BMW serije 6 Coupé

PRIPREMA, POZOR, NEMA GA.

BMW serije 6 Coupé.

PRIPREMA, POZOR, NEMA GA.

BMW serije 6 Coupé.

PRIPREMA, POZOR, NEMA GA.BMW serije 6 Coupé.

Najveća snaga u kW (KS) na o/min (650i)

330 (450)/5,500

Emisije CO2 u g/km (650i)

206–199

Ubrzanje 0 – 100 km/h u s (650i)

4.6

Najveći okretni moment na o/min (650i)

650/2,000–4,500

Dug poklopac motora, kratki prevjesi i linija krova koja se elegantno spušta samo su dio onoga što čini BMW serije 6 Coupé, sportski automobil s dvama vratima koji privlači neospornim ozračjem otmjenosti. Naravno, kakvoća kojom se diči vanjština prenesena je i u kabinu. Probrani materijali poput dvobojne napa kože, ukrasne letvice od najkvalitetnijeg drva i profinjeni kontrastni šavovi nude uistinu vrhunsko ozračje. Za BMW serije 6 Coupé na raspolaganju su tri snažna i vrlo uglađena motora iz palete BMW EfficientDynamics: redni benzinski šesterocilindarski motor BMW TwinPower Turbo, osmerocilindarski benzinski motor BMW TwinPower Turbo i šesterocilindarski dizelski motor BMW TwinPower Turbo. Inovacije BMW-ova sustava ConnectedDrive, primjerice BMW Head-Up Display, postavljaju nove standarde čak i u ovom ekskluzivnom segmentu vozila.

UPOZNAJTE BMW SERIJE 6 COUPÉ.

Dizajn

Dizajn.

BMW serije 6 Coupé u podjednakoj je mjeri izraz elegancije i snage. Karoserijom valadaju čiste linije i zategnute površine. U kombinaciji s paketom M Sport, velikim otvorima za zrak i upečatljivim završecima ispušnih cijevi, sportski duh vozila prepoznatljiv je na prvi pogled. Prednjim dijelom dominira maska s devet uspravnih sjajnih letvica na koju se nastavljaju zakošena LED prednja svjetla. Najvažniji instrumenti i prekidači okrenuti su prema vozaču pa mu jamče potpun nadzor u vožnji što je od prvorazrednog značaja za sportski kupe. Raskošno dimenzionirane površine i jednostavne linije u kombinaciji s preciznim instrumentima i vrhunskim materijalima stvaraju dojam ekskluzivnosti koji ugađa svim osjetilima.
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost.

Kad uzbudljiv zvuk sportskog ispušnog sustava dospije u vaše uši, odmah je jasno s čime imate posla: motori s visokim okretnim momentom te domišljato oblikovano podvozje i tehnologije mjenjačkog sustava u BMW-u serije 6 Coupé udružuju se i savršen doživljaj sportske vožnje. Funkcija polaska s mjesta (Launch Control) nudi najveće ubrzanje s kojim stiže i ubrzano kucanje srca. A u svakidašnjoj uporabi možete biti sigurni da složene tehnologije BMW EfficentDynamics jamče najmanju moguću potrošnju goriva u svakoj prometnoj situaciji.
Oprema

Oprema.

Dinamičan, izazovan ili elegantan – posebna oprema vozila ističe svaku stranu osobnosti BMW-a serije 6 Coupé: paket M Sport te oprema paketa Pure Experience i Pure Excellence. Usto kolekcija BMW Individual nudi brojne opcije koje će vaš BMW serije 6 Coupé učiniti još ekskluzivnijim i posve personaliziranim. A originalni BMW dodaci omogućavaju da se vozilo savršeno prilagodi svakidašnjim potrebama.

330 KW

Izvanredna snaga BMW-a 650i temelj je dinamike koja pogoni taj BMW serije 6 Coupé. Dovoljan je kratak pritisak na papučicu gasa da osmerocilindarski motor BMW TwinPower Turbo oslobodi snagu koja mu omogućava da s mjesta do 100 km/h stigne za samo 4,6 sekundi, u čemu mu pomažu dva turbopunjača, Valvetronic, dvostruki VANOS i visokoprecizno ubrizgavanje goriva. BMW 650i xDrive isto postiže za 4,4 sekunde. Premda raspolaže golemom snagom od 330 kW (450 KS) i najvećim okretnim momentom od 650 Nm, osmerocilindarski benzinski motor BMW TwinPower Turbo ne troši mnogo: opremljen funkcijom Auto Start/Stop i drugim tehnologijama iz palete BMW EfficientDynamics, prosječna potrošnja BMW-a 650i je 8,8 do 8,6 l/100 km (9,3 do 9,1 l/100 km s pogonom xDrive), a emisije CO2 su od 206 do 199 g/km (217 do 213 g/km s pogonom xDrive). Drugim riječima, BMW 650i i BMW 650i xDrive zadovoljavaju emisijski standard EU6.