BMW serije 5 touring u vožnji, sprijeda.

SPORTSKI. DINAMIČAN. UČINKOVIT.

Vozne karkateristike BMW-a serije 5 Touring.

SPORTSKI. DINAMIČAN. UČINKOVIT.Vozne karkateristike BMW-a serije 5 Touring.

U savršenom stanju i uz visoku razinu tehničke vještine - BMW serije 5 Touring već slavi zadovoljstvo u vožnji budućnosti u sadašnjosti. Koncentrirana snaga motora i inovativna lagana konstrukcija spajaju se s aerodinamičnom učinkovitošću i inteligentnom tehnologijom kako bi stvorili nenadmašnu dinamičku jedinicu.

Pročitajte više
BMW serije 5 touring, mjenjač.

KONTROLA DOŽIVLJAJA VOŽNJE S PRILAGODLJIVIM REŽIMOM RADA

KONTROLA DOŽIVLJAJA VOŽNJE S PRILAGODLJIVIM REŽIMOM RADA

Kontrola doživljaja vožnje nudi vozaču izbor između standardnog COMFORT režima rada, ECO PRO režima rada, usmjerenog prema učinkovitosti i SPORT režima rada koji omogućuje dinamičniju vožnju. Nova interaktivna funkcija ADAPTIVE režima rada kontinuirano podešava dinamički nadzor amortizera (Dynamic Damper Control), upravljanje i Steptronic prijenos kako bi odgovarao trenutnoj situaciji vožnje.

Pročitajte više

RAZVIJEN KAKO BI BIO BOLJI.

RAZVIJEN KAKO BI BIO BOLJI.

BMW serije 5 Touring nije zadovoljan s osrednjim. Stoga je logično da bi trebao biti prvak u svojoj klasi u smislu ubrzanja i emisije CO2. I zbog inteligentne Start Stop funkcije uključene po prvi put. On isključuje motor samo kada se zaustavljanje traje određeno vremensko razdoblje.

Pročitajte više

SMANJITE TEŽINU. POVEĆAJTE DINAMIKU.

SMANJITE TEŽINU. POVEĆAJTE DINAMIKU.

Zahvaljujući lakšim materijalima kao što su aluminij i ultra moderne aluminijske legure, BMW serije 5 Touring pete generacije teži do 100 kilograma manje od svog prethodnika. Inteligentna lagana konstrukcija također osigurava uravnoteženu raspodjelu težine između prednje i stražnje osovine te donjeg središta gravitacije. Rezultat je vrlo dinamična vožnja.

Pročitajte više

USMJERAVANJE ZRAKA. POVEĆANJE OKRETNOSTI.

USMJERAVANJE ZRAKA. POVEĆANJE OKRETNOSTI.

U BMW-u serije 5 Touring BMW EfficientDynamics paket tehnologija vidljiv je na prepoznatljivoj ikoni dizajna: maski. Kada je potreba za rashladnim zrakom niska, zračni ventil unutar maske s aktivnim zračnim protokom ostaje zatvoren - što poboljšava aerodinamiku i jedinstveno je u ovom razredu.

Pročitajte više

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manje potrošnje goriva i više zadovoljstva u vožnji: BMW EfficientDynamics je naziv strategije za smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2, istodobno povećavajući dinamiku i zadovoljstvo u vožnji. Paket funkcija pokriva pogonski sustav, upravljanje energijom i koncept vozila.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.