Udobnost BMW-a serije 6 Coupé

PRVI DOJAM: SPORTSKI. DRUGI DOJAM: SAVRŠEN.

Udobnost BMW-a serije 6 Coupé.

PRVI DOJAM: SPORTSKI. DRUGI DOJAM: SAVRŠEN.

Udobnost BMW-a serije 6 Coupé.

PRVI DOJAM: SPORTSKI. DRUGI DOJAM: SAVRŠEN.Udobnost BMW-a serije 6 Coupé.

Ruke na upravljaču i kratak pogled na instrumente posve su dovoljni. Svrha BMW-a serije 6 Coupé posve je jasna: najviše sportskog duha u elegantnom okružju. Sve su kontrole okrenute prema vozaču pa se njima rukuje intuitivno. Praktičnost i sportski dizajn savršeno su uravnoteženi. Uživajte u svim značajkama sportskog automobila bez ikakvih kompromisa glede vrhunske udobnosti.

Pročitajte više

VIŠEFUNKCIJSKI ZASLON S INSTRUMENTIMA.

Multifunkcijski instrumentni zaslon

VIŠEFUNKCIJSKI ZASLON S INSTRUMENTIMA.

Višefunkcionalni zaslon s instrumentima s tehnologijom Black Panel i dijagonalnom zaslona od 10,25" omogućuje impresivnu vizualizaciju iskustva vožnje, a istodobno pomaže vozaču da se usredotoči na cestu ispred njega prikazujući relevantne informacije i sprečava ometanje.

Tri različita režima rada i njihove specifične karakteristike - od kojih svaka ima vlastitu shemu boja i grafički stil - mogu se prikazati u klasteru instrumenata: COMFORT, ECO PRO i SPORT režimi rada. Dok COMFORT režim uvelike zadržava do sada poznati izgled, plavi tonovi dominiraju zaslonom u ECO PRO režimu rada, pri čemu novi EfficientDynamics i zaslon o dodatnom rasponu (Bonus Range) pomažu vozaču u postizanju najučinkovitijih stilova vožnje. SPORT režim rada, s druge strane, prepoznatljiv je sa svojim crvenim bojama i uključuje prikaz maksimalne snage motora.

Višefunkcionalni zaslon s instrumentima također omogućuje prikaz podataka o navigaciji, uključujući savjete pomoći za rutu, kao i popise funkcija zabave i telefona.

PROSTRANOST.

Unutrašnjost BMW-a serije 6 Coupé osmišljena je da zadovolji najviše standarde sportskog i luksuznog automobila. Sportska sjedala presvučena su visokokvalitetnom kožom te savršeno usklađena s unutrašnjom opremom. Središnji naslon za ruke vrlo je praktičan i raspolaže s dovoljno prostora za spremanje sitnih predmeta, a tu je i središnja konzola s držačima za čaše. U prtljažnik obujma 460 litara stane glomazna prtljaga ili nekoliko manjih torbi.

OKRENUTOST VOZAČU.

Sportska vožnja zahtijeva vrlo brze reakcije. Baš se zato svaki prekidač, svaki instrument i svaka kontrola u BMW-u serije 6 Coupé nalaze na onome mjestu na kojem ih i očekujete.
Lijevo od upravljača su prekidači sustava pomoći u vožnji i postavki svjetala, a izravno ispred vas su instrumenti sa svim informacijama potrebnim za sigurnu vožnju – koje opcijskim Head-Up Displayom možete projicirati na vjetrobran, izravno u vidno polje.
S vozačeve desne strane mjesto je za opcijski slobodnostojeći zaslon dijagonale 26 centimetara (10,25 inča). Neposredno ispod su gumbi koje se najčešće upotrebljavaju, a omogućavaju izravan pristup postavkama koje možete sami odabrati i programirati. Nešto niže desno kontrole su klima-uređaja.
Na središnjoj konzoli smještena je ručica birača brzina s kontrolom doživljaja vožnje – postavljena tako da vozač njome može intuitivno rukovati. Uz nju, ali na dohvat ruke suvozača, je iDrive Touch Controller.

SUSTAV UDOBNOG PRISTUPA.

Sustav udobnog pristupa

SUSTAV UDOBNOG PRISTUPA.

Inovativan i jednostavan za uporabu – sustav udobnog (olakšanog) pristupa s beskontaktnim otvaranjem prtljažnika omogućava da bez uporabe ključa otvorite vrata automobila i pokrenete motor. Ključ može biti u džepu hlača ili u torbi, a čim se približite automobilu on ga automatski prepoznaje. Kad se vrata automatski otključaju, možete ući u vozilo i jednostavnim pritiskom na gumb pokrenuti motor. Functional reliability is guaranteed thanks to key authentication.

POMOĆNO GRIJANJE.

Pomoćno grijanje

POMOĆNO GRIJANJE.

Kad su vanjske temperature niske, vozač može započeti vožnju u ugodno predzagrijanom vozilu jer se temperatura kabine može neovisno o radu motora može namjestiti pomoćnim grijačem koji raspolaže i praktičnom tajmerskom funkcijom. Tako se također sprječava zamagljivanje i zaleđivanje stakala. Pomoćnim grijačem upravlja se posebnim daljinskim upravljačem, aplikacijom BMW Remote ili iDrive Controllerom.
A water heating device acts as the heating source. koji energiju dobiva iz gorivnog sustava. Uređajem se također predgrijava motor vozila. Tako se smanjuje potrošnja goriva tijekom zagrijavanja motora. Pomoćni grijač uključuje se kad vanjska temperatura padne ispod 15 °C, odnosno po želji se izravno uključuje na bilo kojoj temperaturi.