija o cijeni goriva i parkiranju te putnih i hotelskih vodiča.
Također je uključena praktična, sigurna te vremenski neograničena uporaba odabranih aplikacija za pametne mobitele. Opcijske usluge ConnectedDrive također omogućavaju pristup trgovini BMW ConnectedDrive u kojoj bilo kad i bilo gdje možete naručiti i obnoviti mnoštvo usluga i aplikacija po vlastitoj želji. Opcijske usluge ConnectedDrive nude sve to i još mnogo više te svako putovanje u BMW-u pretvaraju u pravi doživljaj.

  • Aplikacije

    Aplikacije BMW ConnectedDrive platforma su za praktičnu uporabu nekih aplikacija pametnih telefona u BMW-ovim vozilima. U želji da svojim kupcima omogući uporabu što većeg broja aplikacija, BMW razvija vlastite, poput BMW ConnectedDrive i BMW M Laptimer, ali i blisko surađuje s partnerima poput Spotifya, Napstera, GoProa, Deezera i Audiblea kako bi se njihove aplikacije mogle sigurno upotrebljavati u automobilu.
    Kompatibilan pametni telefon samo umetnite u odgovarajući adapter (ako je ugrađen) ili ga spojite USB kabelom. Svim se funkcijama aplikacije nakon toga može jednostavno upravljati iDrive Controllerom. Zahvaljujući bliskoj suradnji BMW-a i brojnih dobavljača, paleta aplikacija za uporabu u automobilu stalno se širi. Više informacija o tome možete pronaći na internetskoj adresi www.bmw.com/apps.

  • Microsoft Office 365

    Produktivno radite na putu na posao. Zahvaljujući savršenoj integraciji sustava Microsoft Office 365 u vozilo, poruke elektroničke pošte, kontakti i unosi kalendara kontinuirano se sinkroniziraju s drugim uređajima i mogu se izravno uređivati - čak i bez pametnog telefona. Osim toga, možete se automatski spojiti na konferencijske Skype pozive za tvrtke samo jednim klikom.

USLUGE CONCIERGE.

Svatko tko je htio znati kako je imati osobnog batlera sad ima priliku uživati u vrlo posebnoj usluzi Concierge iz palete BMW ConnectedDrive. Na pritisak gumba vozač dolazi u kontakt s agentom BMW-ova pozivnog centra koji mu je na putu dostupan u ulozi "osobnog pomoćnika".
Bez obzira na to traži li određeni restoran, najbliži bankomat ili otvorenu ljekarnu, agent BMW-ova pozivnog centra tu je da pomogne i izravno navigacijskom sustavu pošalje točnu adresu. Usluge Concierge neovisne su o vozačevu mobitelu te su u zemlji i inozemstvu na raspolaganju bez dodatne naknade cijeli dan i noć, sedam dana u tjednu.

Usluge Concierge.

Trgovina BMW ConnectedDrive

BMW CONNECTED.

Povežite se s vašim BMW-om. Aplikacija BMW Connected je vaš pomoćnik za digitalnu mobilnost koji brine o vašim potrebama prije i tijekom putovanja. Pristupite automobilu pomoću pametnog telefona, pametnog sata ili opcije Amazon Echo, pošaljite odredišta navigacijskom sustavu ili primajte podsjetnike na sastanke kako biste bili sigurni da stignete na vrijeme.

Trgovina BMW ConnectedDrive.

UMREŽENA ZABAVA.

Odgovarajuća glazba za svaku situaciju, cestu i raspoloženje. Umrežena zabava nudi izravan i neograničen pristup milijunima glazbenih brojeva u BMW-u – bez potrebe za uključivanjem drugih uređaja, primjerice pametnih telefona. Na raspolaganju je mnogo glazbe za svačiji ukus. Čim se u automobilu odsvira neki glazbeni broj, automatski se zapisuje na tvrdi disk vozila, pa užitak postaje zajamčen bez ikakvih prekida.
Ponuda umrežene zabave omogućava da kod nekog od BMW-ovih glazbenih partnera poput Napstera otvorite račun koji se bez dodatne naknade može koristiti u šest europskih zemalja: Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Španjolskoj i Nizozemskoj.

Daljinske usluge

DALJINSKE USLUGE.

Jesam li zaključao vrata automobila? Gdje je točno parkiran? Remote Services (Daljinske usluge) omogućuju pristup vašem vozilu s udaljenosti pomoću aplikacije BMW Connected. Bljeskajte prednjim svjetlima, aktivirajte funkciju kontrole klima uređaja u automobilu ili zaključajte BMW s bilo kojeg mjesta koristeći vaš pametni telefon.

Daljinske usluge.

PROMETNE INFORMACIJE.

Prometne informacije u stvarnom vremenu, Real Time Traffic Information (RTTI), u svakom trenutku nude najnovije informacije o stanju u prometu. Vozilu se praktično u stvarnom vremenu šalju detalji o mjestu i trajanju zastoja, prometu na autocestama, sporednim cestama i mnogim gradskim ulicama. Inteligentni savjeti pomažu vozaču da do odredišta stigne što brže i uz što manju potrošnju goriva. Podaci o prometu crpe se iz izvora poput profila kretanja u mobilnoj telefonskoj mreži, GPS podataka flotnih vozila, mobitelskih aplikacija i policijskih izvješća, a sustav u obzir uzima i prometne tokove, primjerice tijekom najvećih gužvi.
Prometne informacije prikazane su vrlo jasno, s cestama označenim zelenom, žutom, narančastom i crvenom bojom.

Prometne informacije.

INTELIGENTAN POZIV U NUŽDI.

Ako postoji nesreća, vrijeme je bitno. Intelligent Emergency Call (Inteligentni poziv za hitne slučajeve) pruža pomoć i čak može spasiti živote u slučaju nužde. On kontaktira posebno obučene agente pozivnog centra koji pružaju podršku vama i vašim putnicima dok ne stignu hitne službe. Prvi ljudi na mjestu nesreće također izravno dobivaju važne informacije.

Inteligentan poziv u nuždi.